Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Craven είπε

1. Είναι 24ωρο το chat τους

2. Τους βρίσκεις απλά δεν εξυπηρετούν και σου λένε "αύριο" σαν το δημόσιο.

3. Δεν λες κάτι διαφορετικό απο εμένα οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί μου το λες το παραπάνω.. προφανώς και γνωρίζω τι ώρα είναι εκεί για να έκατσα στις 4 (duh...)

Απάντησα στον φίλο που απόρησε γιατί έκατσα για να βρω άκρη τέτοια ώρα.

Δεν διαβασα ολα τα κατεβατα σου σορρυ, διαβασα απλα το τελευταιο που ελεγες πως τους μιλουσες μεσημεριανες και απογευματινες (βεβαια πρωινες επρεπε να σου απαντανε αλλα οκ).

Επισης το 24ωρο τσατ δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, εγω οσες φορες εχω ρωτησει ολα ειναι αυτοματοποιημενα.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δεν διαβασα ολα τα κατεβατα σου σορρυ, διαβασα απλα το τελευταιο που ελεγες πως τους μιλουσες μεσημεριανες και απογευματινες (βεβαια πρωινες επρεπε να σου απαντανε αλλα οκ).

Επισης το 24ωρο τσατ δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, εγω οσες φορες εχω ρωτησει ολα ειναι αυτοματοποιημενα.

δεν σε πρόλαβα είχα κάνει ήδη edit πριν απαντήσεις για να μην φανεί επιθετικό με τα 1. 2. 3. :) 24ωρο chat λένε.. μόνο 24ωρο δεν είναι... αν μετά απο 20 προσπάθειες τους βρεις και όχι μόνο τους βρεις αλλά σου απαντήσει και πραγματικός άνθρωπος (γιατί πόσες φορές είδα hello και μετά περίμενα μια ώρα για να ξαναδώ "hello" ξανά δεν λέγεται) θα σε γειώσουν σαν το δημόσιο στυλ "Περάστε αύριο" :) Τι να κάνεις... παίζεις το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως από banggood, gearbest κτλ είναι το χειρότερο από ότι είδα στην συνεννόηση και στo aftersales support.

ps ακόμα και τελευταία στιγμή, που δήθεν η UPS Γερμανία είχε το πρόβλημα, το πρόβλημα δήθεν λύθηκε αλλά το έστειλαν (θα το στείλουν δηλαδή... απλά τα δεδομένα αποστολής έχει πάρει το courier) τελικά με DPD Πολωνία (βδομαδούλα ακόμα και βάλε)... δεν υπάρχουν οι τύποι :) Την μεθεπόμενη βδομάδα που θα έχει κλείσει μήνας, θέλω να πιστεύω πως θα έχει έρθει :)

Επεξ/σία από Craven
Δημοσ.
Στις 16/6/2020 στις 12:36 ΠΜ, Bakxos είπε

Για την jv83 υπάρχει κάνα κουπόνι? 

Δεν έχω βρει κάποιο κουπόνι για την JV83 αλλά υπάρχει για την JV63 η οποία βγαίνει στα 154.57€ και είναι σχεδόν παρόμοια σε χαρακτηριστικά. Μπορείς να το βρεις κάτω κάτω στη τελευταία δημοσίευση.

Δημοσ.
Στις 15/6/2020 στις 8:57 ΜΜ, elpenor είπε

Μπορείς να πάρεις την 1c από ισπανική αποθήκη μαγαζιού του aliexpress με 149 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά.

https://www.aliexpress.com/item/10000089099262.html

Ή πάλι από aliexpress την JV83 Pet από αποθήκη στην Πολωνία με 181.86 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά (220.96 ευρώ αν θέλεις και την extra μπαταρία).

https://www.aliexpress.com/item/4001116088658.html

Υπάρχει σε άλλο μαγαζί και η JV53 πάλι από Πολωνία με 152,76 και 14,35 μεταφορικά.

https://www.aliexpress.com/item/4000404806229.html

Εγώ έχω κάνει λίγες αγορές από aliexpress με πράγματα μικρότερης αξίας οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ για την αξιοπιστία του, θα ήταν καλό να σε ενημερώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα αν μπορείς να τους εμπιστευτείς.

Να σημειώσω ότι αν αγοράσεις την 1C από το link που έβαλες και προσθέσεις τον κωδικό AESS10 στο checkout η τιμή της πέφτει στα 140€. 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε πριν λίγη ώρα, έκανε ένα μήνα με όλα αυτά τα θέματα με το geekbuying αλλά αφού μετά απο κόπο και βάσανα τους έπεισα να την στείλουν αλλού σε άλλη διεύθυνση, έφτασε και όλα καλά.

Πριν την βάλω για φόρτιση, έκανα ένα γρήγορο πέρασμα όλο το σπίτι στην χαμηλή σκάλα (92 τμ ήδη σχετικά σκουπισμένο οπότε ήταν ένα ΠΟΛΥ γρήγορο πέρασμα). Αυτά που είδα όμως να μαζεύει (μιας και στην ουσία αυτή λειτουργεί περισσότερο σαν swiffer οπότε πιάνει και σκόνη και τα πάντα) στην χαμηλή σκάλα σε σχέση με μια σκούπα 2000w εγώ δεν το πίστευα ρε παιδιά.. τα watt εδώ σίγουρα δεν παίζουν ρόλο αφού όλη την δουλειά την κάνει το ηλεκτρικά περιστρεφόμενο ρολό (χωρίς αυτό θα ήταν απλά ένα πολύ δυνατό σκουπάκι, αλλά με αυτό.... άλλη φάση)

Περιμένω να φορτίσει καλά καλά και σήμερα βράδυ ή αύριο πρωί θα δοκιμαστεί στο στρώμα η συσκευή για τα ακάρεα που με καίει ιδιαίτερα. Το μαραφέτι για τα χαλιά.... του χρόνου :)

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν η Jimmy h8 μπορεί και στέκεται όρθια (όχι στην βάση φόρτισης) αν χρειαστεί καθώς σκουπίζεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...