tilaverboy Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Θα πάρω το IPhone 11 Pro. Θα το χρησιμοποιήσω κυρίως για φωτογραφίες. Έχω κάποιες απορίες. α ) Θα μου φτάσουν τα 64gb ή να πάω στα 256; Έχω το iPhone 8 και έχω 3000 φωτογραφίες αλλά μου τη δίνει το iCloud που έχω τις φωτογραφίες και αργεί να της κατεβάσει ειδικά στα βίντεο. Τώρα έχω ελεύθερα τα 40 αλλά σκέφτομαι αν πάρω 256 να τις κατεβάσω από iCloud και να τις έχω μέσα στο κινητό. β) Τι χρώμα να πάρω; Είμαι ανάμεσα στο πράσινο και στο γκρι. Έχω το μαύρο το iPhone 8 και μου αρέσει πολύ. γ) θήκη θα πάω σε rhinoshield. Σε χρώμα θήκης πάλι δεν ξέρω. Τι γυαλί να πάρω; Θέλω κάποιο να προστατεύει και το notch τιμή αδιάφορη. δ) θα πάρω με τιμολόγιο. Τι ισχύει με εγγύηση; ε) θα δω διαφορά σε σχέση με το 8 όπου ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος; Με ενδιαφέρει το κομμάτι φωτογραφίας και το κομμάτι μπαταρίας. στ) υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης burn in στην οθόνη ελέω OLED? ευχαριστώ για το χρόνο σας. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από tilaverboy
alexakos89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Θα πάρω το IPhone 11 Pro. Θα το χρησιμοποιήσω κυρίως για φωτογραφίες. Έχω κάποιες απορίες. α ) Θα μου φτάσουν τα 64gb ή να πάω στα 256; Έχω το iPhone 8 και έχω 3000 φωτογραφίες αλλά μου τη δίνει το iCloud που έχω τις φωτογραφίες και αργεί να της κατεβάσει ειδικά στα βίντεο. Τώρα έχω ελεύθερα τα 40 αλλά σκέφτομαι αν πάρω 256 να τις κατεβάσω από iCloud και να τις έχω μέσα στο κινητό. β) Τι χρώμα να πάρω; Είμαι ανάμεσα στο πράσινο και στο γκρι. Έχω το μαύρο το iPhone 8 και μου αρέσει πολύ. γ) θήκη θα πάω σε rhinoshield. Σε χρώμα θήκης πάλι δεν ξέρω. Τι γυαλί να πάρω; Θέλω κάποιο να προστατεύει και το notch τιμή αδιάφορη. δ) θα πάρω με τιμολόγιο. Τι ισχύει με εγγύηση; ε) θα δω διαφορά σε σχέση με το 8 όπου ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος; Με ενδιαφέρει το κομμάτι φωτογραφίας και το κομμάτι μπαταρίας. στ) υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης burn in στην οθόνη ελέω OLED? ευχαριστώ για το χρόνο σας. a)256 b)its up to you . Εγω πηρα μαυρο. Το πρασινο αποσυρετε του χρονου λενε και ερχετε ενα μπλε. c)spigen γυαλι πολυ καλο απο spaceboy. ( https://spaceboy.io/store/spigen-x2pack-glas-tr-full-cover-hd-057gl23120-iphone-11-pro-xs-x-premium-tempered-glass-screen-protector/ ) θήκη επίσης ( https://spaceboy.io/store/spigen-liquid-air-077cs27232-iphone-11-pro-case-matte-black/ ) d) ενα ετος αντι για 2 με αποδειξη. e) Θα δεις μεγαλη παντου. f) οχι δεν υπαρχει σε καθημερινη χρηση. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από alexakos89 1 1
darklordvader77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 α) 256GB να σαι άνετος. Εννοείται απενεργοποιείς icloud photos για να μη κατεβάζει όποτε νομίζει και διαλεγεις και το optimize iphone storage β) Υποκειμενικό..!! Πράσινο και μαύρο πολύ εντυπωσιακά γ) Πολύ καλή θήκη, έχω την ίδια. Προστατεύει πολύ καλά κι ας το κάνει "χοντρό". Γυαλί δες Klearlook απο amazon. Ότι καλύτερο. Καλύπτει όλη την οθόνη και το Notch μαζί δ) Κανονικά 2 χρόνια. Αν σου κάνουν παρατράγουδα τους πας το νόμο και το περνάνε υποχρεωτικά ε) Τρελή διαφορά. Σε οθόνη, ταχύτητα, μπαταρία, όλα βασικά. Άλλο form factor στ) Με νορμάλ χρήση όχι. Είναι σωστά καλιμπραρισμένη η οθόνη και με δικλείδες απ το λειτουργικο να μην εμφανίσει. 1
tilaverboy Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, darklordvader77 είπε α) 256GB να σαι άνετος. Εννοείται απενεργοποιείς icloud photos για να μη κατεβάζει όποτε νομίζει και διαλεγεις και το optimize iphone storage β) Υποκειμενικό..!! Πράσινο και μαύρο πολύ εντυπωσιακά γ) Πολύ καλή θήκη, έχω την ίδια. Προστατεύει πολύ καλά κι ας το κάνει "χοντρό". Γυαλί δες Klearlook απο amazon. Ότι καλύτερο. Καλύπτει όλη την οθόνη και το Notch μαζί δ) Κανονικά 2 χρόνια. Αν σου κάνουν παρατράγουδα τους πας το νόμο και το περνάνε υποχρεωτικά ε) Τρελή διαφορά. Σε οθόνη, ταχύτητα, μπαταρία, όλα βασικά. Άλλο form factor στ) Με νορμάλ χρήση όχι. Είναι σωστά καλιμπραρισμένη η οθόνη και με δικλείδες απ το λειτουργικο να μην εμφανίσει. Ανάθεμα σας με πείσατε έλεγα να το τρενάρω 1 μήνα αλλά την άλλη βδομάδα πάω να το παραγγείλω.
tilaverboy Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Αύριο θα παραγγείλω θήκη από το εξωτερικό μαζί με το γυαλί όποτε όταν φτάσουν θα πάρω και θα τα κουμπώσω επάνω στο κινητό. Τελικά το 256 σκέφτομαι. Πως τα τραβάω από το icloud ώστε να μην κάνει 15 ώρες να παίξει ένα βίντεο; Σας ευχαριστώ πολύ.
HateMe Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Εγώ πάλι πήρα το 256 και ποτέ δεν έχω γεμίσει ούτε τα 50 Βγάζω όλη την ώρα φωτος και βίντεο. 1
tilaverboy Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 https://www.amazon.co.uk/Protector-Klearlook-Friendly-Compatible-withiPhone-Black/dp/B07XKFYL6Z/ref=sr_1_3?crid=6UYRA4LCU3QR&dchild=1&keywords=klearlook+iphone+11+pro&qid=1590572703&s=electronics&sprefix=klear%2Celectronics%2C258&sr=1-3 Αυτό το γυαλί κοιτάω? Ή και της Rhinoshield τα γυαλιά είναι καλά? Επίσης με μαύρο κινητό δεν ξέρω τι χρώμα θήκη να πάρω.Σίγουρα solidsuit αλλά τι χρώμα? Σίγουρα όχι άσπρη γιατί κιτρινίζει από όσο θυμάμαι. Τελικά για το μαύρο iphone θα πάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα