panmanr Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Καλησπέρα. Έχω μια gigabyte z390 aorus ultra. Θα τοποθετήσω μια Lsi 9207-8i σε μια pci express slot. Έχω στην 16χ μια 1660. Σε ποιά να την τοποθετήσω ώστε να μη χάνει bandwidth η pci της κάρτας αλλά να έχει και η κάρτα σωστή απόδοση. Να σας ενημερώσω πως δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά τα 16χ, 8χ , 4χ , πως σπλιτάρονται, πως κατανέμεται το Bandwidth κτλ.
Dark_Nightfall Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 36 λεπτά πριν, panmanr είπε Καλησπέρα. Έχω μια gigabyte z390 aorus ultra. Θα τοποθετήσω μια Lsi 9207-8i σε μια pci express slot. Έχω στην 16χ μια 1660. Σε ποιά να την τοποθετήσω ώστε να μη χάνει bandwidth η pci της κάρτας αλλά να έχει και η κάρτα σωστή απόδοση. Να σας ενημερώσω πως δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά τα 16χ, 8χ , 4χ , πως σπλιτάρονται, πως κατανέμεται το Bandwidth κτλ. Στην X8 θα την βάλεις ,ούτως η άλλως δεν μπορείς να την βάλεις σε άλλη θύρα,το αποτέλεσμα θα είναι να μοιράζονται το bandwith οι 2 κάρτες και θα δουλεύουν X8.Στην πράξη μπορεί να μην δεις καν διαφορά,μπορείς να κάνεις δοκιμή πάντως πριν και μετά για να δεις και στην πράξη αν υπάρχει κάποια διαφορά πχ στα fps. ΥΓ.Αυτή η κάρτα είναι sata controller αν βλέπω καλά και όχι κάρτα δικτύου; 1
panmanr Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φυσικά είναι sata controller, μάλλον σκεφτόμουν τους σκληρούς στο δίκτυο όταν το έγραφα . Δυστυχώς δεν μπορώ να το διορθώσω. Έχει μια x16, μία x8 και μία x4. Στην x4 να υποθέσω δεν θα δουλεύει καλά ο controller;
Dark_Nightfall Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, panmanr είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φυσικά είναι sata controller, μάλλον σκεφτόμουν τους σκληρούς στο δίκτυο όταν το έγραφα . Δυστυχώς δεν μπορώ να το διορθώσω. Έχει μια x16, μία x8 και μία x4. Στην x4 να υποθέσω δεν θα δουλεύει καλά ο controller; Όχι,στην PCIEX8 θα την βάλεις αφού ο controller είναι x8 lane PCI Express® 3.0. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα