KnightRider Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Περιμένω να δω σχόλια τύπου ""δεν βλέπουμε πάνω από 30fps σε κινητά""
Gatilaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Ειναι αιτια βαρβατη για να προβουμε οι ευσεβεις καταναλωτες στην αγορα αυτου... Μας ενδιαφερει διαρκεια μπαταριας??? ΟΟΟΟΟοοχι.. Μας ενδιαφερει κατασκευη?? ΟΟΟοοοχι... Μας ενδιαφερει η καμερα??Οοοοοοοχι... Μας ενδιαφερει να εχει κατι καινουργιο/καινοτομο η συσκευη για να την αγορασουμε?? οοοοοοοχι.. Παιζει Fortnite στα 90fps σε 6,5 ιντζες οθονη στο medium??????!!!! OYAOYAAAAAA!! 2
kostasfalcon Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, jerry banana είπε ωρε κατι fps Γιώργηηηηηηη Για πολύ ξύλο οι τύποι... Να ρίχνεις και να μην χορταίνεις 1
invisiblesurfer Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, konakis είπε Απ'τα καλύτερα notifications έχει γιατί το λες αυτό? Δουλεύω το 7pro και είναι καρφί σε όλες του τις ειδοποιήσεις... Στο 8 που πήρα δεν υπάρχει notification led και το "horizon" δεν λειτουργεί, παρ' ότι είναι ενεργοποιημένο 1
eko13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Έχω την εντύπωση ότι οι εταιρίες πλέον κυνηγάνε ανούσια πράγματα και τα πλασάρουν σαν πρωτοπορία! 8k αναλυση σε οθόνη κινητού... τι να την κάνεις? Είχα το v10 πολύ ωραία οθόνη, αλλά για να βγάλει την μέρα ήθελε δύο μπαταρίες...
IgnoreThem Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 αυτα ειναι ρε φιλε ,τωρα μαλιστα να σπρωξω κ 2κ για τετοιο τηλεφωνο
Alexaras1991 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 10 ώρες πριν, Filippos12 είπε 🤣🤣 Μ'αρέσει που ο PC gamer είναι ο βασιλιάς 😄
Jts Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, invisiblesurfer είπε Στο 8 που πήρα δεν υπάρχει notification led και το "horizon" δεν λειτουργεί, παρ' ότι είναι ενεργοποιημένο Λειτουργεί την στιγμή που σου έρχεται ειδοποίηση, τουλάχιστον στο δικό μου κανονικά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει full screen κινητό με notification led. Όταν(γιατί είπαν το δουλεύουν) βάλουν always on display τότε θα μπορείς να τα βλέπεις χωρίς να ακουμπήσεις την οθόνη.
polaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, nasos74 είπε Κάθε φορά που ακούω για mobile και gaming θέλω να αρχίσω να φωνάζω, καλά είναι δυνατόν να τρελαίνεται κάποιος να παίζει σε μια οθόνιτσα, χωρίς keyboard/mouse ή έστω controller… Κατευθείαν όμως μου έρχεται στο μυαλό το πως άρχισα εγώ να παίζω (αρχές 90ς σε μια χαζό TV) όταν ήμουν στην ηλικία των παιδιών/εφήβων που απευθύνεται το mobile gaming και το fortnite και το βουλώνω. hahah πράγματι έχω βρεθεί και εγώ στη θέση σου 5-6 φορές!!! 1
dpolal Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, NamelessDead είπε Το ξέρεις οτι δεν εχεις καμια διαφορά απο τους βλάκες του PCMR που μιλανε υποτιμητικα για τις κονσολες ετσι; Δηλαδή πόσο δύσκολο ειναι να αγνοήσετε κάτι αν δεν μπορειτε να συμμετεχετε σε συζητηση; Αααα, ώστε με αποκαλείς και βλάκα τώρα. Το «επίπεδο» σου είναι για τον μπέο, άντε γειά.
IcemanGr71 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αντί να δώσω τα €€€ για το OnePlus 8.... δεν τα δίνω να πάρω pcάκι super.... που θα παίζει χαλαρά στα >120fps.... και θα μου μείνουν και €€€ ..... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από IcemanGr71
johncorfas Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Gatilaras είπε Ειναι αιτια βαρβατη για να προβουμε οι ευσεβεις καταναλωτες στην αγορα αυτου... Μας ενδιαφερει διαρκεια μπαταριας??? ΟΟΟΟΟοοχι.. Μας ενδιαφερει κατασκευη?? ΟΟΟοοοχι... Μας ενδιαφερει η καμερα??Οοοοοοοχι... Μας ενδιαφερει να εχει κατι καινουργιο/καινοτομο η συσκευη για να την αγορασουμε?? οοοοοοοχι.. Παιζει Fortnite στα 90fps σε 6,5 ιντζες οθονη στο medium??????!!!! OYAOYAAAAAA!! Στο low το παίζει στα 90Fps...
Gatilaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, johncorfas είπε Στο low το παίζει στα 90Fps... Ακομη καλυτερα. Ονειρο ζωης να επιστρεψω στα γραφικα των 2000 με view distance τα 20cm και με τα παταστρουμφικα γραφικα του fortnite να ειναι σαν κηρομπογιες που εχουν λιωσει απο τον ηλιο. Υ.Γ. το cod το παιζει σε καλυτερη αναλυση στα 90fps??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
bringmevictims Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε Μ'αρέσει που ο PC gamer είναι ο βασιλιάς 😄 Καλά εννοηται αυτό 2 ώρες πριν, dpolal είπε Αααα, ώστε με αποκαλείς και βλάκα τώρα. Το «επίπεδο» σου είναι για τον μπέο, άντε γειά. Καλά του είπες , και εγώ αυτό θα του έλεγα , είναι αυτά τα παιδιά σήμερα . Ουσττττττττ κωλοπαιδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα