Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ εχω πληρώσει κατι ληξιπροθεσμες οφειλές εδω και 30 μέρες ενώ στην καρτέλα μου φαίνονται κανονικότατα ... 🥳

Δημοσ.
11 ώρες πριν, SaFiS είπε

Δεν ξέρω τι σκ@τά συμβαίνει σήμερα, αλλά μετά από πληρωμή δόσης με κάρτα (κατευθείαν από το Taxis), έχω γεμίσει μηνύματα (40 τον αριθμό) και φυσικά δεν έχει σβηστεί η δόση του Ιουνίου. Έκανα και μια επιβεβαίωση με την τράπεζα και ευτυχώς έχει κρατηθεί μόνο μια φορά το ποσό. Ελπίζω να φτιάξει μέχρι αύριο. Πραγματικά, ότι να'ναι...

image.png.899cabf50a378d61470db9c1e5ae5c93.png

εγώ χτύπησα πάνω από 200 μηνύματα και email από εχθές το απόγευμα 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

εγώ χτύπησα πάνω από 200 μηνύματα και email από εχθές το απόγευμα 

Εννοεις οτι σου εστειλαν email για καθε συναλλαγη ?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εννοεις οτι σου εστειλαν email για καθε συναλλαγη ?

Όχι για διαφορετικές για την ίδια χθεσινή συναλλαγή. 

photo1.JPG

Δημοσ.

160 μηνυματα στην θυριδα σταματησε να στελνει απο τις 10 και μιση το πρωι ή απλα η θυριδα εχει μεγιστο αριθμο στα 160 μηνυματα. Εντωμεταξυ σβηνονται αυτα τα μηνυματα; δεν βλεπω πουθενα να εχει κουμπι διαγραφεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tasos41997 είπε

160 μηνυματα στην θυριδα σταματησε να στελνει απο τις 10 και μιση το πρωι ή απλα η θυριδα εχει μεγιστο αριθμο στα 160 μηνυματα. Εντωμεταξυ σβηνονται αυτα τα μηνυματα; δεν βλεπω πουθενα να εχει κουμπι διαγραφεις.

Και εμένα σταμάτησε στης 10 το πρωί .Δεν μπορείς να τα διαγράψεις μόνο ανάγνωση μπορείς να τα κάνεις .

Έχω στείλει και μήνυμα στο taxisnet απο εχθές το απόγευμα να δούμε τι θα απαντήσουν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

Και εμένα σταμάτησε στης 10 το πρωί .Δεν μπορείς να τα διαγράψεις μόνο ανάγνωση μπορείς να τα κάνεις .

Έχω στείλει και μήνυμα στο taxisnet απο εχθές το απόγευμα να δούμε τι θα απαντήσουν. 

Ενημερωσε μας αν σου ειναι ευκολο τι σου απαντησαν. Στα ποσα μηνυματα σου εφτασε;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tasos41997 είπε

Έχετε κανενα νεοτερο; Εκανε κανεις νεα πληρωμη μεσω taxisnet δουλευει κανονικα;

Έχω κάνει 2 πληρωμές στις 7 Ιουνίου που φαίνονται κανονικά στην καρτέλα των πληρωμών αλλά δεν έχουν περαστεί ακόμα στην καρτέλα των δόσεων. 

20 μέρες κα καλά κρατεί.... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xx1100 είπε

Έχω κάνει 2 πληρωμές στις 7 Ιουνίου που φαίνονται κανονικά στην καρτέλα των πληρωμών αλλά δεν έχουν περαστεί ακόμα στην καρτέλα των δόσεων. 

20 μέρες κα καλά κρατεί.... 

Μεσω taxis εγινε η πληρωμη; Επειδη πληρωσα πρωτη φορα δεν γνωριζω αυτο ειναι λογικο ή ετυχε αυτον τον μηνα και δεν λειτουργει το taxisnet; Αλλες δωσεις που πληρωσες υπολογιστηκαν απευθειας;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tasos41997 είπε

Μεσω taxis εγινε η πληρωμη; Επειδη πληρωσα πρωτη φορα δεν γνωριζω αυτο ειναι λογικο ή ετυχε αυτον τον μηνα και δεν λειτουργει το taxisnet; Αλλες δωσεις που πληρωσες υπολογιστηκαν απευθειας;

Ηλεκτρονική μεταφορά μέσα από το e-banking της Eurobank. 

Συνήθως κάνουν 2-3 μέρες... Μπάχαλο... 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xx1100 είπε

Ηλεκτρονική μεταφορά μέσα από το e-banking της Eurobank. 

Συνήθως κάνουν 2-3 μέρες... Μπάχαλο... 

Αν δεν σου κραταει προμηθεια πιστευω ειναι καλυτερα απο το να πληρωνουμε μεσω taxis

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasos41997 είπε

Αν δεν σου κραταει προμηθεια πιστευω ειναι καλυτερα απο το να πληρωνουμε μεσω taxis

Στις πληρωμές προς εφορία δεν έχει προμήθεια (0.3-0.6 στις ΔΕΚΟ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...