Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω τις ρυθμισεις οφειλων και η δοση του Απριλιου φαινεται απληρωτη και την ενσωματωνει με του Μαιου 

Βαζω την ταυτοτητα πληρωμης εκει που λεει γαι πληρωμες και βλεπω  το ποσο απο 30/4 πληρωμενο 

Τα ιδια και στης γυναικα ς μου 

4 ταυτοτητες συνολικα φαινοντε απληρωτες.

Παντα υπηρχε μια καθυστεριση μερικων ημερων να φανουν οι πληρωμες στο taxis αλλα 25 ημερες ειναι πολλες.

Δημοσ.

Και εμενα μου φαινονται 3 μηνες απληρωτοι με τοκους να εχουν μπει, καλεσα την εφορια και ο υπαλληλλος μου ειπε οτι καποια στιγμη θα καταγραφουν οι πληρωμες και θα αφαιρεθουν οι τοκοι, τι να πω, ελληνικο δημοσιο. Εννοειται πως εχω κρατησει ολες τις αποδειξεις πληρωμων...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, VasKag είπε

Οι πληρωμες, εμφανιζονται στα "Στοιχεια Πληρωμων"? 

Ναι φυσικα 

1 λεπτό πριν, asmilon είπε

Και εμενα μου φαινονται 3 μηνες απληρωτοι με τοκους να εχουν μπει, καλεσα την εφορια και ο υπαλληλλος μου ειπε οτι καποια στιγμη θα καταγραφουν οι πληρωμες και θα αφαιρεθουν οι τοκοι, τι να πω, ελληνικο δημοσιο. Εννοειται πως εχω κρατησει ολες τις αποδειξεις πληρωμων...

Κι εγω μπορω να εκτυπωσω απο το ebanking τις πληρωμες 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Παντα υπηρχε μια καθυστεριση μερικων ημερων να φανουν οι πληρωμες στο taxis αλλα 25 ημερες ειναι πολλες.

Σε κανονικές συνθήκες ναι, 25 ημέρες είναι πολλές, μόνο που τώρα λόγω κορονοϊού δεν είναι κανονικές συνθήκες.

Μην ανησυχείς πάντως, τώρα τελευταία κάνει μέχρι και 1,5 μήνα μέχρι να ενημερωθεί η καρτέλα "στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στον ΕΦΚΑ μία απο τα ίδια, ακόμη να φανούνε ως εξοφλητέες, εισφορές που έχω καταβάλει απο την αρχή του 2020 (ευτυχώς φαίνονται στην σελίδα με τις καταβολές που έχουνε πραγματοποιηθεί).

έστειλα και μήνυμα στον εφκα "μέχρι να δω όλες τις καταβολές μου να περιλαμβάνονται στις εξοφλήσεις, δεν θα προβώ σε νέα πληρωμή"

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dhmak είπε

Και στον ΕΦΚΑ μία απο τα ίδια, ακόμη να φανούνε ως εξοφλητέες, εισφορές που έχω καταβάλει απο την αρχή του 2020 (ευτυχώς φαίνονται στην σελίδα με τις καταβολές που έχουνε πραγματοποιηθεί).

Και έλεγα ότι μόνο εγώ έχω το πρόβλημα. Ανεπίτρεπτο πάντως να μην έχουν ενσωματωθεί οι καταβολές από τις αρχές του χρόνου.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο σε πληρωμή μέσω χρεωστικής κάρτας απο το σύστημα του taxisnet γίνεται άμεση πίστωση στη οφειλή. 

Φυσικά όποια προσαύξηση εμφανίζεται σε πληρωμένη οφειλή διαγράφετε όταν πιστωθεί σε αυτήν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

Μόνο σε πληρωμή μέσω χρεωστικής κάρτας απο το σύστημα του taxisnet γίνεται άμεση πίστωση στη οφειλή. 

Φυσικά όποια προσαύξηση εμφανίζεται σε πληρωμένη οφειλή διαγράφετε όταν πιστωθεί σε αυτήν. 

Νομιζω δεν γινεται οταν υπαρχει ρυθμιση αυτο .Μονο για φορο εισοδηματος ειναι .

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Νομιζω δεν γινεται οταν υπαρχει ρυθμιση αυτο .Μονο για φορο εισοδηματος ειναι .

Και στης εκτός ρύθμισης και στης  ρυθμίσεις  γίνεται η ηλεκτρονική πληρωμή μέσω taxisnet .

ujkljkkkl.PNG

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

Και στης εκτός ρύθμισης και στης  ρυθμίσεις  γίνεται η ηλεκτρονική πληρωμή μέσω taxisnet .

ujkljkkkl.PNG

Που ειναι αυτη η επιλογη ? Την ειχα δει παλια

Edit: Την βρηκα 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι σκ@τά συμβαίνει σήμερα, αλλά μετά από πληρωμή δόσης με κάρτα (κατευθείαν από το Taxis), έχω γεμίσει μηνύματα (40 τον αριθμό) και φυσικά δεν έχει σβηστεί η δόση του Ιουνίου. Έκανα και μια επιβεβαίωση με την τράπεζα και ευτυχώς έχει κρατηθεί μόνο μια φορά το ποσό. Ελπίζω να φτιάξει μέχρι αύριο. Πραγματικά, ότι να'ναι...

image.png.899cabf50a378d61470db9c1e5ae5c93.png

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Δεν ξέρω τι σκ@τά συμβαίνει σήμερα, αλλά μετά από πληρωμή δόσης με κάρτα (κατευθείαν από το Taxis), έχω γεμίσει μηνύματα (40 τον αριθμό) και φυσικά δεν έχει σβηστεί η δόση του Ιουνίου. Έκανα και μια επιβεβαίωση με την τράπεζα και ευτυχώς έχει κρατηθεί μόνο μια φορά το ποσό. Ελπίζω να φτιάξει μέχρι αύριο. Πραγματικά, ότι να'ναι...

image.png.899cabf50a378d61470db9c1e5ae5c93.png

Εχω το ιδιο θεμα, τελικα φτιαχτηκε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...