Προς το περιεχόμενο

World excel alternative

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Δεδομενου οτι τα συγκεκριμενα δεν ειναι free ψαχνω κατι παρομοιο που αξιζει.

Εχει καποιος να προτεινει κατι;

Δημοσ.

Περα απο το γνωστο opensource εναλλακτικο libreoffice (και το λιγοτερο γνωστο openoffice), υπαρχουν τα wps office, softmaker office κλπ.

Μπορεις επισης να κανεις τη δουλεια σου και με τις web εφαρμογες της google (google docs κλπ) και της ms (word online κλπ), φτανει να εχεις λογαριασμο στην καθεμια.

Δημοσ.

Opensource εννοεις το κλασσικο world και excel ε;

το libreoffice πιστευεις ειναι καλο για να το βαλω σε σχεση με το wps office,softmaker office?!

σε ευχαριστω θερμα

Δημοσ.

Απο οσο ειδα το softmaker μπορει και διαβαζει αρχεια doc(x) χωρις να τα κανει μανταρα οπως το libreoffice.

ισχυει αυτο;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

Απο οσο ειδα το softmaker μπορει και διαβαζει αρχεια doc(x) χωρις να τα κανει μανταρα οπως το libreoffice.

ισχυει αυτο;

Ναι αυτό είπα πριν.

Δεν ξέρω τι άδεια δίνουν όμως, κοίταξέ το.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nickvas19 είπε

Opensource εννοεις το κλασσικο world και excel ε;

το libreoffice πιστευεις ειναι καλο για να το βαλω σε σχεση με το wps office,softmaker office?!

σε ευχαριστω θερμα

Οχι. Opensource σημαινει ανοιχτου κωδικα και ανοιχτου κωδικα σημαινει τζαμπα... τις περισσοτερες φορες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια το soft maker δεν ειναι free. 

Εγω ψαχνω ενα προγραμμα που να διαβαζει doc(x) αρχεια χωρις να μου τα κανει αχταρμα. Γνωριζει κανεις τπτ;

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

Για το softmaker που λες οτι δεν ειναι free. Και εγω το ιδιο νομιζα μεχρι την προηγουμενη βδομαδα που ανακαλυψα αυτο, που εινια οντως η σελιδα που εχει η εταιρια του (softmaker) αποκλειστικα για την free εκδοση του
https://www.freeoffice.com/en/

Για το αλλο, αν θες να εισαι 110% σιγουρος πως η εκαστοτε εφαρμογη θα δειξει καλα το Χ αρχειο του ms office, αγοραζεις το ms office. Αλλη λυση δεν υπαρχει :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...