Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω την συγκεκριμένη κάρτα ήχου , πριν λίγο καιρό άρχισε να μου κάνει κάτι περίεργα στο μπροστινό πάνελ όπως  να μην μου ανάβουν τα λαμπάκια και να μην μου την αναγνωρίζει   από το σύστημά μου, μια εμφανίζεται μια χάνετε ...καμιά ιδέα; 

Επεξ/σία από simnum3
Δημοσ.
Στις 26/5/2020 στις 7:33 ΜΜ, simnum3 είπε

καμιά ιδέα; 

Κάνατε κάποια πρόσφατη αλλαγή στο λειτουργικό σας; (Ενημέρωση ασφαλείας, αναβάθμιση driver)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Κάνατε κάποια πρόσφατη αλλαγή στο λειτουργικό σας; (Ενημέρωση ασφαλείας, αναβάθμιση driver)

Δεν έγινε καμιά αλλαγή στο σύστημα, αυτά ακολούθησαν μετά από κάποιες επανεκκινήσεις και σβησίματα  του pc  στην διάρκεια  ενός game , εκεί ανακάλυψα πως έφταιγε ένας σκληρός δίσκος (άσχετο ίσως)  που έκανα εγγραφή σε αυτόν στην διάρκεια αυτή.

Επεξ/σία από simnum3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, simnum3 είπε

Δεν έγινε καμιά αλλαγή στο σύστημα, αυτά ακολούθησαν μετά από κάποιες επανεκκινήσεις και σβησίματα  του pc  στην διάρκεια  ενός game , εκεί ανακάλυψα πως έφταιγε ένας σκληρός δίσκος (άσχετο ίσως)  που έκανα εγγραφή σε αυτόν στην διάρκεια αυτή.

Ίσως και αυτό. Αν ξέρετε να φτιάξετε κάποιο στικάκι με Windows to go και να εκκινήσετε με αυτό (για να μην κάνετε format).

Δημοσ.

Έλεγα μήπως  τα έφτυσε η κάρτα και να μην την αναγνωρίζει γιατί πότε την αναγνώριζε πότε όχι , τώρα  πολύ σπάνια πλέον  , Θα το κοιτάξω αυτό με το Windows to go  ίσως  την περάσω  και σε  άλλο pc (αν βρω)  για να δω πως θα ανταποκριθεί σε ευχαριστώ πάντως🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...