simnum3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) έχω την συγκεκριμένη κάρτα ήχου , πριν λίγο καιρό άρχισε να μου κάνει κάτι περίεργα στο μπροστινό πάνελ όπως να μην μου ανάβουν τα λαμπάκια και να μην μου την αναγνωρίζει από το σύστημά μου, μια εμφανίζεται μια χάνετε ...καμιά ιδέα; Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από simnum3
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Στις 26/5/2020 στις 7:33 ΜΜ, simnum3 είπε καμιά ιδέα; Κάνατε κάποια πρόσφατη αλλαγή στο λειτουργικό σας; (Ενημέρωση ασφαλείας, αναβάθμιση driver)
simnum3 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Κάνατε κάποια πρόσφατη αλλαγή στο λειτουργικό σας; (Ενημέρωση ασφαλείας, αναβάθμιση driver) Δεν έγινε καμιά αλλαγή στο σύστημα, αυτά ακολούθησαν μετά από κάποιες επανεκκινήσεις και σβησίματα του pc στην διάρκεια ενός game , εκεί ανακάλυψα πως έφταιγε ένας σκληρός δίσκος (άσχετο ίσως) που έκανα εγγραφή σε αυτόν στην διάρκεια αυτή. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από simnum3
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, simnum3 είπε Δεν έγινε καμιά αλλαγή στο σύστημα, αυτά ακολούθησαν μετά από κάποιες επανεκκινήσεις και σβησίματα του pc στην διάρκεια ενός game , εκεί ανακάλυψα πως έφταιγε ένας σκληρός δίσκος (άσχετο ίσως) που έκανα εγγραφή σε αυτόν στην διάρκεια αυτή. Ίσως και αυτό. Αν ξέρετε να φτιάξετε κάποιο στικάκι με Windows to go και να εκκινήσετε με αυτό (για να μην κάνετε format).
simnum3 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Έλεγα μήπως τα έφτυσε η κάρτα και να μην την αναγνωρίζει γιατί πότε την αναγνώριζε πότε όχι , τώρα πολύ σπάνια πλέον , Θα το κοιτάξω αυτό με το Windows to go ίσως την περάσω και σε άλλο pc (αν βρω) για να δω πως θα ανταποκριθεί σε ευχαριστώ πάντως🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα