WhitePixel Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να ανεβάσω την ταχύτητα της σύνδεσης μου; Επίσης γιατί ενώ μου βγάζει Attainable Rate 14080 κλειδώνει στο 12465 και γιατί στο κινητό αλλά και στον υπολογιστή μέσω καλωδίου πιάνω το πολύ 10 mbps ,φταίει το modem η κάτι άλλο; Ευχάριστω εκ των προτέρων.
AntoMast Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αμα είσαι συνδεδεμένος με ethernet cable τότε πρέπει να πιάνεις πάνω κάτω όσο λέει.. Μπορεί να χάνει λίγο αλλά συνήθως είναι όσο δείχνει (12mbps). Αμα δεν μπορείς να πας FTTH ή FTTC τότε μπορείς να δοκιμάσεις Speed Booster αμα έχεις καλό σήμα 4G στο σπίτι.. Αν και 12mbps (για επίπεδο Ελλάδισταν) δεν είναι τόσο χάλια. Εγώ πήγα από 1.6mbps download σε 40-60mbps με το speed booster. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από AntoMast
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 On 26/05/2020 at 17:12, WhitePixel said: Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να ανεβάσω την ταχύτητα της σύνδεσης μου; Επίσης γιατί ενώ μου βγάζει Attainable Rate 14080 κλειδώνει στο 12465 και γιατί στο κινητό αλλά και στον υπολογιστή μέσω καλωδίου πιάνω το πολύ 10 mbps ,φταίει το modem η κάτι άλλο; Ευχάριστω εκ των προτέρων. to attainable ειναι ενα μεγιστο θεωρητικο. εισαι ηδη με 6 snr margin οποτε ναι μην περιμενεις να ανεβεις αλλο εκτος αν χανεις λογω εσωτδρικης καλωδιωσης που εκει θελει δοκιμη σε κατανεμητη ή σε χωνευτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα