Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Phoenix4 είπε

Το επίπεδο έχει πέσει γενικά καμία σχέση το τωρινό insomnia με αυτό που ήταν 10 χρόνια πριν. Κυρίως οι πρώτοι "αναγνώστες" δεν διαβάζουν καν το άρθρο και απλα τρέχουν να αναρτήσουν καμία "έξυπνη" απάντηση που δεν υφίσταται.

Ο καθένας με τον πόνο του και λέει ότι νάναι, κοντά στο επίπεδο του makelio.

Βάλε μαζί κ mega ant1 alpha κτλ διότι πλέον δεν βλέπω να διαφέρουν μεταξύ τους. 

• Like 1
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Θες να σου βρω 10943280489 άλλα που λένε το αντίθετο? Αυτά να φανταστώ ότι θα τα δεχτείς?

ότι πείτε ρε παιδιά... :D

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, ultraxmode said:

ότι πείτε ρε παιδιά... :D

Αν είναι σωστό αυτό που λέμε, τότε προφανώς ότι πούμε...

Όταν έχεις όρεξη και χρόνο ψάξε να δεις τι έχει γίνει με το Userbenchmark, https://ownsnap.com/userbenchmark-is-not-trusted-by-tech-enthusiasts-find-out-why-this-huge-website-has-a-zero-credibility-in-tech-community/

Αναλυτικά η ξεφτίλα τους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αν είναι σωστό αυτό που λέμε, τότε προφανώς ότι πούμε...

https://ownsnap.com/userbenchmark-is-not-trusted-by-tech-enthusiasts-find-out-why-this-huge-website-has-a-zero-credibility-in-tech-community/

..............είπε ένα site. :)

το σωστό φίλε μου είναι αυτό που θες δλδ? Κοίτα, δεν θα κάτσω να σου αποδείξω ότι ο Intel i7-9700K είναι πιο δυνατός από τον Ryzen 3700X ... 

ακούτε λίγο και την αντίθετη άποψη και μην πέφτετε να φάτε. Ευχαριστηθείτε τον AMD σας 2 φορές μιας και όλοι οι άλλοι (εμείς με i5, i7) είμαστε τα κορόιδα.. :P

Eγώ στην θέση σας όμως, δεν θα είχα τόση πρεμούρα...  ;)  Im just sayin'

περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.. 

Επεξ/σία από ultraxmode
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, ultraxmode said:

..............είπε ένα site. :)

το σωστό φίλε μου είναι αυτό που θες δλδ? Κοίτα, δεν θα κάτσω να σου αποδείξω ότι ο Intel i7-9700K είναι πιο δυνατός από τον Ryzen 3700X ... 

ακούτε λίγο και την αντίθετη άποψη και μην πέφτετε να φάτε. Ευχαριστηθείτε τον AMD σας 2 φορές μιας και όλοι οι άλλοι (εμείς με i5, i7) είμαστε τα κορόιδα.. :P

Eγώ στην θέση σας όμως, δεν θα είχα τόση πρεμούρα...  ;)  Im just sayin'

Το διάβασες? Αμφιβάλω, γιατί προφανώς δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις...

Κατά τα άλλα "το ένα σου ξυνίζει το άλλο σου βρωμάει", τι όχι? Double standards?

Αν περάσεις από τα topics στην κατηγορία των επεξεργαστών θα δείς ότι σχεδόν όλοι (αν όχι όλοι) οι χρήστες που υποστηρίζουν Intel στο forum δεν ακουμπάνε το "γενικό" performance παρά μόνο το Gaming στις VS συζητήσεις που γίνονται. Γιατί άραγε? Γιατί προφανώς μόνο εκεί υπάρχει πλεονέκτημα της Intel.

Δεν είπα πουθενά για κορόιδα, μην βάζεις λόγια στο στόμα μου. 

• Like 3
Δημοσ.

Τελικά δεν είναι τυχαία τα ονόματα. Ο ένας Linus είναι ''sponsored by NordVPN'' και ο άλλος ''sponsored by AMD''... 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lfc δηλαδη εσυ καταλαβαινεις φιλε μου οτι με το σχολειο μου πρεπει να αρχισει παλι κοντρα συζητηση για amd vs intel...???ΕΛΕΟΣ ρε παιδια με τις κοντρες.Οχι δεν με νοιαζει τι hardware χρησιμοποιουν για να πανε στο διαστημα και ουτε θα διεγραφα τον λογαριασμο μου επειδη ο τυπος ειναι αυτο που ειναι που δεν με απασχολει καν υπαρχουν πολλα αλλα προβληματα εκτος απο το hardware στην πραγματικη ζωη εκτος αμα ζειτε σε καμια εικονικη τι να πω.Πηγε στην amd?ε και?αφου τα δωσανε sponsor να κανει διαφημιση γιατι οχι και ποιος ξερει ποσα εχει παρει κιολας απο πισω για να το πει κιολας.Ανοιχτε μωρε τα ματια σας και αφηστε τον ανταγωνισμο να μας ωφελει απλα.Δεν θα καθισω να βαλω μια μυαλο σε κολλημενους με intel η με amd  απλα!!!

Επεξ/σία από gurgurant
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ultraxmode είπε

δηλαδή θες να πεις ότι ο Linus δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να τα έχει τσεπώσει πχ από την AMD.. χαχα... ζούμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο , τι καλά! :D

Α! Τώρα τα τσέπωσε ε; Τόσες δεκαετίες περίμενε ε; 🤣😂😅

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Τελικά δεν είναι τυχαία τα ονόματα. Ο ένας Linus είναι ''sponsored by NordVPN'' και ο άλλος ''sponsored by AMD''... 🤣

δεν είναι τίποτα τυχαίο στην ζωή

κάποιοι είναι αυτοί που είναι για αυτό είναι "sponsored by ..." είτε στο youtube είτε στο twitch.tv είτε στο mixer είτε αλλού

και άλλοι είναι εντελώς ασήμαντοι και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα γινονται για τα συμφεροντα και τα λεφτα και η amd και η ιντελ και η nvidia ΛΕΦΤΑ θελει και οσο δεν υπαρχει κατι απο ολες τις εταιριες απλα σε γδερνουν με οποιο τροπο!Τωρα αμα πηγε αυτος σε amd μετα απο 15 χρονια πραγματικα δεν νοιαζει κανεναν ρε μαγκες,σορρυ κακος ασχοληθηκα και εγραψα και σχολιο αφου θα επρεπε να γνωριζω τι εχει φτιαξει και τι εχει αλλαξει στο πισι του ο καθενας LOL!!!!!!!

Επεξ/σία από gurgurant
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Thresh είπε

Το διάβασες? Αμφιβάλω, γιατί προφανώς δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις...

Κατά τα άλλα "το ένα σου ξυνίζει το άλλο σου βρωμάει", τι όχι? Double standards?

Αν περάσεις από τα topics στην κατηγορία των επεξεργαστών θα δείς ότι σχεδόν όλοι (αν όχι όλοι) οι χρήστες που υποστηρίζουν Intel στο forum δεν ακουμπάνε το "γενικό" performance παρά μόνο το Gaming στις VS συζητήσεις που γίνονται. Γιατί άραγε? Γιατί προφανώς μόνο εκεί υπάρχει πλεονέκτημα της Intel.

Δεν είπα πουθενά για κορόιδα, μην βάζεις λόγια στο στόμα μου. 

Δεν υποστηρίζω κανέναν, λέω αυτό που είναι. Πάει η εποχή που fanατιζόμουν.. (ευτυχώς)

αλλά οι αριθμοί στο συγκεκριμένο benchmark είναι συγκεκριμένοι.. δεν λένε ψέματα. 10% πιο πάνω? ναι, αλλά είναι πιο πάνω. Δεν έχεις να δώσεις έξτρα 80-100 ευρώ, οκ, πάρε τον ΑΜD και νιώσε καλύτερα. Its all about choices.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gurgurant είπε

Lfc δηλαδη εσυ καταλαβαινεις φιλε μου οτι με το σχολειο μου πρεπει να αρχισει παλι κοντρα συζητηση για amd vs intel...???ΕΛΕΟΣ ρε παιδια με τις κοντρες.Οχι δεν με νοιαζει τι hardware χρησιμοποιουν για να πανε στο διαστημα και ουτε θα διεγραφα τον λογαριασμο μου επειδη ο τυπος ειναι αυτο που ειναι που δεν με απασχολει καν υπαρχουν πολλα αλλα προβληματα εκτος απο το hardware στην πραγματικη ζωη εκτος αμα ζειτε σε καμια εικονικη τι να πω.Πηγε στην amd?ε και?αφου τα δωσανε sponsor να κανει διαφημιση γιατι οχι και ποιος ξερει ποσα εχει παρει κιολας απο πισω για να το πει κιολας.Ανοιχτε μωρε τα ματια σας και αφηστε τον ανταγωνισμο να μας ωφελει απλα.Δεν θα καθισω να βαλω μια μυαλο σε κολλημενους με intel η με amd  απλα!!!

εμένα δεν μου αρέσει κανενός είδους κόντρα

π.χ INTEL vs AMD ή AMD vs NVIDIA

οι κόντρες είναι για παιδάκια

εμένα ως καταναλωτή με ενδιαφέρει να υπάρχει ανταγωνισμός γιατί αυτό σημαίνει λογικές/χαμηλές τιμές

δεν θέλω μονοπώλια

δεν είμαι ΦΑΝατικός κανενός

ότι αφορά το διαγραφή το είπα ως αφορμή κάτι σχόλια που διάβασα εδώ πέρα και με έχουν κάνει να φρικάρω...αλλά και να συνειδητοποιήσω ότι πότε δεν θα πάμε μπροστά γιατί πάντα θέλουμε να "ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Lfc είπε

Α! Τώρα τα τσέπωσε ε; Τόσες δεκαετίες περίμενε ε; 🤣😂😅

είπα ότι μπορεί να μην τα τσέπωνε από την Intel??? :D

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, ultraxmode said:

Δεν υποστηρίζω κανέναν, λέω αυτό που είναι. Πάει η εποχή που fanατιζόμουν.. (ευτυχώς)

αλλά οι αριθμοί στο συγκεκριμένο benchmark είναι συγκεκριμένοι.. δεν λένε ψέματα. 10% πιο πάνω? ναι, αλλά είναι πιο πάνω. Δεν έχεις να δώσεις έξτρα 80-100 ευρώ, οκ, πάρε τον ΑΜD και νιώσε καλύτερα. Its all about choices.

Χρησιμοποιώ το παράδειγμα των "υποστηρικτών" σαν ακραίο ώστε να δείξω ότι μέχρι κι αυτοί δεν λένε αυτό που ισχυρίζεσαι. Άρα αν δεν το κάνουν ούτε αυτοί, όπως καταλαβαίνεις, σημαίνει ότι δεν ισχύει...

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gurgurant είπε

Ανοιχτε μωρε τα ματια σας και αφηστε τον ανταγωνισμο να μας ωφελει απλα.Δεν θα καθισω να βαλω μια μυαλο σε κολλημενους με intel η με amd  απλα!!!

Αυτό ακριβώς. Το πως θα πάμε στον Άρη μας  ενδιαφέρει και χωρίς ανταγωνισμό απλά δεν γίνεται. Μην τον λοιδωρείς λοιπόν! Αυτές οι σημαντικότητες δεν κάνουν πράγματα επειδή είναι sponsored. Κάνας ποδοσφαιριστής μπορεί... 

Πήγαινε πες στον Jordan  να φορέσει asicks tiger. Δώστου όσα θες. Θα το κάνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...