unforgiven Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Οι κάρτες αυτές έχουν μαζί τους και μικρόφωνο. Θέλω να ρωτήσω, γιατί δεν βρήκα άκρη. Το μικρόφωνο αυτό εμφανίζεται κανονικά ως συσκευή μικροφώνου στα Windows; Μπορώ να έχω και ένα δεύτερο USB μικρόφωνο ταυτόχρονα και να τα μιξάρω πχ με το Voicemeeter; Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από unforgiven
jerry banana Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, unforgiven είπε Οι κάρτες αυτές έχουν μαζί τους και μικρόφωνο. Θέλω να ρωτήσω, γιατί δεν βρήκα άκρη. Το μικρόφωνο αυτό εμφανίζεται κανονικά ως συσκευή μικροφώνου στα Windows; Μπορώ να έχω και ένα δεύτερο USB μικρόφωνο ταυτόχρονα και να τα μιξάρω πχ με το Voicemeeter; Σε τι χρηση αφορά το μικρόφωνο? 1
unforgiven Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Για να μιλάνε δύο άτομα ταυτόχρονα πχ. Δεν νομίζω όμως ότι έχει σημασία η ακριβής του χρήση. Νομίζω.
NoiSy MaN Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 22 ώρες πριν, unforgiven είπε Οι κάρτες αυτές έχουν μαζί τους και μικρόφωνο. Θέλω να ρωτήσω, γιατί δεν βρήκα άκρη. Το μικρόφωνο αυτό εμφανίζεται κανονικά ως συσκευή μικροφώνου στα Windows; Μπορώ να έχω και ένα δεύτερο USB μικρόφωνο ταυτόχρονα και να τα μιξάρω πχ με το Voicemeeter; Εμφανίζεται κανονικά αλλά για το δεύτερο δεν ξέρω να σου απαντήσω. 1
unforgiven Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε Εμφανίζεται κανονικά αλλά για το δεύτερο δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αν εμφανίζεται κανονικά, θα γίνεται. Ευχαριστώ.
panoskatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δεν μπορείς να λειτουργείς ταυτόχρονα USB μικρόφωνο και αναλογικό. Ένα από τα δύο για ηχογράφηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα