grivalodon Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Φετος δινω πανελληνιες, πανελλελε 2020 coronavirus edition, και στοχευω για σχολες πληροφορικης. Κυριως ειμαι αναμεσα στο ΑΠΘ και στο ΠΑΠΕΙ, αλλα αναλογως και πως θα γραψω στις πανελληνιες, θα δω και σε ποιες σχολες θα μπορεσω να εισαχθω, ομως κυριως σκεφτομαι οσον αφορα τις σχολες Θεσσαλονικη vs Πειραια. Οσον αφορα τις περιοχες, μπορειτε να πειτε καποια θετικα και καποια αρνητικα για την καθε μια? Στην θεσσαλονικη εχω ακουσει οτι οι 40 Εκκλησιες ειναι η καλυτερη φοιτητικη περιοχη και πως στον Πειραια ειναι πιο ηρεμα τα πραγματα απο την Αθηνα. Και οι δυο επιλογες μου ακουγονται ωραιες αλλα ειμαι αναποφασιστος. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από grivalodon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pickle Rick Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Πειραιά να έρθεις η καλύτερη πόλη. Ωραία βόλτα πολλές επιλογές από μαγαζιά και γενικά δεν επικρατεί το χάος της Αθήνας. Νταξει αν δεν παινεψω το σπίτι μου θα πέσει να με πλακωσει. Ωστόσο καλύτερα θα ήταν να επιλέξεις με βάση το τμήμα και όχι την περιοχή συνεπώς μεταξύ αυτών των δύο προσωπικά θα επέλεγα ΕΚΠΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grivalodon Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Pickle Rick είπε Πειραιά να έρθεις η καλύτερη πόλη. Ωραία βόλτα πολλές επιλογές από μαγαζιά και γενικά δεν επικρατεί το χάος της Αθήνας. Νταξει αν δεν παινεψω το σπίτι μου θα πέσει να με πλακωσει. Ωστόσο καλύτερα θα ήταν να επιλέξεις με βάση το τμήμα και όχι την περιοχή συνεπώς μεταξύ αυτών των δύο προσωπικά θα επέλεγα ΕΚΠΑ. Σε ευχαριστω φιλε μου για την προταση σου. Εχω καποιους γνωστους στον Πειραια και μου λενε οτι τα πραγματα ειναι πιο ηρεμα απο κεντρο Αθηνας. Επισης ακουω πως υπαρχει μεγαλη κοντρα μεταξυ Πειραια και Φαληρου και οτι γινεται συχνα συμμοριτοπολεμος. Αληθευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pickle Rick Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Εντάξει αυτά συμβαίνουν παντού προσωπικά δεν έχω ομως τέτοια εμπειρία.Αν δεν είσαι εμπλεκόμενος δεν πρόκειται ούτε καν να ακούσεις για αυτά σε οποιοδήποτε σημείο του Πειραιά και να μένεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManFromEarth Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο, τοτε να διαλεξεις το ΑΠΘ (αν δεν πιανεις το ΕΚΠΑ). Τον Πειραια αποφυγε τον. Για την περιοχη δεν εχω ιδεα, μονο για το καραβι κατεβαινω (και σιχτιριζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 ΕΚΠΑ, ΑΠΘ, Τριπολη, Αρτα, και φυσικά Κρητη εχουν καλά τμήματα που θα μαθεις πράγματα αν και θα ζοριστεις πολύ. Πειραια δε γνωριζω. Η πληροφορική δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για "φοιτητική" ζωή, ακόμα κι αν δεν εχεις εργασίες και διαβασμα θα πρεπει να ασχολεισαι μονος σου αρκετά για να βγεις ετοιμος για την αγορά εργασίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα