Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εκδήλωση Free Fly θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουνίου.

Αν αναρωτιέστε πότε θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι Star Citizen, αμφιβάλλουμε ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει μία απάντηση σε αυτό το ερώτημα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Πάντως φαίνεται να βρισκόμαστε πιο κοντά στο λανσάρισμα του τίτλου από ποτέ.

Ο developer Cloud Imperium Games ανακοίνωσε ένα event διάρκειας δύο εβδομάδων για να γιορτάσει την «Invictus Launch Week» και μέχρι τις 2 Ιουνίου, όσοι το επιθυμούν μπορούν να προχωρήσουν σε εγγραφή και να δοκιμάσουν να «πετάξουν» μερικά φανταστικά διαστημικά σκάφη καθώς το παιχνίδι είναι για την ώρα «free-to-play». Επι του παρόντος, παρέχονται τρεις βασικοί τρόποι για να παίξει κάποιος το παιχνίδι, Universe, Star Marine και Arena Commander.  

Υπεύθυνος του εγχειρήματος είναι ο Chris Roberts, ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς Wing Commander και του Freelancer, ενός space combat simulator που κυκλοφόρησε για PC το 2003. Ο διάδοχος του παιχνιδιού ανακοινώθηκε στο Kickstarter το 2012 με την πληθοποριστική (crowdfunded) εκστρατεία να κρίνεται εξαιρετικά επιτυχημένη καθώς «μαζεύτηκαν» περισσότερα από $2 εκατομμύρια. Η εκστρατεία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού και μέχρι σήμερα οι developers έχουν ενισχυθεί από φίλους του πρότζεκτ με περισσότερα από $286 εκατομμύρια. Η έκταση του Star Citizen και οι φιλοδοξίες του developer έχουν εξελιχθεί με την πάροδο των ετών, με αποτέλεσμα να μετατίθεται η κυκλοφορία του διαρκώς ενώ για να «καθησυχάζει» τους backers κάθε φορά τους έδινε πρόσβαση σε μικρότερα alpha builds. 

Στο forum μας υπάρχει ένα εξαιρετικό νήμα για το παιχνίδι.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι φάση, τέλειωσαν τα λεφτά του crowd funding και πάνε τώρα να φάνε και τα φράγκα όσων τσιμπήσουν με το προσωρινό F2P;

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 6
  • Confused 2
Δημοσ.

Όταν το παραζαλίζεις το θέμα development θα φτάσεις σε ένα σημείο όπου γίνεσαι outdated και καταλύγεις να πηγαίνεις πίσω αντί για μπροστά, λόγο engines και εξέληξης στον τομέα των γραφικών. 

  • Like 2
Δημοσ.

❤️ Το SQ42 (single player) περιμένουν οι πιο πολλοί, τα Free fly week είναι για να πάρεις μια ιδεα για το online μέρος (2 parts game Σαν το GTA V και GTA online)   

  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, BadIronTree είπε

❤️ Το SQ42 (single player) περιμένουν οι πιο πολλοί, τα Free fly week είναι για να πάρεις μια ιδεα για το online μέρος (2 parts game Σαν το GTA V και GTA online)   

Από πότε το περιμένουν είναι το ερώτημα. Πότε τους έταξαν ότι θα βγει, πότε (αν) θα κυκλοφορήσει τελικά και σε ποια κατάσταση.

Και τελοσπάντων έστω ότι βγαίνει μέχρι την άνοιξη του 2021 όπως προβλέπουν κάποιοι αισιόδοξοι. Καλώς να μας έρθει και ευχαρίστως να παίξουμε. Μέχρι τότε όμως αναρωτιέμαι πόσος κόσμος θα υπάρξει που θα ξεκινήσει να δίνει τα λεφτά του επειδή γλυκάθηκε με το free fly week. Και αν έμαθε τίποτα από τις προηγούμενες γενιές backers και τις πολυετείς καθυστερήσεις.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Πολύ το κούρασαν ,όλο star citizen ακούω και στο τέλος στο περίμενε 

έλα ντε τι κάνουν με τόσα εκατομμύρια ?

  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, armatron είπε

έλα ντε τι κάνουν με τόσα εκατομμύρια ?

to be fair, εχουν ανοιξει πολλα γραφεια για τη δημιουργια του παιχνιδου. οποτε μπορει να μη τα διαχειριστηκαν σωστα (μαλλον, δε ξερω απο dev) αλλα τουλαχιστον δεν ειναι abandonware.

Δημοσ.

Για αυτό έβγαλαν hotfix patch ...αλλά οι server  ***** γενικά :P 

άμα δεις ότι αυτός που μπήκες πεθαίνει  μπες σε άλλο region (EU, USA, AU) workaround 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήταν/είναι(;) Φανταστικό concept αλλά είχα ξεχάσει ότι υπάρχει. 

1 ώρα πριν, Choutas είπε

Σταρ Άρμεγμα.

 

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Μακρια εχει παει το δουλεμα συννεφο.

itsatrap.jpg

 

 

3 ώρες πριν, armatron είπε

έλα ντε τι κάνουν με τόσα εκατομμύρια ?

 

3 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Πολύ το κούρασαν ,όλο star citizen ακούω και στο τέλος στο περίμενε 

 

Για να πούμε και του στραβού το δίκαιο το star citizen δεν είναι ένα απλό παιχνίδι... ουσιαστικά έχει πολυπλοκότητα κοντά σε αυτή της πραγματικής ζωής γιατί κατά μια έννοια είναι προσημείωση της σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον (θα έχει δηλαδή οικονομία, ελευθερία απέραντο σύμπαν που θα μπορείς πχ μέσω συνεργασίας με άλλους δημιουργώντας εταιρίες κτλ να κατακτήσεις και να διαχειριστείς τους πόρους κτλ κτλ κτλ) 

 

επίσης το game development αλλά και post development (για onlinegames)  δεν είναι φθηνό ειδικά αν μιλάμε για mmorpg τύπου παιχνίδια  (ενδεικτικά για 4 χρόνια η blizzard αναφέρει 200 εκατομμύρια σε upkeep) ούτε γίνεται απο την μια μέρα στην άλλη (ενδεικτικά https://overmental.com/content/10-games-that-spent-the-longest-time-in-development-2-672) με παιχνίδια όπως το diablo III να χρειάστηκαν 11 χρόνια

 

Και ο δημιουργός του βάζει μπροστά ποιότητα over ποσότητα τουλάχιστον κατα τα λεγόμενα του οπότε δεν θα κυνηγήσουν να τρέξουν να βγάλουν έναν τίτλο στα γρήγορα ίσα ίσα να έχει τα "μπλιμπλιγκια" για να πουλήσει καλά όπως πχ το Call of duty 

 

Αν εφόσον και όταν βγει θα καταστρέψει περισσότερες ζωές απο το WoW πιστεύω γιατί δεν ειναι παιχνίδι τύπου θα παίξω λιγο να χαρώ pew pew και μετά θα πάω για κάνα ποτό... ουσιαστικά θα ξεκινήσεις μια νέα ζωή στο διάστημα :P  (νομίζω στο game τώρα πια έτσι ξεκινάς με το που κάνεις account ξυπνάς απο το κρεβάτι του δωματίου σου.. :P καλωσήρθες στην νεα σου ζωή :P ) 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...