Od1sseas Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το iPhone διαβάζει κανονικά την σιμ ,ζητάει το pin και βγάζει ποια κάρτα είναι στις ρυθμίσεις αλλά δεν συνδέεται καθώς μου βγάζει No Service και στις ρυθμίσεις αν πάω στο Network μου λέει Phone Not Allowed. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Να βάλω άλλη σιμ (μια ήταν what's up και η άλλη Vodafone η οποίες σε αλλά κινητά δουλεύουν κανονικά ) , να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου , επανεκκινήσεις , μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα δεν δούλεψε . Το πρόβλημα παρουσιάστηκε πριν κάτι μέρες και σήμερα που κοίταξα το IMEI σε πολλές ιστοσελίδες ,όλες μου λένε πως είναι καθαρό Ποιο είναι το πρόβλημα; Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από Od1sseas
Zenor Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, Od1sseas είπε Το iPhone διαβάζει κανονικά την σιμ ,ζητάει το pin και βγάζει ποια κάρτα είναι στις ρυθμίσεις αλλά δεν συνδέεται καθώς μου βγάζει No Service και στις ρυθμίσεις αν πάω στο Network μου λέει Phone Not Allowed. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Να βάλω άλλη σιμ (μια ήταν what's up και η άλλη Vodafone η οποίες σε αλλά κινητά δουλεύουν κανονικά ) , να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου , επανεκκινήσεις , μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα δεν δούλεψε . Το πρόβλημα παρουσιάστηκε πριν κάτι μέρες και σήμερα που κοίταξα το IMEI σε πολλές ιστοσελίδες ,όλες μου λένε πως είναι καθαρό Ποιο είναι το πρόβλημα; 6s είναι?
Od1sseas Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, Zenor είπε 6s είναι? iPhone 11 Pro
Zenor Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Ελληνικό; Δούλευε δηλαδή κανονικά και ξαφνικά δεν πιάνει σήμα; Αν ναι πας για επίσημο service.
Od1sseas Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Zenor είπε Ελληνικό; Δούλευε δηλαδή κανονικά και ξαφνικά δεν πιάνει σήμα; Αν ναι πας για επίσημο service. Ναι Παντός διαβάζει κανονικά την σιμ, δεν πιστεύω να είναι hardware πρόβλημα
Zenor Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 37 λεπτά πριν, Od1sseas είπε Ναι Παντός διαβάζει κανονικά την σιμ, δεν πιστεύω να είναι hardware πρόβλημα Μακάρι αλλά δύσκολο. το 112 μπορείς να το καλέσεις; Αν δεν καλεί ούτε το 112 μιλάμε για hardware 100%
Runner25 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά σε όσα μοντέλα iPhone ειχα παντως απο τη στιγμη που εβαζες τη σιμ επαιρνε λιγο χρονο-μερικα λεπτα να τη δει το ιδιο και στο 11 προ που εχω τωρα
Od1sseas Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Zenor είπε Μακάρι αλλά δύσκολο. το 112 μπορείς να το καλέσεις; Αν δεν καλεί ούτε το 112 μιλάμε για hardware 100% Μπορώ να το καλέσω
koutsis Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δύο περιπτώσεις. Η το κινητό είναι κλειδωμένο / blacklisted ή είναι θέμα hardware. Πήγαινε το στο service καλύτερα...
Klempr Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Επαναφορα να υποθεσω εκανες μεσω των ρυθμισεων της συσκευης η και μεσω itunes; Δοκιμασε να κανεις dfu mode αν δεν εχεις κανει μεσω των itunes, και ενεργοποιησε και απενεργοποιησε μερικες φορες το airplane mode. Αλλιως απευθυνεσαι εκει που το πηρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα