manolo0liss Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Καλησπερα παιδιά μου εδωσαν ενα subwoofer οπου σαν output έχει 5 υποδοχές για ηχεία και input 1 vga που έρχεται μαζι με ενα καλώδιο οπου ειναι vga σε 6x rca. Η ερώτηση είναι τι θα χρειαστώ για να βγάλω τον ήχο είτε για 5.1 είτε απλα ενα jack Βρηκα μονο κατι σχετικά με το τι ειναι το καθε χρώμα αλλα οχι καποιον αντάπτορα να μπουν ολα και μετσ σε jack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, manolo0liss είπε Καλησπερα παιδιά μου εδωσαν ενα subwoofer οπου σαν output έχει 5 υποδοχές για ηχεία και input 1 vga που έρχεται μαζι με ενα καλώδιο οπου ειναι vga σε 6x rca. Η ερώτηση είναι τι θα χρειαστώ για να βγάλω τον ήχο είτε για 5.1 είτε απλα ενα jack Βρηκα μονο κατι σχετικά με το τι ειναι το καθε χρώμα αλλα οχι καποιον αντάπτορα να μπουν ολα και μετσ σε jack τα καλωδια που βλεπω απο που ερχονται???του subwoofer ειναι??? αν οχι βλεπω μονο μια εισοδο.....μπορεις να βρεις κατι ετοιμο για να μην τα κοβεις και να μπει στο input...σιγουρα δεν εχει αλλο input καπου?? οι συνδεσεις του ηχειου ειναι για τα υπολοιπα 5 ηχεια ...μια χαρα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chosen21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παρόμοια θύρα που μοιάζει με vga έχουν και τα δικά μου ηχεία, τα αρχαία logitech z680. Εκεί συνδέεται το κέντρο ελέγχου του ηχοσυστήματος, που εκτός από τον έλεγχο της έντασης, ρυθμίσεις, standbye κα. έχει και τις απαραίτητες εισόδους. Από αυτά που έχω δει το κέντρο ελέγχου μπορεί να είναι μια εξωτερική συσκευή ή να είναι ενσωματωμένο πάνω στο sub ή σε κάποιο από τα περιφερειακά ηχεία, χωρίς αυτό δε θα μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Θα βοηθήσει αν μπορείς να μάθεις το sub από πιο ηχοσύστημα είναι (μάρκα και μοντέλο) Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από chosen21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, manolo0liss είπε Η ερώτηση είναι τι θα χρειαστώ για να βγάλω τον ήχο είτε για 5.1 είτε απλα ενα jack κανε μια δοκιμή με αυτό kalodio_3_5mm_jack_RCA-female Φτηνό είναι δεν χάνεις τίποτα σε πρώτη φάση και βάλε και 2 ηχεία στο FL και FR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 η πηγη σου τι ειναι ; στερεο; πολυκαναλη; υπολογιστης με τι καρτα ηχου; επισης η ηχεια εχεις? αλλον ενισχυτη; μου μοιαζει και για creative συστημα που μερικα δεν λειτουργουσαν αν δεν ειχες και τον controler τους που εχει και τα volumes δεν χανεις κατι να δοκιμασεις με τους adaptores που σου ειπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα