Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας τσιμπήσει δωρεάν GTA V και Civilization VI βάζω το πρόγραμμα της Epic στον νέο μου υπολογιστή, με το οποίο έχω εξοικείωση απ' όταν έπαιζα και Fortnite.

Για κάποιο λόγο όμως αδυνατεί να συνδεθεί στο δίκτυο και να κατεβάσει τα αρχικά του updates. Δοκίμασα πολλές φορές απεγκατάσταση κι επανεγκατάσταση, τίποτα. Δοκίμασα ό,τι συμβουλή μπορούσα να βρω online και στην σελίδα της εταιρείας (τέσσερις πέντε διαφορετικές πατέντες), τίποτα. Βρήκα μέχρι και το παλιό installer απ' όταν το 'χα πρωτοβάλει και δοκίμασα αυτό, πάλι τίποτα.

474013979_.png.242ad50f085bfcc7e68e8b0014d7dfe3.png

Κάποια στιγμή συνειδητοποιώ ότι για κάποιο λόγο τόση ώρα έχω την 32bit έκδοση ενώ φυσικά ο υπολογιστής είναι 64bit. Δεν μπορώ να βρω τρόπο να έχω πρόσβαση στην σωστή έκδοση (στη σελίδα της Epic κατεβαίνει απευθείας το πρόγραμμα χωρίς να ζητήσει να επιλέξεις. Έβαλα να το κατεβάσει ένας φίλος μου και να μου στείλει το σωστό αρχείο, όμως στην προσπάθεια να το ανοίξω βγάζει παράθυρο "fatal error".

Έχω απελπιστεί λίγο γιατί δεν καταλαβαίνω κιόλας για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό και δε φαίνεται να ξέρει και κανείς άλλος. Όποια ιδέα/βοήθεια, ευπρόσδεκτη.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...