Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, avacan23 είπε

Yes. G for Android. 
αν θες ότι φτηνό και vfm https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/akoystika/akoustika-kefalis/146953-sony-mdr-zx110apb-black

αλλιως  αν θες κάτι Ποιοτικό πρέπει να ανέβεις σε χρήματα 

Ψαξε για τα 310 . Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων

• Moderators
Δημοσ.

Ελαχιστες προσφορες. 

Κανω το σχολιο για να πω οτι ιδιες τιμες ΚΑΙ καλυτερες σε μερικα μοντελα, εχουν και άλλα μαγαζια, πχ Πλαισιο, Παμπλικ ΜΜ. Δεν ξερω ποιος το εκανε πρωτος και ακολουθησαν οι αλλοι.

Ηθελα σημερα να κανω μια αγορα φτηνων ακουστικων, σημερα πρωι προσεξα και το τοπικ, την εκανα απο ΜΜ τελικα, αρκετα φτηνοτερα απο οσο ειχε στον ΚΒ.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτα ειναι ιδια τιμη σε ολους, προς τι το λινκ; ;) 27.90 λεει, να γραφουμε και καμια τιμη. Τιμη στην οποια ειναι σχεδον μονιμα στο σκρουτζ.

ΜΟΝΟ "πραγματικη προσφορα" να δινετε στο παρον θεμα, αν βρεθει καμια αξια λογου.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ελαχιστες προσφορες. 

Κανω το σχολιο για να πω οτι ιδιες τιμες ΚΑΙ καλυτερες σε μερικα μοντελα, εχουν και άλλα μαγαζια, πχ Πλαισιο, Παμπλικ ΜΜ. Δεν ξερω ποιος το εκανε πρωτος και ακολουθησαν οι αλλοι.

Ηθελα σημερα να κανω μια αγορα φτηνων ακουστικων, σημερα πρωι προσεξα και το τοπικ, την εκανα απο ΜΜ τελικα, αρκετα φτηνοτερα απο οσο ειχε στον ΚΒ.

Πάντως αφού είδα το μήνυμα σου έκανα μια αναζήτηση σε MediaMarkt και Πλαίσιο για το καθένα και δεν είδα ίδια ή χαμηλότερη τιμή. Τα περισσότερα μάλιστα ούτε που μου τα εμφάνισε. Δε ξέρω όμως αν εννοείς ότι υπάρχουν σε καλή τιμή άλλα παρόμοια μοντέλα (και όχι αυτά του θέματος). 

• Moderators
Δημοσ.

Αναφερομαι σε σχολια που εδιναν προτασεις, οχι στο αρχικο. Επισης, στον γενικο τιτλο.

Αυτο που αγορασα πχ, το πηρα απο το ΜΜ 25% φτηνοτερα απο οσο εχει (με την "προσφορα") στον Κωτσοβ.

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή στη διαθεσιμότητα των προιόντων.

Πραγματοποίησα αγορά των JBL Tune 750BTNC Black στις 29/5. Πρίν προχωρήσω στην αγορά, επειδή γράφουνε οτι αναμένονται σύντομα,  τηλεφώνησα και με διαβεβαίωσαν οτι θα τα έχουν Τρίτη 2/6 και θα μου σταλούν Τετάρτη 3/6.

Σήμερα ξανατηλεφώνησα να ενημερωθώ τι γίνεται με την αποστολή τους και μου είπαν οτι τα περιμένουν 22/6! Για να αποφύγω την ταλαιπωρία της ακύρωσης και της έρευνας για νέα πρότεινα να μου στείλουνε τα μπλέ που ήταν διαθέσιμα και να προχωρήσουμε σε αποστολή (απο Τρίτη).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...