Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Απο εχθες εχω προβλημα με το pc μου, μαλλον καποιος με εχει χακαρει μεσω twitter και ο υπολογιστης μου ζηταει να πραγματοποιησω εισοδο με τον πιο προσφατο κωδικο μου.

Εαν το κανω δεν αναγνωριζει τον κωδικο μου. Εχθες καταφερα να μπω μετα απο καποια ωρα, αλλαξα κωδικο και πριν λιγο μου το ξαναεβγαλε παλι. Μπορει καποιος να με βοηθησει?

(Εχω κατεβασει το malwerbytes και το ετρεξα, βρηκε 27 pop up αρχεια και τα εβαλε σε καραντινα αν αυτο βοηθαει)

Σας παρακαλω επειδη δεν εχω πολλες γνωσεις απο υπολογιστες, αν μπορει καποιος να βοηθησει!

4 λεπτά πριν, chrisakr είπε

Καλησπερα

Απο εχθες εχω προβλημα με το pc μου, μαλλον καποιος με εχει χακαρει μεσω twitter και ο υπολογιστης μου ζηταει να πραγματοποιησω εισοδο με τον πιο προσφατο κωδικο μου.

Εαν το κανω δεν αναγνωριζει τον κωδικο μου. Εχθες καταφερα να μπω μετα απο καποια ωρα, αλλαξα κωδικο και πριν λιγο μου το ξαναεβγαλε παλι. Μπορει καποιος να με βοηθησει?

(Εχω κατεβασει το malwerbytes και το ετρεξα, βρηκε 27 pop up αρχεια και τα εβαλε σε καραντινα αν αυτο βοηθαει)

Σας παρακαλω επειδη δεν εχω πολλες γνωσεις απο υπολογιστες, αν μπορει καποιος να βοηθησει!

Malbyt.txt

Δημοσ.

Μπαίνεις με λογαριασμό microsoft; Δες στα email σου αν έχουν γίνει αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης από άλλους υπολογιστές. Επίσης άλλαξε τον κωδικό από άλλο σύστημα, π.χ. από το κινητό σου μήπως και έχεις τσιμπήσει κανένα keylogger.

Δημοσ.

Το scan που έκανες από malwarebytes δεν δείχνει ότι είχες κάτι ιδιαίτερα σοβαρό από ιούς, παρά μόνο "Προγράμματα που πιθανόν δεν θέλεις". Όμως έχεις απενεργοποιημένη την επιλογή που ψάχνει για Rootkits, που ίσως στη περίπτωση που μας περιγράφεις να είναι σημαντικό. Εαν καταφέρεις να μπεις πάλι, δοκίμασε να ενεργοποιήσεις και αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...