Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω την τηκεοραση sharp 50bl2ea, 50 ιντσες. Μου ζητησε ενημερωση λογισμικου πατησα οκ. Απο εκεινη την ωρα η τηλεοραση βγαζει ενα Κ στην οθονη, πιανει 800 ξενα καναλια και το μενου ειναι στα ξενα. Ξερεις κανεις τι συμβαινει μετα την ενημερωση λογισμικου? 10 λεπτά πριν, KBXL είπε Καλησπερα! Εχω την τηλεοραση sharp 50bl2ea, 50 ιντσες. Μου ζητησε ενημερωση λογισμικου πατησα οκ. Απο εκεινη την ωρα η τηλεοραση βγαζει ενα Κ στην οθονη, πιανει 800 ξενα καναλια και το μενου ειναι στα ξενα. Ξερεις κανεις τι συμβαινει μετα την ενημερωση λογισμικου? Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
gbras Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Τι εννοεις 800 καναλια? Εχεις δορυφορικη κεραια συνδεδεμενη? Η ενημερωση τελειωσε κανονικα? δοκιμασες να την βγαλεις απο το ρευμα για μερικα λεπτα? Ξενα υποθετω εννοεις αγγλικα?
stefanaras02 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, συγγνώμη που ποστάρω εδώ αλλά χρειάζομαι βοήθεια! Οι ρυθμίσεις που έχει η τηλεόραση από το κανονικό μενού android είναι αρκετά περιορισμένες. Έχω ακούσει όμως ότι η ίδια η τηλεόραση έχει ειδικό μενού για πιο αναλυτικές ρυθμίσεις! Ξέρει κανεις πως ενεργοποείται? Στα αγγλικα ονομάζεται service menu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα