Joshua21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, macoc162 είπε Εμένα που χάθηκε πέρυσι η επιταγή έκανα αίτημα ανεύρεσης στα ΕΛΤΑ της περιοχής μου και μετά από 1,5 μήνα ήρθε απάντηση στο κατάστημα. Η υπάλληλος με ενημέρωσε πως τους έστειλαν μια γενική απάντηση που δε τους καλύπτει και προχώρησαν σε επανέκδοση της επιταγής, μια διαδικασία που πηρε αλλο 1,5 μήνα. Όταν μου έδωσαν τα λεφτά υπέγραψα και μια ΥΔ οτι αμα ξανάρθει η επιταγή δε θα παραλάβω κλπ. Όταν έκανες το αίτημα σου ζήτησαν και σένα να πληρώσεις 5€? Ή μόνο από τον ts τα ζητάνε? 1
ObeyWario! Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Με τον νέο τιμοκατάλογο πριν κάνα μήνα μπήκε και αυτά τα 5Ε όταν κάνεις αίτηση αναζήτησης.Μου είπαν απτα ΕΛΤΑ πως αν δεν μπορέσουν να το βρουν τα 5Ε επιστρέφουν. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά δεν αλλάζει την άποψη μου ότι αυτή η χρέωση είναι απαράδεκτη 7
staman007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Με τον νέο τιμοκατάλογο πριν κάνα μήνα μπήκε και αυτά τα 5Ε όταν κάνεις αίτηση αναζήτησης.Μου είπαν απτα ΕΛΤΑ πως αν δεν μπορέσουν να το βρουν τα 5Ε επιστρέφουν. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά δεν αλλάζει την άποψη μου ότι αυτή η χρέωση είναι απαράδεκτη Εμένα μου είπαν ότι δεν ισχύει αυτό.. Όντως απαράδεκτη η όλη κατάσταση..
mechpanos Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Χωρίς να ξέρω τι και πως...ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;;;; Επιταγές, σου πα - μου 'πες από το ένα κατάστημα στο άλλο που χάνονται, βιβλία, το 2020!!!... Ένα γ...νο πληροφοριακό σύστημα που να κάνει τσεκ ότι τα λεφτά πληρώθηκαν και να ενημερώνει κατευθείαν το κατάστημα του αποστολέα δεν υπάρχει!!! Να ενημερώνει ότι τα λεφτά παραλήφθηκαν, και ΤΕΛΟΣ!!! ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, mechpanos είπε Χωρίς να ξέρω τι και πως...ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;;;; Επιταγές, σου πα - μου 'πες από το ένα κατάστημα στο άλλο που χάνονται, βιβλία, το 2020!!!... Ένα γ...νο πληροφοριακό σύστημα που να κάνει τσεκ ότι τα λεφτά πληρώθηκαν και να ενημερώνει κατευθείαν το κατάστημα του αποστολέα δεν υπάρχει!!! Να ενημερώνει ότι τα λεφτά παραλήφθηκαν, και ΤΕΛΟΣ!!! ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!! ΕΛΤΑ = ΔΗΜΟΣΙΟ όταν το ΕΛΤΑ γίνει ΙΔΙΩΤΙΚΟ τότε ίσως δεις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως κάνουν τώρα στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΗ και ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΔΔΗΕ λόγω φόβου του κορωνοιού.
xxatziva Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 3-5 εργάσιμες απο την στιγμη παραλαβης-πληρωμης αντικαταβολης και παιρνεις τα χρηματα στο χερι ή λογαριασμο αν εχεις δηλωσει με φωτοτυπια απο βιβλιαριο την 1η σελιδα. εργασιμες μερες δευτερα ως παρασκευη. αν πχ πληρωθηκε τεταρτη τοτε πας 2εργασιμες σ/κ απο δευτερα -τριτη-τεταρτη κανονικα πρεπει να παραλαβεις.
korakios Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Αν έχεις απόκομμα της απόδειξης (που αναφέρει και το tracking) , δε χρειάζεται να ανησυχείς . Εδω είχα στείλει μια οθόνη και την δώσαν στον παραλήπτη χωρίς αντικαταβολή . Μου έδωσε το παλικάρι τα λεφτά μέσω κατάθεσης ,αλλά από το ταχυδρομείο με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής του ταχυδρομείου 1 βδομάδα μετά σα βρεγμένη γάτα .... ΔΕΝ χάνονται τα λεφτά .
polaki Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Θλιβερό πραγματικά. Δε νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο καρκίνωμα από τις υπηρεσίες του δημοσίου και ειδικά τα ΕΛΤΑ πλέον. Εγώ ακόμα ταλαιπωρούμαι και ο ίδιος ο Γερμανός μου λέει ότι δεν ξέρουν ΓΙΑΤΙ τα ΕΛΤΑ δεν μου φέρνουν την τηλεόραση που από τις 11 του μήνα είναι στα ΕΛΤΑ...
Pinkakos Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, korakios είπε Αν έχεις απόκομμα της απόδειξης (που αναφέρει και το tracking) , δε χρειάζεται να ανησυχείς . Εδω είχα στείλει μια οθόνη και την δώσαν στον παραλήπτη χωρίς αντικαταβολή . Μου έδωσε το παλικάρι τα λεφτά μέσω κατάθεσης ,αλλά από το ταχυδρομείο με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής του ταχυδρομείου 1 βδομάδα μετά σα βρεγμένη γάτα .... ΔΕΝ χάνονται τα λεφτά . Ακόμα γελάω με αυτό
polaki Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, InAux είπε Κάτι δεν πάει καλά μ' αυτούς τελευταία. Καταγγελία θέλουν. Εγώ στη θέση σου δε θα πλήρωνα τίποτα. Θα πήγαινα στον διευθυντή και θα του έλεγα να κόψει το λαιμό του να τη βρει αλλιώς φέρνω περιπολικό και τους πάω για υπεξαίρεση. Καταγγελία που? Στην ΕΕΤΤ, που επί 20 χρόνια μας κλέβουν κανονικότατα με τα 5ψήφια και ρίχνουν ένα πρόστιμο της πλάκας κάθε 4 χρόνια ? Και το περιπολικό που θα έφερνες πώς θα το έφερνες? Εδώ μπήκαν σε μένα σπίτι μου στη Βούλα αρχές Νοέμβρη κλέφτες και μου τα ξήλωσαν όλα, και στη 1am που πήγα στο τμήμα ήταν ένας για ασφάλεια στην είσοδο καθώς και ο αξιωμ. υπηρεσίας και μου λένε είναι ΚΛΕΙΣΤΟ το τμήμα, ελάτε το πρωί στις 8 για καταγγελία. Για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!! Δε συζητάμε το πότε ήρθαν σπίτι για αποτυπώματα και λοιπές ΑΗΔΙΕΣ που ποτέ δεν θα γίνει κάτι... Ποιο περιπολικό θα πάει στα ΕΛΤΑ.. hahha Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από polaki
aspirini Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, InAux είπε Θα έπαιρνα το 100, θα έλεγα ένα Ε12 μεταξύ εμού και του διευθυντή και θα ερχόταν. Απλό. Και μην μπερδεύεις τα πράγματα και μην μπερδεύεσαι και εσύ. Το δικό σου περιστατικό αφορά μήνυση κατά αγνώστων και όχι καταγγελία και γίνεται σε Τ.Α και όχι σε Α.Τ. Τα Τ.Α στα Νότια προάστια εκτός από 2 είναι κλειστά το βράδυ λόγω έλλειψης προσωπικού, αυτούς που είδες εσύ ήταν του Α.Τ που δεν κλείνουν ποτέ. Για αποτυπώματα έρχονται μόνο αν το ζητήσεις εσύ (που προφανώς το ζήτησες). Αν δεν γνωρίζετε 5 πράγματα μην κάθεστε να γράφετε ότι να ναι και τα κάνετε αχταρμά. ενω εσυ που γνωριζεις θα επερνες λεει περιπολικο να ερθει στα ελτα για υπαιξερεση .
korakios Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλλον δεν ανέφερα κάτι σημαντικό στο προηγούμενο παράδειγμα . Ο διευθυντής ανέφερε -Δεν γίνεται να κλείσω ταμείο στο μήνα , έχω πρόβλημα Αφήστε μηνύσεις , υπεξαιρέσεις κτλ . @staman007 όταν πήγες για την επιταγή , είχες μαζί σου απόκομμα και απόδειξη ? Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από korakios
polaki Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 1 hour ago, InAux said: Θα έπαιρνα το 100, θα έλεγα ένα Ε12 μεταξύ εμού και του διευθυντή και θα ερχόταν. Απλό. Και μην μπερδεύεις τα πράγματα και μην μπερδεύεσαι και εσύ. Το δικό σου περιστατικό αφορά μήνυση κατά αγνώστων και όχι καταγγελία και γίνεται σε Τ.Α και όχι σε Α.Τ. Τα Τ.Α στα Νότια προάστια εκτός από 2 είναι κλειστά το βράδυ λόγω έλλειψης προσωπικού, αυτούς που είδες εσύ ήταν του Α.Τ που δεν κλείνουν ποτέ. Για αποτυπώματα έρχονται μόνο αν το ζητήσεις εσύ (που προφανώς το ζήτησες). Αν δεν γνωρίζετε 5 πράγματα μην κάθεστε να γράφετε ότι να ναι και τα κάνετε αχταρμά. Αυτό που γνωρίζω και που γνωρίζουν όλοι, είναι ότι κανένα περιπολικό δεν θα έρθει. Το Ε12 που λες για λόγους δήθεν εντυπωσιασμού αφού είναι κάτι που δεν γνωρίζει ο απλός κόσμος, ότι και να σημαίνει αν δεν σημαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θα αντιμετωπίσει ο αστυνομικός που θα φέρεις τσάμπα μάλλον σε μπελάδες θα σε βάλει παρά θα σε βοηθήσει. Όπως και να έχει φίλε μου η διαδικασία είναι απλή. Κάνεις ΜΗΝΥΣΗ, και περιμένεις σαν καλός πολίτης να ΔΙΚΑΣΤΕΙ. Τί θα κάνει ρε φίλε ο αστυνομικός και να έρθει? Θα βάλει το πιστόλι στον κρόταφο στο διευθυντή και θα του πει ψάχνε να βρεις τα 25€ του παιδιού? Ή θα τον φέρει έξω με κανένα σακί στο κεφάλι αλυσοδεμένο να τον πάει στο τμήμα.
lou_melitzanis Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δεν πειράζει ts. Μπορείς να αφήσεις την ΕΕΤΤ στην ησυχία της και να δοκιμάσεις την τύχη σου εδώ: http://www.seedd.gr/ Κάνε μια καταγγελία, να δεις πως θα μαζευτούν ομαδικώς εκεί στο υποκατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα