staman007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Καλησπέρα στο forum. Είχα στείλει στις 29/4 ένα φάκελο με αντικαταβολή αξίας 24,40€. Τον παρέλαβε ο παραλήπτης στις 4/5. Εμένα δε μου έχει έρθει καμία επιταγή μέχρι τώρα, και συνήθως μου έρχονται στη βδομάδα πάνω μιας και στέλνω συχνά με αυτόν τον τρόπο. Κάλεσα σήμερα το κατάστημα ΕΛΤΑ του παραλήπτη και μου είπαν ότι η επιταγή είχε αποσταλεί από αυτούς. Μετά πήγα στο κατάστημα που είχα στείλει και με έβαλαν να συμπληρώσω μια αίτηση αναζήτησης για την απώλεια της επιταγής. Και αφού τη συμπλήρωσα με ενημέρωσαν ότι είναι να πληρώσω 5€ και αρνήθηκα. Αποζημίωση δεν πρέπει να μου κάνουν; Δεν μπορώ στην περίπτωση αυτή να συμπληρώσω αίτηση αποζημίωσης;
Chris92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Καλησπερα, ποια επιταγη σου ειχαν αποστειλει? Συνηθως ειδοποιηση σου στελνουν να πας να παραλαβεις ,δεν στελνουν την επιταγη. Σε ολες τις αντικαταβολες ετσι επαιζα μπαλα στα ελτα, τι @@ ειναι αυτα που σου λενε 2
staman007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Chris92 είπε Καλησπερα, ποια επιταγη σου ειχαν αποστειλει? Συνηθως ειδοποιηση σου στελνουν να πας να παραλαβεις ,δεν στελνουν την επιταγη. Σε ολες τις αντικαταβολες ετσι επαιζα μπαλα στα ελτα, τι @@ ειναι αυτα που σου λενε Θα προτιμούσα να απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει.. Όταν ο παραλήπτης δώσει τα λεφτά, στέλνεται η επιταγή από τα ΕΛΤΑ του παραλήπτη στα ΕΛΤΑ της πόλης μου όπου και μου φέρνει ο ταχυδρόμος τα λεφτά στο σπίτι.
txcellas Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, staman007 είπε Θα προτιμούσα να απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει.. Όταν ο παραλήπτης δώσει τα λεφτά, στέλνεται η επιταγή από τα ΕΛΤΑ του παραλήπτη στα ΕΛΤΑ της πόλης μου όπου και μου φέρνει ο ταχυδρόμος τα λεφτά στο σπίτι. Φίλε επαρχία γίνεται αθηνα ποτέ δεν γίνεται αυτό. Σου έρχεται ειδοποιητηριο σπίτι και πας ΕΛΤΑ να πληρωθείς. 9
staman007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ δε μίλησα για επιταγή να μου έρθει στο σπίτι. Μίλησα για απώλεια επιταγής μετά την παραλαβή και πληρωμή του φακέλου. Κανείς όμως δεν απάντησε στην ερώτησή μου. Edit: Λάθος, τώρα παρατήρησα ότι στο αρχικό ποστ ανέφερα ότι δε μου έχει έρθει καμία επιταγή. Εννοώ ότι γενικότερα έχει χαθεί η επιταγή (αυτό που λέει και ο τίτλος δηλαδή), δεν έχω πάρει χρήματα και ρωτάω αν μπορώ να πάρω αποζημίωση σε τέτοια περίπτωση. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από staman007
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, txcellas είπε Φίλε επαρχία γίνεται αθηνα ποτέ δεν γίνεται αυτό. Σου έρχεται ειδοποιητηριο σπίτι και πας ΕΛΤΑ να πληρωθείς. Εγώ πάντως μια φορά μόνο έχω στείλει κάτι με αντικαταβολή ΕΛΤΑ και τα χρήματα μου τα έφερε ο ταχυδρόμος σπίτι, παρόλο που ζω επαρχία....
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, InAux είπε Αυτό είπε, στην επαρχία μπορεί να γίνεται στην Αθήνα όχι Εγώ πάλι έτσι όπως το είχε γράψει κατάλαβα το ακριβώς αντίθετο, λάθος κατάλαβα?
staman007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν για να πω τι γνωρίζω και να μου πείτε τι δεν έχω καταλάβει. Όταν στέλνω έναν φάκελο με αντικαταβολή δίνω και την επιταγή μαζί που την έχω συμπληρωμένη ήδη. Έχει τρία κομμάτια που κόβονται. Το κάτω το κρατάει το ταχυδρομείο του παραλήπτη και το πάνω κομμάτι το στέλνουν πίσω στην πόλη μου. Όταν παραλαμβάνω υπογράφω στο πάνω δεξιά κομμάτι το οποίο και κρατάνε και μαζί με τα χρήματα μου δίνουν το πάνω αριστερό κομμάτι. Είναι κάτι που δεν έχετε καταλάβει εσείς ίσως; Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι έχει χαθεί το πάνω κομμάτι που ήταν να είχε έρθει στα ΕΛΤΑ της πόλης μου, ενώ το κάτω το έχουν στα ΕΛΤΑ του παραλήπτη. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από staman007 διόρθωση επιταγής
staman007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, InAux είπε Δεν υπάρχει επιταγή για να χαθεί. Ένα νούμερο είναι γραμμένο σε βιβλίο. Μάλλον ούτε εσύ γνωρίζεις.. 1
txcellas Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Ναι σόρρυ, δεν σημείο στίξης και σας μπέρδεψα. Στην Αθήνα παντως μου κάνει πανω κάτω κανα 20μερο απο τη στιγμή που θα παραλάβει ο πελάτης. Επαρχια πολυ πιο άμεσα γίνεται η παράδοση. Προσωπικά δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας.
thant Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, staman007 είπε Καλησπέρα στο forum. Είχα στείλει στις 29/4 ένα φάκελο με αντικαταβολή αξίας 24,40€. Τον παρέλαβε ο παραλήπτης στις 4/5. Εμένα δε μου έχει έρθει καμία επιταγή μέχρι τώρα, και συνήθως μου έρχονται στη βδομάδα πάνω μιας και στέλνω συχνά με αυτόν τον τρόπο. Κάλεσα σήμερα το κατάστημα ΕΛΤΑ του παραλήπτη και μου είπαν ότι η επιταγή είχε αποσταλεί από αυτούς. Μετά πήγα στο κατάστημα που είχα στείλει και με έβαλαν να συμπληρώσω μια αίτηση αναζήτησης για την απώλεια της επιταγής. Και αφού τη συμπλήρωσα με ενημέρωσαν ότι είναι να πληρώσω 5€ και αρνήθηκα. Αποζημίωση δεν πρέπει να μου κάνουν; Δεν μπορώ στην περίπτωση αυτή να συμπληρώσω αίτηση αποζημίωσης; Μια φορά μου είχε καθυστερήσει η επιταγή αντικαταβολης για περίπου ένα μήνα. Θυμάμαι είχα πάει στα ΕΛΤΑ και έπιασα τον ταχυδρόμο της περιοχής μου. Μόλις του εξήγησα το πρόβλημα εκείνος άρχισε να ψάχνει σε διάφορα σημεία και τελικά την βρήκε (μαζί με κάτι φακέλους) μέσα σε ένα χοντρό βιβλίο (!). Βρες τον ταχυδρόμο της περιοχής σου και εξήγησέ του μήπως και.. Αν δεν βρεθεί και πάλι δεν γνωρίζω. edit: Μια χαρά τα λέει ο ts, τι δεν καταλαβαίνετε μερικοί; Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από thant 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, staman007 είπε Καλησπέρα στο forum. Είχα στείλει στις 29/4 ένα φάκελο με αντικαταβολή αξίας 24,40€. Τον παρέλαβε ο παραλήπτης στις 4/5. Εμένα δε μου έχει έρθει καμία επιταγή μέχρι τώρα, και συνήθως μου έρχονται στη βδομάδα πάνω μιας και στέλνω συχνά με αυτόν τον τρόπο. Κάλεσα σήμερα το κατάστημα ΕΛΤΑ του παραλήπτη και μου είπαν ότι η επιταγή είχε αποσταλεί από αυτούς. Μετά πήγα στο κατάστημα που είχα στείλει και με έβαλαν να συμπληρώσω μια αίτηση αναζήτησης για την απώλεια της επιταγής. Και αφού τη συμπλήρωσα με ενημέρωσαν ότι είναι να πληρώσω 5€ και αρνήθηκα. Αποζημίωση δεν πρέπει να μου κάνουν; Δεν μπορώ στην περίπτωση αυτή να συμπληρώσω αίτηση αποζημίωσης; στην εξυπηρετηση, εκει που την εστειλες, δεν εχουν ιδεα οποτε τζαμπα πηγες μεχρι εκει. πες στο ταχυδρομο σου να κοιταξει αν εχει παει η επιταγη σου στη διανομη. αν ο ταχυδρομος σου πιστευεις δεν θα ασχοληθει παρε τηλεφωνο στη διανομη να ρωτησεις. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
staman007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Γνωριζόμαστε με τον ταχυδρόμο, μίλησα σήμερα μαζί του και μου είπε ότι δεν έχει περάσει στα χέρια του. Είπα και στα ΕΛΤΑ να φυλάξουν την αίτηση που συμπλήρωσα να περιμένω καμιά εβδομάδα ακόμα μπας και. Γιατί και με τα 5€ που θα δώσω μπαίνω μέσα σε επιταγή αξίας εικοσάρικου..
SabotazNic Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Γενικά οκ αντικαταβολές λειτουργούν με επιταγές στα ΕΛΤΑ. Και βασικά οποιαδήποτε αποστολή χρημάτων. Ο op δεν ανέφερε ότι παραλαμβάνει επιταγή για να την εξαργυρώσει σε οποιαδήποτε τράπεζα. Λέει ότι προφανώς τα ΕΛΤΑ της περιοχής του δεν έχουν λάβει την επιταγή των ΕΛΤΑ της περιοχής του πωλητή.
macoc162 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Εμένα που χάθηκε πέρυσι η επιταγή έκανα αίτημα ανεύρεσης στα ΕΛΤΑ της περιοχής μου και μετά από 1,5 μήνα ήρθε απάντηση στο κατάστημα. Η υπάλληλος με ενημέρωσε πως τους έστειλαν μια γενική απάντηση που δε τους καλύπτει και προχώρησαν σε επανέκδοση της επιταγής, μια διαδικασία που πηρε αλλο 1,5 μήνα. Όταν μου έδωσαν τα λεφτά υπέγραψα και μια ΥΔ οτι αμα ξανάρθει η επιταγή δε θα παραλάβω κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα