Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να αγορασω λαστιχο γυμναστικης για ασκησεις μηρων ,γλουτων κλπ οπως αυτα που βαζουμε οταν ειναι να κανουμε καθισματα για αντισταση 

το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποιο να παρω ωστε να μην ειναι πολυ ευκολο ;

ειμαι 60 kg με σχετικα γυμνασμενα ποδια αλλα αδυνατα 

υπαρχουν απο οτι ειδα : extra light , light ,medium ,hard και extra hard . αλλα θα ηθελα να μου πει καποιος ποσα περιπου κιλα πιστευει οτι πρεπει να ειναι η αντισταση στην περιπτωση μου ; γιατι θελω να κανω ενδυναμωση των ποδιων μου και οχι να το χρησιμοποιησω για αποκατασταση μετα απο τραυματισμο ;

Δημοσ.

Ξεκίνα με ένα medium και αν σου φανεί μαλακό, μπορείς να το διπλώνεις ώστε να αυξήσεις την σκληρότητα. Αν σου φανεί σκληρό, απλά ελάττωσε την απόσταση για να γίνει πιο μαλακό.

Δημοσ.

Σε μεγάλη και γνωστή αλυσίδα μπορείς να τα δοκιμάσεις αν πας εκεί.
Αναλόγως και τον κατασκευαστή, λάστιχα που στη συσκευασία μπορεί να γράφουν την ίδια αντίσταση στην πράξη να έχουν μεγάλη διαφορά

Δημοσ.

Μονος σου θα το δεις αυτο , αν πχ μπορεις να βγαλεις με ευκολια 20 επαναληψεις αργές. Τοτε παιρνεις ενα αλλο ΄η βαζεις ενα δευτερο ιδιο στο ιδιο χερουλι αν τα εχεις με λαβη που βολευει !

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Μονος σου θα το δεις αυτο , αν πχ μπορεις να βγαλεις με ευκολια 20 επαναληψεις αργές. Τοτε παιρνεις ενα αλλο ΄η βαζεις ενα δευτερο ιδιο στο ιδιο χερουλι αν τα εχεις με λαβη που βολευει !

16 ώρες πριν, G.TH. είπε

Αναλόγως και τον κατασκευαστή, λάστιχα που στη συσκευασία μπορεί να γράφουν την ίδια αντίσταση στην πράξη να έχουν μεγάλη διαφορά

16 ώρες πριν, G.TH. είπε

16 ώρες πριν, zx1234r είπε

Ξεκίνα με ένα medium και αν σου φανεί μαλακό, μπορείς να το διπλώνεις ώστε να αυξήσεις την σκληρότητα. Αν σου φανεί σκληρό, απλά ελάττωσε την απόσταση για να γίνει πιο μαλακό.

Εννοώ τα λάστιχα που είναι τα mini , είναι δηλαδή ένας κύκλος περιμέτρου 60 εκατοστών όποτε δεν νομίζω αυτό να διπλώνει . Καταλάβατε ; 

Δημοσ.

Α εννοείς bands.  Σε αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί απο την αρχή είχα βρει στο γυμναστήριο αυτά που μου έκαναν και απο τότε υπολογίζω με βάσει αυτά. Οι τιμές τους είναι σχετικά χαμηλές όμως, μπορείς να πάρεις διαφορετικά μεγέθη και να δοκιμάσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Α εννοείς bands.  Σε αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί απο την αρχή είχα βρει στο γυμναστήριο αυτά που μου έκαναν και απο τότε υπολογίζω με βάσει αυτά. Οι τιμές τους είναι σχετικά χαμηλές όμως, μπορείς να πάρεις διαφορετικά μεγέθη και να δοκιμάσεις.

ναι τα bands εννοω ! πιστευεις οτι κανουν δουλεια για εκγυμναση των ποδιων ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Jpetropoulos76 είπε

ναι τα bands εννοω ! πιστευεις οτι κανουν δουλεια για εκγυμναση των ποδιων ;

Πολύ καλή δουλειά κάνουν φιλε. 

Δημοσ.

Σε μερικές μέρες θα ξεκινήσω ενα προτζεκτ 4 μηνών με λάστιχα μονο. φΥΣΙΚΑ έχω πάρει αρκετά. Συνολο εχω 70 κιλά αντισταση. Θα δουμε μετά πάντως ειναι πολυ ελαφρυά και ευελικτα στη προπονηση. Το νιώθεις οτι ειναι περισσοτερο φιλικά με τις αρθρώσεις. Απο οτι κλασσικά βάρη και μπάρες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...