mp123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε συχωρατε με , αλλα δεν καταλαβαινω κατι. πως γινεται να μην εχεις παρεις ακομα κινητο και να σκεφτεσαι ηδη την μεταπωλητικη του αξια... ειλικρινα ειναι κατι που με ξεπερναει... Το εκανα πριν πάρω iPhone τωρα με το 11.μονο όταν βγει το 12 θα το αλλάξω.. Δεν κοιτάζω πια κινητα.
Giorgos17589 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, mp123 είπε Αν και δεν παίρνω χαβαι αν ηθελα τωρα κινητό κάπου στα 400 πιστευω το p30 ειναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.Τωρα ρεαλμι όχι. Χαβαι p30 pro εχω... Τ χα παρει μεταχειρισμενο... Κορυφη ειναι απλα μ χε πεσει κατω κ εχει σπασει η πλατη... Οποτε τ χω στην ακρη... Και πηρα καινουριο... Επισης χαβαι honor 20 pro... Εξισου κορυφαίο. Ειναι νομιζω οι καλύτερες επιλογες π μπορει ν κανει καποιος αυτη τη στιγμη αναμεσα στα 400-550€....αν θελει κ κορυφη επεξεργαστη και καμερα και μπαταρια μαζι. Για realmi θα τα έδινα μονο αν με ενοιαζε αποκλειστικα η επεξεργαστικη δυναμη. Αν και στα ιδια λεφτα παιρνεις αρκετα παρομοιο κινητο με καλυτερη ομως καμερα.. Το oneplus 7T 1
nickd7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, TechnoState είπε @mp123 .... έδωσα λιγότερα απο 400€ για x2 pro 12/256 (που κ πάλι για μένα, πολλά είναι)... καταλαβαίνοντας την "άποψη" που επικρατεί... ελπίζω να συνεχίσει να επικρατεί! Που το βρήκες σε τέτοια τιμή, αν επιτρέπεται;
chios Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Gaming τηλέφωνο με μικρή μπαταρία και χωρίς ακουστικά;; δεν νομίζω, παντελώς αδιάφορο.
TechnoState Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mp123 είπε Οποίος δίνει τόσα για realme χτυπημένος στον εγκέφαλο είναι. Θέλει χτύπημα και καμμία σφαλιάρα να ξυπνήσει. 4 ώρες πριν, mp123 είπε Σοβαρά τωρα γιατί δίνετε τόσα πολλά για τέτοια κινητα ; Εγω είναι της άποψης το πολυ 200 250 η μετά πάνω από 700 για flagship.Ενδιαμεσο όχι.Τωρα δυο χρόνια με flagship είμαι. Πριν το πολυ έδινα 250. 4 ώρες πριν, mp123 είπε Για εμένα καλύτερα πχ ένα flagship τις προηγούμενης χρονιάς που το βρίσκεις σε αυτη την τιμή παρά ένα τωρινό midrange των 400 500.Σιγουρα θα είναι καλύτερο. 4 ώρες πριν, mp123 είπε Αν και δεν παίρνω χαβαι αν ηθελα τωρα κινητό κάπου στα 400 πιστευω το p30 ειναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.Τωρα ρεαλμι όχι. 3 ώρες πριν, mp123 είπε Ποια είναι η OnePlus .ναι η OnePlus που δεν είναι καν dust resistant. Δεν μιλάμε για water resistant. Στα 700 ευρώ κινητό. Τι να λέμε τωρα. Φοβερό group. Καλύτερα χαβαι παρά αυτά. 2 ώρες πριν, mp123 είπε Ετσι για πλάκα για στοίχημα εβαλα το s9 plus σε ποτήρι με νερό για 2 3 λεπτά. Δεν έπαθε τίποτα. Οποίος έχει ρεαλμι η κάτι μη πιστοποιημένο το βάζει ; Δεν νομίζω. Τωρα αν θέλεις να βάλεις το κινητό σε zip bag και να λες κοιτά είναι αδιάβροχο οκ ετσι τα κανείς ολα dust και water resistant. Αντε να σου δώσω και άλλη εναλλακτική που είχα. Honor. Πολυ πιο αξιόπιστη από την Ρεάλμι. Είχα το 7 και 8 χ. Πολυ τίμιο κάτω από 190 που τα είχα πάρει τότε.Αλλα η χονορ έχει πίσω την χουαγουει και όχι την OnePlus που έχει η ρεαλμι. Φανμποισμοι κλπ δεν είμαστε. Απλώς λέμε την αλήθεια.Αντε και πήρες το ρεαλμι με τα 500 ευρώ. Θα κλαις τα λεφτά σου αν θες να το αλλάξεις. Τέλος δεν πιάνει τίποτα μετά. 1 ώρα πριν, mp123 είπε Το εκανα πριν πάρω iPhone τωρα με το 11.μονο όταν βγει το 12 θα το αλλάξω.. Δεν κοιτάζω πια κινητα. Ρε μπαγασα...κλαιω! Τελικά ποιας άποψης είσαι? Κοιτάζεις η δεν κοιτάζεις κινητά? Κανα δυο χρόνια τώρα έχεις το iphone 11???? Κ τελικά αν έχεις τόσα πολλά κινητά (για να κάνεις την δουλειά σου εννοείται) πως κ δεν έτυχε να πέσει στα χέρια σου κανένα RealMe η κάποιο απο .....την μητρική της, Oneplus??? 48 λεπτά πριν, nickd7 είπε Που το βρήκες σε τέτοια τιμή, αν επιτρέπεται; ...11/11 discount μαζί με European sell-off στο www.realme.com/eu σε συνδιασμό με κουπόνι απο kimovil κ δωρεάν μεταφορικά (credits που είχα απο προηγούμενες συναλλαγές μέσω post direct agent...μέσω Manchester/UK) Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από TechnoState
Giorgos17589 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mp123 είπε Ετσι για πλάκα για στοίχημα εβαλα το s9 plus σε ποτήρι με νερό για 2 3 λεπτά. Δεν έπαθε τίποτα. Οποίος έχει ρεαλμι η κάτι μη πιστοποιημένο το βάζει ; Δεν νομίζω. Τωρα αν θέλεις να βάλεις το κινητό σε zip bag και να λες κοιτά είναι αδιάβροχο οκ ετσι τα κανείς ολα dust και water resistant. Αντε να σου δώσω και άλλη εναλλακτική που είχα. Honor. Πολυ πιο αξιόπιστη από την Ρεάλμι. Είχα το 7 και 8 χ. Πολυ τίμιο κάτω από 190 που τα είχα πάρει τότε.Αλλα η χονορ έχει πίσω την χουαγουει και όχι την OnePlus που έχει η ρεαλμι. Φανμποισμοι κλπ δεν είμαστε. Απλώς λέμε την αλήθεια.Αντε και πήρες το ρεαλμι με τα 500 ευρώ. Θα κλαις τα λεφτά σου αν θες να το αλλάξεις. Τέλος δεν πιάνει τίποτα μετά. Φιλε συμφωνουσα με τα σχολια σου πριν αλλα εδω τα χαλας νομιζω... Αρχικα... Ειχα κ εγω s9+ μετα s10+ και τωρα Huawei p30 pro και honor 20 pro σαν κυριως. Η απορια μου ειναι.. Για ποιον λογο ν βαλεις τ κινητο σου σε ποτηρι με νερο??? Εχω εναν φιλο με s9+ κ αυτος κ πηγε κ τ βαλε σε καυτο νερο απο βραστηρα γ ν τ καθαρισει κ τ φουσκωσε η μπαταρια κ ετρεχε στο σερβις. Νταξει αν κανεις εχει λεφτα για πέταμα οκ πάσο. Οσον αφορα τις πιστοποιησεις... Τυχαινει να ειχα περσι γ ενα διαστημα μεταξυ s9+ και s10+... Το honor 8X π αναφερεις κ εσυ... Τ χα μαζι μ σ διακοπές Βουδαπέστη δεκεμβρη με βροχη φουλ καθε μερα και να τραβαω φωτογραφίες... Τ κινητο μουσκεμα... Δεν επαθε τπτ.. Ακομα υπάρχει σε αλλο μελος της οικογενειας κ παει μπαλα. Οκ σε ποτηρι νερο δν το βαλα αλλα ουτε κ τ s9+ θα εβαζα... Τι θελω να πω... Οτι αν δν εχεις σκοπο να βαλεις τ κινητο σου για μπάνιο... Τι να τ κανεις τ ip?? Επισης τα oneplus π αναφερεις.. Τα τελευταια.. 8προ ειναι ip68.. Τα περσινα δεν ηταν λογω pop up καμερας... Αν κ ειχαν δειξει τεστ σε... Ποτηρια με νερο και δν παθαιναν τπτ. Παντως γενικα σε φουλ βροχη ν βγαζεις φωτο.. Εδω δν επαθε το 8X τ παραμικρο.. Θα παθει τ oneplus? Επισης η realme δν εχει την oneplus απο πισω... Η realme... Oneplus... Vivo.... Oppo... Εχουν απο πισω την BBK που είναι δευτερη μετα την Huawei στην κινα και απ τα μεγαλυτερα group στον κοσμο... Εχει μερικα εξαιρετικα τηλεφωνα οπως τ oneplus 8pro...το oppo find x2 pro.. Και αλλα... Δν ειναι της πλακας. Και προσωπικα οταν σε 2-3 χρονια βαρεθω τ honor 20 pro και τ p30 pro αν αλλαξω εταιρια (δεν εχω ορεξη γ πειραματα με HMS)... Σε oneplus θα παω καρφι(πολυ ανωτερα απι realmi) ... Ειναι φοβερά κινητα.. Κ με βροχη δν χαλανε. Τωρα αμα θελω να τα βαζω σε ποτηρια οκ... Εκει τα κριτηρια αλλαζουν. Παίρνεις ενα caterpillar και τ πατας και με το αμαξι και κερδιζεις ολα τα στοιχηματα (νομιζω υπάρχει βιντεο) Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από Giorgos17589
mp123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 30 λεπτά πριν, TechnoState είπε Ρε μπαγασα...κλαιω! Τελικά ποιας άποψης είσαι? Κοιτάζεις η δεν κοιτάζεις κινητά? Κανα δυο χρόνια τώρα έχεις το iphone 11???? Κ τελικά αν έχεις τόσα πολλά κινητά (για να κάνεις την δουλειά σου εννοείται) πως κ δεν έτυχε να πέσει στα χέρια σου κανένα RealMe η κάποιο απο .....την μητρική της, Oneplus??? ...11/11 discount μαζί με European sell-off στο www.realme.com/eu σε συνδιασμό με κουπόνι απο kimovil κ δωρεάν μεταφορικά (credits που είχα απο προηγούμενες συναλλαγές μέσω post direct agent...μέσω Manchester/UK) Όχι. Πριν τρεις μήνες το πηρα. Πριν τα άλλαζα κάθε 6 το πολυ γι αυτό ξέρω τις τιμές.Τα τελευταία ήταν note 9 και s9 plus.Τα έδινα που τα έδινα πηρα iPhone ετσι για να δω πως είναι παρόλο που δεν τα συμπαθούσα..Τωρα τέλος.Αλλη κατηγορία.μεχρι και στην κόρη πηρα το Xr . 13 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε Φιλε συμφωνουσα με τα σχολια σου πριν αλλα εδω τα χαλας νομιζω... Αρχικα... Ειχα κ εγω s9+ μετα s10+ και τωρα Huawei p30 pro και honor 20 pro σαν κυριως. Η απορια μου ειναι.. Για ποιον λογο ν βαλεις τ κινητο σου σε ποτηρι με νερο??? Εχω εναν φιλο με s9+ κ αυτος κ πηγε κ τ βαλε σε καυτο νερο απο βραστηρα γ ν τ καθαρισει κ τ φουσκωσε η μπαταρια κ ετρεχε στο σερβις. Νταξει αν κανεις εχει λεφτα για πέταμα οκ πάσο. Οσον αφορα τις πιστοποιησεις... Τυχαινει να ειχα περσι γ ενα διαστημα μεταξυ s9+ και s10+... Το honor 8X π αναφερεις κ εσυ... Τ χα μαζι μ σ διακοπές Βουδαπέστη δεκεμβρη με βροχη φουλ καθε μερα και να τραβαω φωτογραφίες... Τ κινητο μουσκεμα... Δεν επαθε τπτ.. Ακομα υπάρχει σε αλλο μελος της οικογενειας κ παει μπαλα. Οκ σε ποτηρι νερο δν το βαλα αλλα ουτε κ τ s9+ θα εβαζα... Τι θελω να πω... Οτι αν δν εχεις σκοπο να βαλεις τ κινητο σου για μπάνιο... Τι να τ κανεις τ ip?? Επισης τα oneplus π αναφερεις.. Τα τελευταια.. 8προ ειναι ip68.. Τα περσινα δεν ηταν λογω pop up καμερας... Αν κ ειχαν δειξει τεστ σε... Ποτηρια με νερο και δν παθαιναν τπτ. Παντως γενικα σε φουλ βροχη ν βγαζεις φωτο.. Εδω δν επαθε το 8X τ παραμικρο.. Θα παθει τ oneplus? Επισης η realme δν εχει την oneplus απο πισω... Η realme... Oneplus... Vivo.... Oppo... Εχουν απο πισω την BBK που είναι δευτερη μετα την Huawei στην κινα και απ τα μεγαλυτερα group στον κοσμο... Εχει μερικα εξαιρετικα τηλεφωνα οπως τ oneplus 8pro...το oppo find x2 pro.. Και αλλα... Δν ειναι της πλακας. Και προσωπικα οταν σε 2-3 χρονια βαρεθω τ honor 20 pro και τ p30 pro αν αλλαξω εταιρια (δεν εχω ορεξη γ πειραματα με HMS)... Σε oneplus θα παω καρφι(πολυ ανωτερα απι realmi) ... Ειναι φοβερά κινητα.. Κ με βροχη δν χαλανε. Τωρα αμα θελω να τα βαζω σε ποτηρια οκ... Εκει τα κριτηρια αλλαζουν. Παίρνεις ενα caterpillar και τ πατας και με το αμαξι και κερδιζεις ολα τα στοιχηματα (νομιζω υπάρχει βιντεο) Γιατί ήξερα ότι θα το έδινα. Επισεις γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα η μπαταρία.με ένα πάουερ μπανκ ειμουν 4μηνων κινητό.Το νοτ9 τα πλήκτρα πλοήγησης αχνοφαίνονταν.Το ίδιο και το νοτ9 και το s8 της γυναίκας.Τα πηρα κρανίο και πήγα και πηρα 2 11 και ένα Xr . Έχω βρει την ησυχία μου.Μπαταρια καλή , κάμερες καλές , γρήγορα..παλι καλά που δεν πηρα s20. Για αυτό τελικά αν είναι να δώσεις τα 750 800 μόνο iPhone τίποτε άλλο στις τιμεσ αυτεσ.Αλλοιως honor κάτω από 200.
Giorgos17589 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, mp123 είπε Όχι. Πριν τρεις μήνες το πηρα. Πριν τα άλλαζα κάθε 6 το πολυ γι αυτό ξέρω τις τιμές.Τα τελευταία ήταν note 9 και s9 plus.Τα έδινα που τα έδινα πηρα iPhone ετσι για να δω πως είναι παρόλο που δεν τα συμπαθούσα..Τωρα τέλος.Αλλη κατηγορία.μεχρι και στην κόρη πηρα το Xr . Γιατί ήξερα ότι θα το έδινα. Επισεις γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα η μπαταρία.με ένα πάουερ μπανκ ειμουν 4μηνων κινητό.Το νοτ9 τα πλήκτρα πλοήγησης αχνοφαίνονταν.Το ίδιο και το νοτ9 και το s8 της γυναίκας.Τα πηρα κρανίο και πήγα και πηρα 2 11 και ένα Xr . Έχω βρει την ησυχία μου.Μπαταρια καλή , κάμερες καλές , γρήγορα..παλι καλά που δεν πηρα s20. Για αυτό τελικά αν είναι να δώσεις τα 750 800 μόνο iPhone τίποτε άλλο στις τιμεσ αυτεσ.Αλλοιως honor κάτω από 200. Λογω μπαταρίας εδωσα τ s9+... Λογω υπερθέρμανσης και επειδή ηταν σχεδιν ιδιο μ τ s9+ εδωσα τ s10+ και πηγα σε Huawei κ ηρέμησα. Απολυτα ευχαριστημένος παντως και με τα samsung εκτος τα θεματα π σ πα. Iphone μονο τ τελευταιο θα παιρνα.. 11 προ.. Αλλα πολλα τα λεφτα. Παντως αυτο με το burn in π ειχες στo note 9 ειναι π φοβαμαι στις amoled γ αυτο μολις ξεκανα τ p30 pro πηρα honor 20 pro π ειναι ιδιου επιπεδου σ ολα αλλα με ips lcd οθόνη (πολυ καλη παρολαυτα) που δν παθαινουν burn in. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από Giorgos17589
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, mp123 είπε . Για αυτό τελικά αν είναι να δώσεις τα 750 800 μόνο iPhone τίποτε άλλο στις τιμεσ αυτεσ.Αλλοιως honor κάτω από 200. συμφωνω και εγω.μονο μια μικρη επισυναψη. απο 550-600 ευρω και πανω πας σε iphone. για εμενα δεν νοειται να δωσεις τοσα λεφτα για οτιδηποτε αλλο εκτος iphone. (προσωπικη αποψη)
Loinen Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Τα σχολια ειναι σαν να ακουω κατι πιτσιρικια να σχολιαζουν αν θα αγορασουν μια 2080 Σουπερ και να αναρωτιουνται αν θα παιζει minecraft
mp123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Λογω μπαταρίας εδωσα τ s9+... Λογω υπερθέρμανσης και επειδή ηταν σχεδιν ιδιο μ τ s9+ εδωσα τ s10+ και πηγα σε Huawei κ ηρέμησα. Απολυτα ευχαριστημένος παντως και με τα samsung εκτος τα θεματα π σ πα. Iphone μονο τ τελευταιο θα παιρνα.. 11 προ.. Αλλα πολλα τα λεφτα. Παντως αυτο με το burn in π ειχες στo note 9 ειναι π φοβαμαι στις amoled γ αυτο μολις ξεκανα τ p30 pro πηρα honor 20 pro π ειναι ιδιου επιπεδου σ ολα αλλα με ips lcd οθόνη (πολυ καλη παρολαυτα) που δν παθαινουν burn in. Και Εγω σε huaway p30 pro θα πήγαινα αλά εβαλα αλλά 100 και πήγα σε iPhone να δω αν είναι όντος καλά και αξίζουν η δεν αξίζουν.Τελθκα αξίζουν. 1
picaflow Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Ο sd865 λογω του 5G μοντεμ που παει πακετο ειναι η αιτια (λενε) που εχουν ανεβει τοσο οι τιμες.... Τα 12gb τι να τα κανεις?? Ακομα και τα 8 περισευουν.. Επισης οθόνες 90hz κλπ.. Ram lpddr5... Κοστιζουν. Αποψη μου... Ενας 855+(ετσι κ αλλιως 5G θα δουμε μετα το 2022 και αν) ..η εστω 865...με οθόνη 60hz οπως τοοοοσα χρονια... Που ξαφνικα σε ενα χρονο μεσα κατεληξαν απαρχαιομενες... Λες και καποιος θα καταλαβει διαφορα απο 60 σε 90 (εκτος αν βαλεις δυο κινητα διπλα και τα συγκρινεις.. Πασο εκει)... Μνημη 8/256 η και λιγότερο αλλα με sd card slot. Και μια καλη καμερα... Πχ imx 586 αλλα με software που να την εκμεταλευεται πληρως χωρις μα τρεχεις ν βαλεις gcam.... Και με υπερευρυγωνιο και τηλεφακο.. Χωρις παπαριες τυπου macro και depth.. Και μια μπαταριουλα 4000...θα ταν κορυφη στα 400€...αλλα δν προκειται ν γινει κατι τετοιο εν έτη 2020+.Παντως απορια ειχα για το notch π αναφερθηκε παραπανω... Εκει αναφερόμουν στο πως ακριβως να γίνει το χτυπημα. Είσαι futureproof αδερφέ,το τσιμπας και το κρατάς.
Giorgos17589 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, picaflow είπε Είσαι futureproof αδερφέ,το τσιμπας και το κρατάς. Μιλας για τ 5G λογικά.... Γιατι ν παρεις τωρα μια τεχνολογία π στην Ελλάδα ειδικα δν υπαρχει καν.. Και οταν εμφανιστεί θα εχει ηδη εξελιχθει αρκετα που εσυ θα εισαι με κατι 2 χρονια πισω σε τεχνολογία (κατι γ 2022 λενε γ αυτο 2 χρονια)... Επισης... Μιλαμε γ συσκευες αντροιντ... Που στην καλη... Η υποστήριξη με updates ειναι 2 χρονια.. Αντε 3 για oneplus... Αρα θα εισαι futureproof σε καλο βαθμο για δυο χρονακια.. Μετα θα αρχισεις να σαι ξεπεράσμενος... Χώρια του γεγονοτος οτι.. Ολοι μας.. (εχει κ εξαιρεσεις οκ) αλλαζουμε κινητο καθε χρονο πανω κατι γτ μας τρωει ο κωλος μας... Αρα στους δεκα... Αντε να βρεις εναν ν παρει τωρα κινητό 5G κ ν τ κρατήσει πχ... 5 χρονια. Που στην περιπτωση αυτη θα ναι ξεπερασμενο (ας δουλευει αψογα) κ χωρις υποστηριξη.
TSTVERIKOKO Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 13 ώρες πριν, mp123 είπε Ετσι για πλάκα για στοίχημα εβαλα το s9 plus σε ποτήρι με νερό για 2 3 λεπτά. Δεν έπαθε τίποτα. Οποίος έχει ρεαλμι η κάτι μη πιστοποιημένο το βάζει ; Δεν νομίζω. Τωρα αν θέλεις να βάλεις το κινητό σε zip bag και να λες κοιτά είναι αδιάβροχο οκ ετσι τα κανείς ολα dust και water resistant. Αντε να σου δώσω και άλλη εναλλακτική που είχα. Honor. Πολυ πιο αξιόπιστη από την Ρεάλμι. Είχα το 7 και 8 χ. Πολυ τίμιο κάτω από 190 που τα είχα πάρει τότε.Αλλα η χονορ έχει πίσω την χουαγουει και όχι την OnePlus που έχει η ρεαλμι. Φανμποισμοι κλπ δεν είμαστε. Απλώς λέμε την αλήθεια.Αντε και πήρες το ρεαλμι με τα 500 ευρώ. Θα κλαις τα λεφτά σου αν θες να το αλλάξεις. Τέλος δεν πιάνει τίποτα μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα