Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο χρησιμοποιούσα το λάπτοπ σβήνει μόνο του και δεν ξαναανοιγει. Είχα το τροφοδοτικό και την μπαταρία συνδεδεμένα. Ούτε τα λαμπάκια δεν δείχνουν ένδειξη και δεν παίρνει 'μπρος' ούτε με την μπαταρία ούτε με το τροφοδοτικο. Επίσης ακούω κάτι 'χρρρ' στο τροφοδοτικό. Χάλασε το τροφοδοτικό , αλλά και ούτε με την μπαταρία μόνο ανοιγει

Δημοσ.

Αποσύνδεσε μπαταρία και τροφοδοτικό και κρατά πατημένο το power on για 30  δευτερόλεπτα. Νερό δοκίμασε μόνο με την μπαταρία. Έχε υπόψη σου ότι αν χαλάσει το τροφοδοτικό, το λάπτοπ συνέχισε να λειτουργεί με την μπαταρία , οπότε όταν άδειασε και αυτή έσβησε το λάπτοπ.

Δεύτερο τροφοδοτικό έχεις; 

Η έστω ένα πολύμετρο να μετρήσεις τάσεις.

Δημοσ.

Το έκανα αυτό αλλά το θέμα είναι οι δεν ανοίγει ούτε με την μπαταρία η οποία ήταν γεμάτη γιατί την είχα συνδεδεμένη όταν "τα φτισε"

Το άνοιξα και έβγαλα τη ραμ από μέσα για λίγη ώρα , έχει να κάνει αυτό η οχι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μου έχει γίνει κι εμένα. Στην ραμ είχε θέμα, την έβγαλα την καθάρισα, καθάρισα και την υποδοχή και την ξανάβαλα μέσα. Από τότε δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.

Δοκίμασε και με κάποιο άλλο τροφοδοτικό για να είσαι σίγουρος (ίδια VOLT με τον μαμίσιο και ίδια η παραπάνω Amper). Εαν και πάλι δεν ανάψει έστω το led της φόρτισης τότε έχεις πιο βαθύ πρόβλημα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πήγα για σερβισ τελικά και βρέθηκε το πρόβλημα στην τροφοδοσία. Τελικά πήρα άλλο μεταχειρισμένο . Για την τροφοδοσία μου ζητάει 80 για επισκευη , συμφέρει να το επισκευάσω η να το πετάξω και να αγοράσω καινούργιο μετά από λίγα χρόνια , μιας και επισκευαζοντασ τα απλά επεκτείνεις την περίοδο χρήσης τουσ

Δημοσ.
Στις 16/6/2020 στις 2:09 ΜΜ, Aggelos468 είπε

Εξήγησα και πριν , μου είπε ότι κάηκε η τροφοδοσία και θέλει αλλαγή . Κάτι άλλο πιο λεπτομέρεια δεν ειπε

Πιο λάπτοπ είναι;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

οταν ακούγεται γρρρρρ στο τροφοδοτικο και με τα συμπτώματα που λες  συνηθως  υπάρχει τβραχυκυκλωμα στην  πλακέτα ..... 

αν σου φάνηκε υπερβολική η τιμή μπωρείς να αλλαξεις μαστορα  

πες και σε ποια περιοχη βρίσκεσαι μηπως σε βρει εκείνος  .....

Δημοσ.
Στις 18/6/2020 στις 3:17 ΜΜ, Nik1239 είπε

Πιο λάπτοπ είναι;

Toshiba satellite c660

23 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε

οταν ακούγεται γρρρρρ στο τροφοδοτικο και με τα συμπτώματα που λες  συνηθως  υπάρχει τβραχυκυκλωμα στην  πλακέτα ..... 

αν σου φάνηκε υπερβολική η τιμή μπωρείς να αλλαξεις μαστορα  

πες και σε ποια περιοχη βρίσκεσαι μηπως σε βρει εκείνος  .....

Το πήγα και σε άλλον αρκετά έμπιστο, ο οποίος μου είπε ότι δεν επισκευάζει και καλύτερα πέτα το για ανταλλακτικα

Δημοσ.

κρατα τον σκληρό δίσκο για τα αρχεία και τον υπόλοιπο  σφεντουριξέ τον 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...