Aggelos468 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Όσο χρησιμοποιούσα το λάπτοπ σβήνει μόνο του και δεν ξαναανοιγει. Είχα το τροφοδοτικό και την μπαταρία συνδεδεμένα. Ούτε τα λαμπάκια δεν δείχνουν ένδειξη και δεν παίρνει 'μπρος' ούτε με την μπαταρία ούτε με το τροφοδοτικο. Επίσης ακούω κάτι 'χρρρ' στο τροφοδοτικό. Χάλασε το τροφοδοτικό , αλλά και ούτε με την μπαταρία μόνο ανοιγει
filip123go Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Αποσύνδεσε μπαταρία και τροφοδοτικό και κρατά πατημένο το power on για 30 δευτερόλεπτα. Νερό δοκίμασε μόνο με την μπαταρία. Έχε υπόψη σου ότι αν χαλάσει το τροφοδοτικό, το λάπτοπ συνέχισε να λειτουργεί με την μπαταρία , οπότε όταν άδειασε και αυτή έσβησε το λάπτοπ. Δεύτερο τροφοδοτικό έχεις; Η έστω ένα πολύμετρο να μετρήσεις τάσεις.
Aggelos468 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Το έκανα αυτό αλλά το θέμα είναι οι δεν ανοίγει ούτε με την μπαταρία η οποία ήταν γεμάτη γιατί την είχα συνδεδεμένη όταν "τα φτισε" Το άνοιξα και έβγαλα τη ραμ από μέσα για λίγη ώρα , έχει να κάνει αυτό η οχι
Graekaris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 μου έχει γίνει κι εμένα. Στην ραμ είχε θέμα, την έβγαλα την καθάρισα, καθάρισα και την υποδοχή και την ξανάβαλα μέσα. Από τότε δουλεύει κανονικά.
rayven18 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δοκίμασε και με κάποιο άλλο τροφοδοτικό για να είσαι σίγουρος (ίδια VOLT με τον μαμίσιο και ίδια η παραπάνω Amper). Εαν και πάλι δεν ανάψει έστω το led της φόρτισης τότε έχεις πιο βαθύ πρόβλημα
Aggelos468 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Το πήγα για σερβισ τελικά και βρέθηκε το πρόβλημα στην τροφοδοσία. Τελικά πήρα άλλο μεταχειρισμένο . Για την τροφοδοσία μου ζητάει 80 για επισκευη , συμφέρει να το επισκευάσω η να το πετάξω και να αγοράσω καινούργιο μετά από λίγα χρόνια , μιας και επισκευαζοντασ τα απλά επεκτείνεις την περίοδο χρήσης τουσ
rayven18 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Εξαρτάται που είναι το πρόβλημα. 80 ευρώ πχ αν θέλει για να σου αλλάξει το βύσμα είναι υπερβολή 1
Aggelos468 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Εξήγησα και πριν , μου είπε ότι κάηκε η τροφοδοσία και θέλει αλλαγή . Κάτι άλλο πιο λεπτομέρεια δεν ειπε
Nik1239 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 16/6/2020 στις 2:09 ΜΜ, Aggelos468 είπε Εξήγησα και πριν , μου είπε ότι κάηκε η τροφοδοσία και θέλει αλλαγή . Κάτι άλλο πιο λεπτομέρεια δεν ειπε Πιο λάπτοπ είναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 οταν ακούγεται γρρρρρ στο τροφοδοτικο και με τα συμπτώματα που λες συνηθως υπάρχει τβραχυκυκλωμα στην πλακέτα ..... αν σου φάνηκε υπερβολική η τιμή μπωρείς να αλλαξεις μαστορα πες και σε ποια περιοχη βρίσκεσαι μηπως σε βρει εκείνος .....
Aggelos468 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Στις 18/6/2020 στις 3:17 ΜΜ, Nik1239 είπε Πιο λάπτοπ είναι; Toshiba satellite c660 23 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε οταν ακούγεται γρρρρρ στο τροφοδοτικο και με τα συμπτώματα που λες συνηθως υπάρχει τβραχυκυκλωμα στην πλακέτα ..... αν σου φάνηκε υπερβολική η τιμή μπωρείς να αλλαξεις μαστορα πες και σε ποια περιοχη βρίσκεσαι μηπως σε βρει εκείνος ..... Το πήγα και σε άλλον αρκετά έμπιστο, ο οποίος μου είπε ότι δεν επισκευάζει και καλύτερα πέτα το για ανταλλακτικα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 κρατα τον σκληρό δίσκο για τα αρχεία και τον υπόλοιπο σφεντουριξέ τον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα