Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα προσφατα την 55αρα panasonic. Μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλη και με πολλες ρυθμισεις. Ειχα πριν την 55RU7402. Καλη εικονα αλλα σκοτεινη και σιγουρα η Panasonic υπερτερει σε ολα.

Και κυριως ποιοτητα κατασκευης της samsung  απλα αθλια. Τωρα για την καινουργια σειρα δεν ξερω να σου πω..

Δημοσ.

Σε ποιότητα εικόνας η Panasonic υπερτερεί. Σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη τιμή αποτελεί τη "σωστή" επιλογή. Τα μόνα μειονεκτήματα της είναι ότι η Samsung έχει καλύτερο τηλεκοντρόλ κι επίσης ότι το λογισμικό της samsung  θα πάρει σίγουρα τα apps Disney+ & Apple tv ενώ η Panasonic δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα (αν και το πιο πιθανό να τα προσθέσει όταν γίνουν διαθέσιμα στην Ελλάδα). Επίσης αν παίζεις online παιχνίδια η Σαμσουνγκ έχει χαμηλότερο input lag. (απλώς το αναφέρω) Σε όλα τα άλλα και σε συνδυασμό με τις τιμές...Panasonic.

Δημοσ.

Panasonic μακραν φιλε μου,, την εχω γυρω στον 1,5 μηνα και ειναι εξαιρετικη τηλεοραση σε ολα της,, μαυρο,contrast, κινηση, input lag για παιχνιδια 10 κατι, ολα τα format hdr, και απο σκληρο βλεπεις εξαιρετικα 4κ ταινιες με τον Player της τηλεορασεις, τωρα απο smart τα βασικα, netflix, youtube, κλπ, αλλα ολα τα κανεις πολυ γρηγορα χωρις κολληματα, χειριστηριο κουμουτσα αλλα πολυ βολικο για μενα, και το μονο μειον ας πουμε ειναι οτι εχει πολυ glossy panel και γυαλιζει αρκετα εαν εχεις παραθυρο.Πιστευω να βοηθησα!!

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, gbras είπε

πηρα προσφατα την 55αρα panasonic. Μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλη και με πολλες ρυθμισεις. Ειχα πριν την 55RU7402. Καλη εικονα αλλα σκοτεινη και σιγουρα η Panasonic υπερτερει σε ολα.

Και κυριως ποιοτητα κατασκευης της samsung  απλα αθλια. Τωρα για την καινουργια σειρα δεν ξερω να σου πω..

55RU7402 SAMSUNG Ετσι? την εχει παρει ο γιος μου και εχει καταπληκτικη εικονα ,σκοτεινια δεν ειδα πουθενα αλλα αυτα ειναι προσωπικη αποψη του καθενος,αν θες πες ποια panasonic πηρες?ευχαριστω

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

55RU7402 SAMSUNG Ετσι? την εχει παρει ο γιος μου και εχει καταπληκτικη εικονα ,σκοτεινια δεν ειδα πουθενα αλλα αυτα ειναι προσωπικη αποψη του καθενος,αν θες πες ποια panasonic πηρες?ευχαριστω

https://promo.kotsovolos.gr/new-tvs/panasonic_GX810E.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...