Προς το περιεχόμενο

Windows 10 pro 32bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να περάσω τα windows που αναφέρω σε μητρική 478 με επεξεργαστή hyperthreading κ 1.5gb ram..Όπως επίσης και αν γίνεται να περάσω άλλα windows μετά τα xp...Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Είσαι πολύ οριακά. Θα σέρνεται το σύμπαν.

Επίσης....s478? Το μηχάνημα είναι αντίκα. Πουλά το και πάρε καινούργιο. Ακόμα και το πιο φθηνό θα είναι κλάσεις ανώτερο.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, CoOliO είπε

Επειδή ψάχτηκα λίγο δεν έχει να κάνει σχέση με τα χαρακτηριστικά!!Απ ότι είδα δεν γίνεται λόγω παλαιότητας γ αυτό και ήθελα να ρωτήσω εδώ!!

Έχει και παραέχει να κάνει.
Σε μηχάνημα με μονοπύρηνο επεξεργαστή, 1,5GB RAM και κάνα αρχαίο 120ρι-250ρι IDE δίσκο απλά ξεχνάς τα 10ρια, ακόμα και με Win7 θα ζορίζεται.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά κάλα τα λέει, τα Windows 10 απαιτούν το NX bit, κάτι που οι Pentium 4 δεν υποστηρίζουν. Δεν είναι μόνο θέμα δύναμης, δεν είναι συμβατοί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κανά 50άρι-60άρι βρίσκεις στις αγγελίες ένα σετάκι 775 (motherboard - cpu core2duo - 4gb ram)

...με καλούτσικη κάρτα γραφικών.

ή έστω κανέναν amd fm2+

το βάζεις στο κουτί σου, αρκεί να έχει το τροφοδοτικό 4pin φυσάκι για τον επεξεργαστή, και βάλε 10άρια χαλαρά.

Να προσέξεις να έχει και το backplate η μητρική. Στην 1η θα ήθελα λίγο καλύτερο επεξεργαστή αλλά μπορείς να τον αλλάξεις εύκολα στο μέλλον και κανά 15άρι από ebay.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και αναφέρεσαι σε αγγελία μου (asus P5QL-CM) έχω να πω τα εξης:

Η συγκεκριμένη μητρική δούλευε σε pc με 2GB και τον Ε2160 με WIN7 συνδεδεμένο πάνω σε LG PLASMA 42΄΄ για να παίζει ταινίες μιας και η ΤV είναι παλιά και δεν εχει player.  

Πριν από 10 μήνες βγάζω το μηχάνημα και το δίνω στον 9χρονο να παίζει. (είναι κολλημενος να γiνει Hacker)

Μου λέει ένα βράδυ " έλα βάλε τον κωδικό να εγκαταστήσω win 10". Σημειώνω πως εγώ είχαν win7 σε i7 με 16GB για χρήση autocad 

Αφού του λέω μην κάνεις βλακείες δεν θα δουλέψει...του βαζω τον κωδικό και μετά απο κανα 2ωρο με φωνάζει και μου δείχνει win10 εγκατεστημενα πάνω από τα 7.

Το pc δούλευε μια χαρά για ίντερνετ, youtube και office με eset εγκατεστημένο και την εσωτερική κάρτα γραφικών του MB

Στη συνέχεια του έβαλα ένα SSD 240GB, έκανα τα GB 2+2 και πήρα από ΕΒΑΥ τον Ε6600 και έβαλα την GT440 από το δικό μου μηχάνημα.

Τα μεγάλα μειονεκτηματα για να πάμε παρακάτω και να παίξουμε και κανα παιχνιδι ή παιχνίδι με bluestacks είναι:

1. Δεν μπορείς να βάλεις μνήμη πάνω απο 4GB

2. Mε μικρο τροφοδοτικό (έχω 365 της HP) πάς μέχρι Ε8600 (65W tdp) και όχι σε quad οι οποίοι  σε single thread είναι και χειρότεροι ή ισάξιοι από τον Ε8600 και θέλουν και άλλη ψήκτρα. Άποψη μου είναι πως στο LGA775 ο καλύτερος είναι ο Ε8600 και το μηχάνημα για χρήση μη παιχνιδιών.  Όποιος θέλει καλύτερες αποδόσεις σε πολλά cores πρέπει να πάει σε άλλη γενιά socket.

3. Mε μικρο τροφοδοτικό έχεις και περιορισμό στην κάρτα γραφικών να μην θέλει έξτρα τροφοδοσία αλλιώς πας και για τροφοδοτικό και μετά το πράγμα ξεφεύγει σε κόστος.

Επεξ/σία από johnniek13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστός στις παρατηρήσεις σου, αλλά αν συγκρίνουμε το pc σου με αυτό του ts (p4 μονοπύρηνο σε 478 και 1.5gb ram) τότε μιλάμε για μια αλλαγή τουλάχιστον 4 φορές προς το καλύτερο και λίγο λέω, συν ότι θα μπορέσει να βάλει άνετα 10άρια. Επίσης με 25-27€ βάλει και έναν ssd 120gb και έχει μηχάνημα άριστο.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...