Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Έχω κάνει αίτημα μεταφοράς γραμμής VDSL στην WIND σε άλλη διεύθυνση στην ίδια περιοχή. Η διαφορά είναι ότι μάλλον ο ΟΤΕ έχει δίκτυο εκεί ενώ στην προηγούμενη διεύθυνση η WIND έχει δικό της. Και τώρα μου λέει η WIND δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου. Προφανώς δεν δίνει γραμμή ο πΟΤΕ. Εγω χρειάζομαι Ίντερνετ για να δουλεύω από το σπίτι και πηγαίνω στους γονείς μου που είναι μεγάλοι άνθρωποι με τα θέματα υγείας τους. Έχει κανεις αντίστοιχη εμπειρία; Αν κάνω αίτηση νέας σύνδεσης στον ΟΤΕ θα με χρεώσει η WIND γιατί το συμβόλαιο λήγει σε ένα χρόνο; Και αν με χρεώσει, με καταγγελία στην ΕΕΤΤ θα βγάλω άκρη;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Όχι θα σου πουν πάνε σε adsl Η ΕΕΤΤ; Δηλαδή εγώ υπογράφω σύμβαση για VDSL 50, δεν έχουν να μου δώσουν και θα μου πούνε πάνε ADSL;
tilaverboy Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, legendw84it είπε Η ΕΕΤΤ; Δηλαδή εγώ υπογράφω σύμβαση για VDSL 50, δεν έχουν να μου δώσουν και θα μου πούνε πάνε ADSL; Δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός. Στο είπα για να μην απογοητευτείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα