Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Έχω κάνει αίτημα μεταφοράς γραμμής VDSL στην WIND σε άλλη διεύθυνση στην ίδια περιοχή. Η διαφορά είναι ότι μάλλον ο ΟΤΕ έχει δίκτυο εκεί ενώ στην προηγούμενη διεύθυνση η WIND έχει δικό της. Και τώρα μου λέει η WIND δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου. Προφανώς δεν δίνει γραμμή ο πΟΤΕ. Εγω χρειάζομαι Ίντερνετ για να δουλεύω από το σπίτι και πηγαίνω στους γονείς μου που είναι μεγάλοι άνθρωποι με τα θέματα υγείας τους. Έχει κανεις αντίστοιχη εμπειρία; Αν κάνω αίτηση νέας σύνδεσης στον ΟΤΕ θα με χρεώσει η WIND γιατί το συμβόλαιο λήγει σε ένα χρόνο; Και αν με χρεώσει, με καταγγελία στην ΕΕΤΤ θα βγάλω άκρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Όχι θα σου πουν πάνε σε adsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Όχι θα σου πουν πάνε σε adsl Η ΕΕΤΤ; Δηλαδή εγώ υπογράφω σύμβαση για VDSL 50, δεν έχουν να μου δώσουν και θα μου πούνε πάνε ADSL; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, legendw84it είπε Η ΕΕΤΤ; Δηλαδή εγώ υπογράφω σύμβαση για VDSL 50, δεν έχουν να μου δώσουν και θα μου πούνε πάνε ADSL; Δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός. Στο είπα για να μην απογοητευτείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα