Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, Εχω βρει μια πολυ καλη ευκαιρια για iphone xs αριστο απο καταστημα σε πολυ καλη τιμη 460 (δε ξερω πως το πουλανε τοσο φθηνα) τελος παντων αλλα ειχε 89% μπαταρια. Θα ηθελα να ξερω αν γινεται να αλλαχτει η μπαταρια στο συγκεκριμενο επειδη δεν ειναι ευρωπαικο ειναι αμερικανικο και καπου εχω διαβασει πως εχουν διαφορετικα εξαρτηματα μηχανικα τα αμερικανικα απο τα ευρωπαικα, η δεν ισχυει για τη μπαταρια και μπορει να αλλαχτει κανονικα.

Δημοσ.

Όχι δεν αλλάζει η μπαταρία διότι είναι κολλημένη στην πλακέτα.....και δεν εχει βίδες η συσκευή....... τρολαρο βέβαια.....Ημαρτον !

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Klempr είπε

Καλημερα, Εχω βρει μια πολυ καλη ευκαιρια για iphone xs αριστο απο καταστημα σε πολυ καλη τιμη 460 (δε ξερω πως το πουλανε τοσο φθηνα) τελος παντων αλλα ειχε 89% μπαταρια. Θα ηθελα να ξερω αν γινεται να αλλαχτει η μπαταρια στο συγκεκριμενο επειδη δεν ειναι ευρωπαικο ειναι αμερικανικο και καπου εχω διαβασει πως εχουν διαφορετικα εξαρτηματα μηχανικα τα αμερικανικα απο τα ευρωπαικα, η δεν ισχυει για τη μπαταρια και μπορει να αλλαχτει κανονικα.

Μπορείς να την αλλάξεις αλλα γιατί θεωρείς ευκαιρία μεταχειρισμένο xs με 89% μπαταρία στα 460??

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Όχι δεν αλλάζει η μπαταρία διότι είναι κολλημένη στην πλακέτα.....και δεν εχει βίδες η συσκευή....... τρολαρο βέβαια.....Ημαρτον !

Ρε αδερφε εχω μιλησει με τεχνικο και μου ειχε πει τα αμερικανικα iphone δεν επισκευαζονται σε Ευρωπαικες χωρες για το λογο που εχουν διαφορετικα εξαρτηματα μεσα και λεω μηπως δε γινετε, δε χρειαζεται να ειρωνευεσαι.

5 λεπτά πριν, koutsis είπε

Μπορείς να την αλλάξεις αλλα γιατί θεωρείς ευκαιρία μεταχειρισμένο xs με 89% μπαταρία στα 460??

Αφου αλλοι (ακομα και ιδωτες) το πουλανε 500 και πανω 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Klempr είπε

Ρε αδερφε εχω μιλησει με τεχνικο και μου ειχε πει τα αμερικανικα iphone δεν επισκευαζονται σε Ευρωπαικες χωρες για το λογο που εχουν διαφορετικα εξαρτηματα μεσα και λεω μηπως δε γινετε, δε χρειαζεται να ειρωνευεσαι.

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δεν θα έμπαινα σε όλη αυτή τη διαδικασία από Αμερική χωρίς να το δεις πρώτα, για μια διαφορά των 50€!

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Klempr είπε

Καλύτερα να αλλάξεις τεχνικο!!!

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Καλύτερα να αλλάξεις τεχνικο!!!

Οκ θα το χω υποψιν μου, οτι απορια θα εχω με το iphone θα ρωτησω εσενα 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Klempr είπε

Οκ θα το χω υποψιν μου, οτι απορια θα εχω με το iphone θα ρωτησω εσενα 

Συνεχίζεις να εκτίθεστε!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δεν θα έμπαινα σε όλη αυτή τη διαδικασία από Αμερική χωρίς να το δεις πρώτα, για μια διαφορά των 50€!

Συμφωνώ  με τον προλαλήσας

Δημοσ.
Στις 25/5/2020 στις 12:25 ΜΜ, Klempr είπε

Να βεβαιωθείς ότι είναι ξεκλείδωτο (sim, iCloud). Στο θέμα τις μπαταρίας δε διαφοροποιείται κάπου το us από το eur.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...