Klempr Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Καλημερα, Εχω βρει μια πολυ καλη ευκαιρια για iphone xs αριστο απο καταστημα σε πολυ καλη τιμη 460 (δε ξερω πως το πουλανε τοσο φθηνα) τελος παντων αλλα ειχε 89% μπαταρια. Θα ηθελα να ξερω αν γινεται να αλλαχτει η μπαταρια στο συγκεκριμενο επειδη δεν ειναι ευρωπαικο ειναι αμερικανικο και καπου εχω διαβασει πως εχουν διαφορετικα εξαρτηματα μηχανικα τα αμερικανικα απο τα ευρωπαικα, η δεν ισχυει για τη μπαταρια και μπορει να αλλαχτει κανονικα.
Dinos1973 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Όχι δεν αλλάζει η μπαταρία διότι είναι κολλημένη στην πλακέτα.....και δεν εχει βίδες η συσκευή....... τρολαρο βέβαια.....Ημαρτον !
koutsis Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 40 λεπτά πριν, Klempr είπε Καλημερα, Εχω βρει μια πολυ καλη ευκαιρια για iphone xs αριστο απο καταστημα σε πολυ καλη τιμη 460 (δε ξερω πως το πουλανε τοσο φθηνα) τελος παντων αλλα ειχε 89% μπαταρια. Θα ηθελα να ξερω αν γινεται να αλλαχτει η μπαταρια στο συγκεκριμενο επειδη δεν ειναι ευρωπαικο ειναι αμερικανικο και καπου εχω διαβασει πως εχουν διαφορετικα εξαρτηματα μηχανικα τα αμερικανικα απο τα ευρωπαικα, η δεν ισχυει για τη μπαταρια και μπορει να αλλαχτει κανονικα. Μπορείς να την αλλάξεις αλλα γιατί θεωρείς ευκαιρία μεταχειρισμένο xs με 89% μπαταρία στα 460?? 1
Klempr Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Όχι δεν αλλάζει η μπαταρία διότι είναι κολλημένη στην πλακέτα.....και δεν εχει βίδες η συσκευή....... τρολαρο βέβαια.....Ημαρτον ! Ρε αδερφε εχω μιλησει με τεχνικο και μου ειχε πει τα αμερικανικα iphone δεν επισκευαζονται σε Ευρωπαικες χωρες για το λογο που εχουν διαφορετικα εξαρτηματα μεσα και λεω μηπως δε γινετε, δε χρειαζεται να ειρωνευεσαι. 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Μπορείς να την αλλάξεις αλλα γιατί θεωρείς ευκαιρία μεταχειρισμένο xs με 89% μπαταρία στα 460?? Αφου αλλοι (ακομα και ιδωτες) το πουλανε 500 και πανω
koutsis Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, Klempr είπε Ρε αδερφε εχω μιλησει με τεχνικο και μου ειχε πει τα αμερικανικα iphone δεν επισκευαζονται σε Ευρωπαικες χωρες για το λογο που εχουν διαφορετικα εξαρτηματα μεσα και λεω μηπως δε γινετε, δε χρειαζεται να ειρωνευεσαι. Αφου αλλοι (ακομα και ιδωτες) το πουλανε 500 και πανω Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δεν θα έμπαινα σε όλη αυτή τη διαδικασία από Αμερική χωρίς να το δεις πρώτα, για μια διαφορά των 50€! 1
Dinos1973 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, Klempr είπε Ρε αδερφε εχω μιλησει με τεχνικο και μου ειχε πει τα αμερικανικα iphone δεν επισκευαζονται σε Ευρωπαικες χωρες για το λογο που εχουν διαφορετικα εξαρτηματα μεσα και λεω μηπως δε γινετε, δε χρειαζεται να ειρωνευεσαι. Αφου αλλοι (ακομα και ιδωτες) το πουλανε 500 και πανω Καλύτερα να αλλάξεις τεχνικο!!! 1
Klempr Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Καλύτερα να αλλάξεις τεχνικο!!! Οκ θα το χω υποψιν μου, οτι απορια θα εχω με το iphone θα ρωτησω εσενα
Dinos1973 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 51 λεπτά πριν, Klempr είπε Οκ θα το χω υποψιν μου, οτι απορια θα εχω με το iphone θα ρωτησω εσενα Συνεχίζεις να εκτίθεστε!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, koutsis είπε Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δεν θα έμπαινα σε όλη αυτή τη διαδικασία από Αμερική χωρίς να το δεις πρώτα, για μια διαφορά των 50€! Συμφωνώ με τον προλαλήσας
Klempr Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Συνεχίζεις να εκτίθεστε!! 👍
flyer Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Στις 25/5/2020 στις 12:25 ΜΜ, Klempr είπε Καλημερα, Εχω βρει μια πολυ καλη ευκαιρια για iphone xs αριστο απο καταστημα σε πολυ καλη τιμη 460 (δε ξερω πως το πουλανε τοσο φθηνα) τελος παντων αλλα ειχε 89% μπαταρια. Θα ηθελα να ξερω αν γινεται να αλλαχτει η μπαταρια στο συγκεκριμενο επειδη δεν ειναι ευρωπαικο ειναι αμερικανικο και καπου εχω διαβασει πως εχουν διαφορετικα εξαρτηματα μηχανικα τα αμερικανικα απο τα ευρωπαικα, η δεν ισχυει για τη μπαταρια και μπορει να αλλαχτει κανονικα. Να βεβαιωθείς ότι είναι ξεκλείδωτο (sim, iCloud). Στο θέμα τις μπαταρίας δε διαφοροποιείται κάπου το us από το eur.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα