t-shock Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνοντας για σκληρούς ssd γενικά, μου εμφάνισε αυτούς σε προσφορά. Δυστυχώς είναι used/ref οπότε δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι υγιείς. Αν κάποιος έχει αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα του σκληρούς αυτούς, ας γράψει την εμπειρία του γιατί με ενδιαφέρει να αγοράσω και εγώ https://www.cosmodatastock.gr/category/2658/?search1=mp510 1
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 σορρυ αλλά με 1 χρόνο εγγύηση refurbrished δε θα είναι καλή η εμπειρία ...
unos Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Καλημέρα, Έχω αγοράσει πολλές φορές από το Κατάστημα αυτό. Υπάρχει πάρα πολλά χρόνια στο χώρο και είναι γνωστό. Γνώμη μου είναι ότι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα άλλωστε έχει εγγύηση ενός έτους.
nikos032 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Καλό είναι να ρωτήσεις ποια ήταν η χρήση τους. Δηλαδή αν ήταν απο οικιακό χρήστη, απο data center, απο έκθεση κτλπ. Άν είναι απο καμια έκθεση μην τα φοβάσαι.
t-shock Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, nikos032 είπε Καλό είναι να ρωτήσεις ποια ήταν η χρήση τους. Δηλαδή αν ήταν απο οικιακό χρήστη, απο data center, απο έκθεση κτλπ. Άν είναι απο καμια έκθεση μην τα φοβάσαι. Αμα απαντούσαν καλά θα ήταν. Τους είχα στείλει mail για κάτι laptop refurbished μέσα στον Μαρτιο και δεν με απάντησαν από τότε Θα ξανα στείλω και αμα έχω κάποια απάντηση, θα την γράψω δω
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Και στα ορυχεία να ήταν "εκθεσιακό" δε το λένε ; 1
txcellas Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 23 λεπτά πριν, unos είπε Καλημέρα, Έχω αγοράσει πολλές φορές από το Κατάστημα αυτό. Υπάρχει πάρα πολλά χρόνια στο χώρο και είναι γνωστό. Γνώμη μου είναι ότι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα άλλωστε έχει εγγύηση ενός έτους. Τι να την κάνεις την εγγύηση αν χάσεις τα δεδομένα σου. Για να γλιτώσεις μερικά ευρώ δεν αξίζει να κάνεις υποχωρήσεις σε τέτοια θέματα. Προσωπικά δε θα πλησιαζα σε τέτοιες "προσφορες"
unos Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 36 λεπτά πριν, txcellas είπε Τι να την κάνεις την εγγύηση αν χάσεις τα δεδομένα σου. Για να γλιτώσεις μερικά ευρώ δεν αξίζει να κάνεις υποχωρήσεις σε τέτοια θέματα. Προσωπικά δε θα πλησιαζα σε τέτοιες "προσφορες" Είναι μισή τιμή. Δε μιλάμε για HDD που έχει και κινητά μέρη και έχει μεγαλύτερο ρίσκο. Με αυτή την τιμή παίρνεις 2 και κανείς raid και γρήγορος και δεν χάνεις και δεδομένα. Επίσης σε περισσότερα τεμάχια έχει ακόμα καλύτερη τιμή. Άλλωστε σε ένα τέτοιο σκληρό θα βάλεις λειτουργικό και παιχνίδια, συνήθως δεν αποθηκεύεις πράγματα που θες να κρατήσεις. Γνώμη μου 6
Koeman Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Γιατί προσπαθείτε να πείσετε τον συνομιλητή σας δεν έχω καταλάβει ποτέ. Παραθέστε την προσφορά και όλα καλά, τι σας νοιάζει τι λένε οι υπόλοιποι; Ένας ssd είναι, δεν αγοράζουμε σπίτι...σιγά μην βγουν και δράκοι να μας φάνε τα δεδομένα επειδή κάποιος τον είχε πριν απο εμάς. Του πατάς έναν έλεγχο κι αν δεις ότι το health είναι χάλια δώστον πίσω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πολυ δελεαστικο το 1 τερατακι παντως ,το φοβαμαι λιγο και ισως να κανω μια παραγγγελια για το 480 μονο γαι λειτουργικο και κανα παιχνιδι μεσα απο αυτον εδω https://www.skroutz.gr/s/16602097/Adata-XPG-SX8200-Pro-512GB.html ειναι πιο γρηγορος?Γιατι 512 βρισκιω και καποιους αλλουν στα 70-80 Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από SOCRATIS1000
kormos Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, t-shock είπε Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνοντας για σκληρούς ssd γενικά, μου εμφάνισε αυτούς σε προσφορά. Δυστυχώς είναι used/ref οπότε δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι υγιείς. Αν κάποιος έχει αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα του σκληρούς αυτούς, ας γράψει την εμπειρία του γιατί με ενδιαφέρει να αγοράσω και εγώ https://www.cosmodatastock.gr/category/2658/?search1=mp510 Σίγουρα η τιμή είνια δελεαστική. Βασικό είναι πάντα το θέμα των αρχείων και όχι το κομμάτι της εγγύησης. Όμως όπως βλέπω ένας καινούργιος παρέχει 5 έτη εγγύησης σε αντίθεση με το 1 έτος εγγύσης που έχει αυτός. Από το κομμάτι αυτό και μόνο και με βασική προυπόθεση να μην με επηρεάζουν τα αρχεία (αν πάθει κάτι) δεν θα τον αγόραζα.... Δε θεωρώ πως είναι ευκαιρία..
nvel Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, t-shock είπε Αν κάποιος έχει αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα του σκληρούς αυτούς, ας γράψει την εμπειρία του γιατί με ενδιαφέρει να αγοράσω και εγώ έχω αγοράσει αρκετά χωρίς πρόβλημα εκτός από μια φορά που μου πούλησαν recertified ως καινούργιο αλλά τον πήραν πίσω την επόμενη μέρα
Looter Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Στην τιμή που δίνουν τον 960GB refurbished είχα αγοράσει τον ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Δείτε λίγο το γράφημα τιμών στο Skroutz , επειδή ανέβασαν τις τιμές το τελευταίο 4μηνο δε σημαίνει ότι υπάρχει και προσφορά... Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για δεδομένα και με μόλις 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος.. 5
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μην ανοιξετε ξανα θεμα, δεν ειμαστε για μεταχειρισμενα προιοντα εδω. Εσβησα χθες το πρωτο, σημερα τσουπ το δευτερο. (65 ευρω ειχαν πριν 6 μηνες Ελλαδα καινουργιοι οι 480 με 5 χρονια εγγυηση, οποιος θελει να παρει 6 μηνες μετα, μτχ με μονο 1 χρονο εγγυηση στην ιδια τιμη, προβλημα του.) 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις