Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Μία ερώτηση να κάνω σχετικά με την πιθανή διακοπή ασφαλιστηρίου συμβολαίου που έχω στην κατοχή μου.

Λοιπόν, έχω στην κατοχή μου ένα ασφαλιστήριο ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής από το 2008 με διάρκεια ασφάλισης τα 28 έτη. Μέτα το πέρας των 28 ετών, προβλέπεται να μου καταβληθεί μία σύνταξη είτε σε μηνιαία είτε σε εφάπαξ μορφή.

Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι για το εάν έχω την δυνατότητα εξαγοράς/σπάσιμο του συμβολαίου χωρίς φυσικά να χάσω όλο ή μέρος του ποσού που μέχρι τώρα έχω καταβάλλει, δεν ξέρω εάν παίζει κάποιο ρόλο το γεγονός ότι έχουν ήδη παρέλθει +10 έτη.

Προσπάθησα να έρθω σε επαφή με το Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ αλλά δεν κατέστη εφικτό.

Ρώτησα την Εθνική Ασφαλιστική και μου είπαν ότι δεν είναι εφικτό. Βέβαια ιδιωτική εταιρεία είναι και δεν της έχω και πολύ εμπιστοσύνη.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Μην ρωτάς εμάς ούτε το Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ, δεν ξέρουμε τι προβλέπει το συμβόλαιο σου, μόνο αν το διαβάσεις θα μάθεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν περάσει αρκετά χρόνια απο τότε που το έκανες οποτε κατα 90% εαν το διακόψεις τώρα, παίρνεις τα λεφτά σου + κάτι παραπάνω!

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Εχουν περάσει αρκετά χρόνια απο τότε που το έκανες οποτε κατα 90% εαν το διακόψεις τώρα, παίρνεις τα λεφτά σου + κάτι παραπάνω!

Υπάρχει κάπου επίσημα αυτό; σαν κανόνας για την προστασία του καταναλωτή. Η ασφαλιστική, όπως είναι αναμενόμενο, δεν είναι και απίστευτα συνεργάσιμη... Βέβαια έχω τους όρους τους συμβολαίου, τους διάβασα και δεν αναφέρει κάτι ξεκάθαρα... Θα μου πείτε, τι υπέγραψες αφού δεν καταλάβαινες... Αλλά τόσα ήξερα και τόσα έκανα... 

Δημοσ.

Νομικά δεν ξέρω εαν ισχύει, απλά είναι σαν "γενικος κανονας", ίσως ανεπίσημος αλλα έχει λογική. Παρτους τηλέφωνο και ρωτα τους ποια είναι η αξια εξαγοράς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...