Προς το περιεχόμενο

Sovaro provlima me Nero (ισως) HELP!!!!!!!

green_beret

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tin vdomada pou epese to insomnia epatha to exhs: Afou ekana "Backup" mia tainia kai afou tin simpiesa se ena arxeio iso to nero den mou egrafe me tipota to iso afto. Sto 1% tis diadikasia mou elege error kai stamatouse h egrafh. Dokimasa kai na kanw kai alles tainies alla ta idia. Meta dokimasa na grapsw perika DVD on-the-fly ta opoia ta egrapse me epitixia se oles tis periptwseis! Telika den mou grafei oute DVD me programmata h tragoudia apefthias apo ton skliro alla oute kai CD. To Recorder doulevei mia xara se allo sistima kai einai to NEC 1300. Ekana kai format pali xwris apotelesma... Eimai apogohtevmenos. Den mporw na vrw ti mporei na ftaiei. H plaka einai oti pernaei kai to simulation alla mou kaei to diskaki (TDK). Exw kapsei hdh 5 diskakia.

To systhma mou einai:

Athlon XP 2,4Mhz

Chaintech Zenith

512Ram 400Mhz

80GB Maxtor

GeForce4 Ti4800

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος η Chaintech Zenith εχει Nforce 2 επανω, ποιους drivers εχεις

για το Nforce?οι ide drivers ειναι ακομα λιγο ελλατωματικοι με μερικα mobos.Ισως

να φταιει αυτο.Παιξε λιγο με τους drivers απο τη Nvidia αλλα κ απο τη Chaintech κ

δες μηπως εχεις διαφορα.Αλλες μικρες λυσεις ειναι να ελεγξεις αν εχεις το

τελευταιο nero και να κανεις κανα Firmaware upgrade to NEC αν εχει.

Δημοσ.

Ναι, πράγματι το πρόβλημά σου θυμίζει το δικό μου...

Ή καλύτερα το δικό μου θυμίζει το δικό σου ...χε!

Θα προσθέσω κάτι που δε θεωρώ ότι θα βοηθήσει και πολύ στην περίπτωσή σου αλλά καλό είναι να αναφερθεί.

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις DVD Copies σε -R, μέσω DVD+RW?!

Κάποιοι σε ξένα fora είδα ότι είχαν πρόβλημα με το 'αρχικό' format το οποίο 'απαξ και γινόταν από τους ίδιους στο σκληρό, μετά με τίποτα δεν μπορούσαν να το μεταφέρουν σε DVD-R ακόμα και όταν προσπαθούσαν να μεσολαβήσουν την κόπια μέσα από μέσο DVD+RW με την ελπίδα ότι δεδομένου ότι γράφτηκε σωστά στο DVD+RW μετά θα εγραφόταν και μέσω του DVD Copy (on the fly) και στο DVD-R.

Σε κάποιους πετύχαινε ενώ σε κάποιους άλλους όχι.

Έτσι ορισμένοι στράφηκαν εκφράζοντας δυσαρέσκεια ώς πρόβλημα ασυμβατότητας του μέσου (ασυμβατότητα του -R με τη source μορφή) ενώ και άλλοι όπως κι εμείς οι δύο μάλλον, σε θέματα που αφορούν το configuration του μηχανήματός μας.

Αν πάντως δεν έχεις κάνει τη δοκιμή να μεσολαβήσεις ένα DVD+RW τότε κάνε το, ίσως σταθείς τυχερός...

Δημοσ.

Φιλε Decadence εχω τους drivers που ειχε μεσα η μητρικη αλλα εδω και 1 χρονο που την εχω δεν ειχα προβληματα! Παντως θα κανω μια προσπαθεια να κατεβασω τους νεοτερους και θα ενημερωσω για τα αποτελεσματα!

Φιλε CyberWalker δυστυχως εχω χρησιμοποιησει τα παντα και -R και +R και -RW και +RW χωρις αποτελεσμα!

Δημοσ.

Τελικα οντως ηταν οι drivers. Δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι δεν δουλευε με τους παλαιοτερους αφου δεν εκανα καμια αλλαγη σε hardware. Μου φενεται κουφο. Φιλε CyberWalker δοκιμασε και εσυ. Πιο πιθανο να εχεις το ιδιο προβλημα.

Δημοσ.

CyberWalker oi IDE drivers ths Nvidia einai ligo provlhmatikoi me kapoia

mobo k arnountai na synergastoun me polla CD/DVD-R,oi teleytaioi

yparxoun sto site ths Nvidia sthn ekdosh 4.12 (BETA) tous opoious vrhka

sta8erous alla me meiwsh sthn taxythta apo aytous pou xrhsimopoiousa.

Oi pio sta8eroi k grhgoroi pou exw valei einai mesa sto repack twn

drivers pou legetai nForce3.13RemixEAX_Support_final_release tous to

opoio periexei kapoies dior8wseis sto EAX k stous IDE drivers k

mporeis na vreis edw:

>http://www.nickgoodall.org/nForce3.13RemixEAX_Support_final_release.exe 

An de sas douleyei tpt apo ayta...Mh vazete ka8olou IDE drivers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...