Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, spocky είπε

Ναι αυτα. Εχω δοκιμασει 5 κωδικους αλλα δεν παιρνει κανεναν. Τυχερος!! :)

Δοκίμασα πάντως μόλις τώρα αυτόν και τον πήρε κανονικά... 2QR4-BTMT-BHQ6-H7RTS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά σήμερα δούλεψε και σε μένα. Ευχαριστώ πολυ.

Αν παρω 2 νουμερα με παραλαβη απο καταστημα μπορω να αγορασω μονο το ενα?

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spocky είπε

Τελικά σήμερα δούλεψε και σε μένα. Ευχαριστώ πολυ.

Αν παρω 2 νουμερα με παραλαβη απο καταστημα μπορω να αγορασω μονο το ενα?

Ναι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ωραια θα περιμενουμε τα ultraboost να πεσουν με προσφορά/εκπτωση/κουπονι στα 63 ευρω που πηραμε τα Epic React 2 και τότε θα αξίζει να τα χτυπήσουμε 😛

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Sebu είπε

Ωραια θα περιμενουμε τα ultraboost να πεσουν με προσφορά/εκπτωση/κουπονι στα 63 ευρω που πηραμε τα Epic React 2 και τότε θα αξίζει να τα χτυπήσουμε 😛

Αν λες για τα Ultraboost 20 τότε περίμενε σε 12 μήνες από τώρα και αν... 

Καλό κουράγιο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Sebu είπε

Τα 19 νομίζω  είχαν παίξει σ αυτά τα λεφτά πριν καμιά βδομαδα σε περιορισμένα χρώματα κάτι κόκκινα κτλ. Για τα 20 θα πρέπει να περιμένεις όταν θα βγουν τα επόμενα. Εγώ τα 19 τα πηρα και μήνα πριν βγουν τα 20 76€. 

Επεξ/σία από alexgr21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχει παραγγείλει κάποιος το 43 νούμερο ultraboost 20, δεν του κάνει και θέλει 42 ας στείλει pm

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ.

Μολις παρελαβα τα ultraboost 19. Μπροστα το δάχτυλο εχει ικανοποιητικη απόσταση, αλλα στα πλαγια ειναι λιγο σφιχτο. Όσοι το εχουν, θα ανοιξει σιγα σιγα; Ρωταω για να μην μπω στη διαδικασια επιστροφής

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, koslol8 είπε

Μολις παρελαβα τα ultraboost 19. Μπροστα το δάχτυλο εχει ικανοποιητικη απόσταση, αλλα στα πλαγια ειναι λιγο σφιχτο. Όσοι το εχουν, θα ανοιξει σιγα σιγα; Ρωταω για να μην μπω στη διαδικασια επιστροφής

Θα ανοίξει λίγο.

Εμένα το μόνο αρνητικό ήταν όταν πατούσα με την φτέρνα, ένιωθα σα να έχει σε αυτό το σημείο δυο πλαστικά (δεξιά και αριστερά) και με ενοχλούσαν… σε βαθμό που δεν τα ξανά φόρεσα μετά από 3 μήνες…

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Θα ανοίξει λίγο.

Εμένα το μόνο αρνητικό ήταν όταν πατούσα με την φτέρνα, ένιωθα σα να έχει σε αυτό το σημείο δυο πλαστικά (δεξιά και αριστερά) και με ενοχλούσαν… σε βαθμό που δεν τα ξανά φόρεσα μετά από 3 μήνες…

Μην μου λες τετοια. Θα τα δοκιμάσω και θα σου πω αν νιωθω καποια ενοχληση σε εκεινο το σημειο. Παντως προβληματιζομαι για το νουμερο. Εχω παρει το 42 2/3 και δεν ξερω αν το 43 1/3 θα ηταν καλύτερο στο σημειο που με σφίγγει. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, koslol8 είπε

Μην μου λες τετοια. Θα τα δοκιμάσω και θα σου πω αν νιωθω καποια ενοχληση σε εκεινο το σημειο. Παντως προβληματιζομαι για το νουμερο. Εχω παρει το 42 2/3 και δεν ξερω αν το 43 1/3 θα ηταν καλύτερο στο σημειο που με σφίγγει. 

Εγώ που δοκίμασα και τα δυο (42 2/3 και 43 1/3) μπορώ να σου πω ότι σε αυτό το σημείο νιώθεις την ίδια πίεση.

Εγώ προσωπικά αγόρασα και τα solarboost 19 και δεν τα αλλάζω…

Δεν είναι στιλ κάλτσα αλλά είναι υπέροχα…

Δημοσ.

Τα δικά μου σαν πολύ δεν καθυστερούν;

Th, 18.06.2020, 06:09, Feucht, Germany
The international shipment has been processed in the export parcel center
We, 17.06.2020, 15:59, Bremen GVZ, Germany
The international shipment has been processed in the parcel center of origin
Tu, 16.06.2020, 21:18, Bremen GVZ, Germany
The international shipment has been processed in the parcel center of origin
Tu, 16.06.2020, 18:43
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
Δημοσ.

Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Έχω παραγγείλει τα ultraboost 20 σε 42 νούμερο μέσα από την εφαρμογη, τα οποία μου βγήκαν στα 80 ευρώ με το κουπόνι. Τελικά όμως αφού πήγα σε μαγαζί και δοκίμασα, το νούμερο που μου έκανε είναι το 43.Δυστυχώς όμως δεν είχε 43 να πάρω την ήμερα που εκανα την παραγγελία για τα 42. Μια μέρα μετά μου εμφάνισε ξανά διαθέσιμα τα 43 στην εφαρμογή όποτε τα παρήγγειλα και αυτά, αλλά για κάποιο λόγο δεν περνούσε κανένα κουπόνι από αυτά που έβαζα, με αποτέλεσμα να τα παραγγείλω στα 107 ευρώ.

Όταν πάω στο μαγαζί για παραλαβή, θα μπορέσω να διεκδικήσω να μου δώσουν τα 43 νούμερο στην τιμή που πήρα τα 42?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, spocky είπε

Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Έχω παραγγείλει τα ultraboost 20 σε 42 νούμερο μέσα από την εφαρμογη, τα οποία μου βγήκαν στα 80 ευρώ με το κουπόνι. Τελικά όμως αφού πήγα σε μαγαζί και δοκίμασα, το νούμερο που μου έκανε είναι το 43.Δυστυχώς όμως δεν είχε 43 να πάρω την ήμερα που εκανα την παραγγελία για τα 42. Μια μέρα μετά μου εμφάνισε ξανά διαθέσιμα τα 43 στην εφαρμογή όποτε τα παρήγγειλα και αυτά, αλλά για κάποιο λόγο δεν περνούσε κανένα κουπόνι από αυτά που έβαζα, με αποτέλεσμα να τα παραγγείλω στα 107 ευρώ.

Όταν πάω στο μαγαζί για παραλαβή, θα μπορέσω να διεκδικήσω να μου δώσουν τα 43 νούμερο στην τιμή που πήρα τα 42?

Δοκίμασε αλλά δεν νομίζω. Το μαγαζί δεν έχει κάποια σχέση. Τα αγοράζεις στην τιμή που τα παράγγειλες. Τα έξτρα κουπόνια cu κτλ ισχύουν μόνο διαδικτυακά. Δεν μπορείς να τα εξαργυρωσεις εκεί. Αν δεν αγοράσεις τα προϊόντα που κράτησες, είναι ελεύθερα για αγορά απ όλους και νομίζω τα βάζουν στην αρχική τους τιμή. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...