Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τελικά Πόσο μενει ένα δέμα στα ελτα κουριερ; ειναι ο ίδιος χρόνος παραμονής με τα απλά ελτα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ducatista είπε

Ρε παιδιά τελικά Πόσο μενει ένα δέμα στα ελτα κουριερ; ειναι ο ίδιος χρόνος παραμονής με τα απλά ελτα;

Χρόνος αναμονής θεωρητικά δεν υφίσταται, στην πράξη όμως μπορεί να μείνει 1-2 μέρες, και τώρα λόγω κορονοϊού μπορεί και να ξεπεράσει τις 15 ημέρες.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, zx1234r είπε

11120, έχουν τηλεφωνικό κέντρο.

Σώθηκες

21 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Χρόνος αναμονής θεωρητικά δεν υφίσταται, στην πράξη όμως μπορεί να μείνει 1-2 μέρες, και τώρα λόγω κορονοϊού μπορεί και να ξεπεράσει τις 15 ημέρες.

Δηλαδή αν δεν μπορεί κάποιος να το παραλάβει μένει μόνο 2 μερες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ducatista είπε

Δηλαδή αν δεν μπορεί κάποιος να το παραλάβει μένει μόνο 2 μερες;

Α τώρα κατάλαβα τι ρωτάς, όχι δεν μένει μόνο 2 μέρες, μένει τουλάχιστον 10. Σε κανονικές συνθήκες εννοώ.

3 λεπτά πριν, lou_melitzanis είπε

Παίρνεις τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ κούριερ και ζητάς να παραμείνει για όσο χρειάζεται.

End of story.

Αυτές τις ημέρες λίγο απίθανο να καταφέρεις να βγάλεις γραμμή.

• Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, lou_melitzanis είπε

Παίρνεις τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ κούριερ και ζητάς να παραμείνει για όσο χρειάζεται.

End of story.

Στις πόσες ώρες το κλείνω;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Αυτές τις ημέρες λίγο απίθανο να καταφέρεις να βγάλεις γραμμή

Το να παρεις κατευθειαν στο τοπικο καταστημα φανταζομαι οτι δεν θα εχει αναμονη παραπανω απο 2-3 λεπτα, εκτος αν μιλαει με αλλον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Το να παρεις κατευθειαν στο τοπικο καταστημα φανταζομαι οτι δεν θα εχει αναμονη παραπανω απο 2-3 λεπτα, εκτος αν μιλαει με αλλον.

Από ότι φαίνεται δεν έχεις δοκιμάσει να καλέσεις τους τελευταίους 2 μήνες κάποιο υποκατάστημα κούριερ σε μεγάλο αστικό κέντρο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Από ότι φαίνεται δεν έχεις δοκιμάσει να καλέσεις τους τελευταίους 2 μήνες κάποιο υποκατάστημα κούριερ σε μεγάλο αστικό κέντρο.

Πέρα του ότι ο op δεν ανέφερε αν ζει σε μεγάλη πόλη, πρόσφατα περίμενα 2 λεπτά στο τσατ τους. 

Οπότε, τα περί αναμονής, δεν τα γνωρίζω. Δεν μου έχουν τύχει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Πέρα του ότι ο op δεν ανέφερε αν ζει σε μεγάλη πόλη, πρόσφατα περίμενα 2 λεπτά στο τσατ τους. 

Οπότε, τα περί αναμονής, δεν τα γνωρίζω. Δεν μου έχουν τύχει. 

Κάθε υποκατάστημα ΕΛΤΑ courier έχει δικό του chat?

Τι να σου πω, εγώ πάντως πρέπει να έχω κάνει τάμα στο τοπικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ courier για καταφέρω να σηκώσουν τηλέφωνο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Κάθε υποκατάστημα ΕΛΤΑ courier έχει δικό του chat?

Τι να σου πω, εγώ πάντως πρέπει να έχω κάνει τάμα στο τοπικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ courier για καταφέρω να σηκώσουν τηλέφωνο.

Όχι δεν έχει, αλλά αν επικοινωνήσεις με τα κεντρικά, μπορούν αυτοί να ενημερώσουν το υποκατάστημα 😉

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Όχι δεν έχει, αλλά αν επικοινωνήσεις με τα κεντρικά, μπορούν αυτοί να ενημερώσουν το υποκατάστημα 😉

Ή το πιθανότερο να σε παραπέμψουν στο υποκατάστημα 😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...