Ducatista Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Ρε παιδιά τελικά Πόσο μενει ένα δέμα στα ελτα κουριερ; ειναι ο ίδιος χρόνος παραμονής με τα απλά ελτα;
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Ducatista είπε Ρε παιδιά τελικά Πόσο μενει ένα δέμα στα ελτα κουριερ; ειναι ο ίδιος χρόνος παραμονής με τα απλά ελτα; Χρόνος αναμονής θεωρητικά δεν υφίσταται, στην πράξη όμως μπορεί να μείνει 1-2 μέρες, και τώρα λόγω κορονοϊού μπορεί και να ξεπεράσει τις 15 ημέρες.
Ducatista Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 29 λεπτά πριν, zx1234r είπε 11120, έχουν τηλεφωνικό κέντρο. Σώθηκες 21 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Χρόνος αναμονής θεωρητικά δεν υφίσταται, στην πράξη όμως μπορεί να μείνει 1-2 μέρες, και τώρα λόγω κορονοϊού μπορεί και να ξεπεράσει τις 15 ημέρες. Δηλαδή αν δεν μπορεί κάποιος να το παραλάβει μένει μόνο 2 μερες;
lou_melitzanis Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Παίρνεις τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ κούριερ και ζητάς να παραμείνει για όσο χρειάζεται. End of story.
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Ducatista είπε Δηλαδή αν δεν μπορεί κάποιος να το παραλάβει μένει μόνο 2 μερες; Α τώρα κατάλαβα τι ρωτάς, όχι δεν μένει μόνο 2 μέρες, μένει τουλάχιστον 10. Σε κανονικές συνθήκες εννοώ. 3 λεπτά πριν, lou_melitzanis είπε Παίρνεις τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ κούριερ και ζητάς να παραμείνει για όσο χρειάζεται. End of story. Αυτές τις ημέρες λίγο απίθανο να καταφέρεις να βγάλεις γραμμή. 1
Ducatista Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 53 λεπτά πριν, lou_melitzanis είπε Παίρνεις τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ κούριερ και ζητάς να παραμείνει για όσο χρειάζεται. End of story. Στις πόσες ώρες το κλείνω;
SabotazNic Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αυτές τις ημέρες λίγο απίθανο να καταφέρεις να βγάλεις γραμμή Το να παρεις κατευθειαν στο τοπικο καταστημα φανταζομαι οτι δεν θα εχει αναμονη παραπανω απο 2-3 λεπτα, εκτος αν μιλαει με αλλον.
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Το να παρεις κατευθειαν στο τοπικο καταστημα φανταζομαι οτι δεν θα εχει αναμονη παραπανω απο 2-3 λεπτα, εκτος αν μιλαει με αλλον. Από ότι φαίνεται δεν έχεις δοκιμάσει να καλέσεις τους τελευταίους 2 μήνες κάποιο υποκατάστημα κούριερ σε μεγάλο αστικό κέντρο.
SabotazNic Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 13 ώρες πριν, Joshua21 είπε Από ότι φαίνεται δεν έχεις δοκιμάσει να καλέσεις τους τελευταίους 2 μήνες κάποιο υποκατάστημα κούριερ σε μεγάλο αστικό κέντρο. Πέρα του ότι ο op δεν ανέφερε αν ζει σε μεγάλη πόλη, πρόσφατα περίμενα 2 λεπτά στο τσατ τους. Οπότε, τα περί αναμονής, δεν τα γνωρίζω. Δεν μου έχουν τύχει.
Joshua21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Πέρα του ότι ο op δεν ανέφερε αν ζει σε μεγάλη πόλη, πρόσφατα περίμενα 2 λεπτά στο τσατ τους. Οπότε, τα περί αναμονής, δεν τα γνωρίζω. Δεν μου έχουν τύχει. Κάθε υποκατάστημα ΕΛΤΑ courier έχει δικό του chat? Τι να σου πω, εγώ πάντως πρέπει να έχω κάνει τάμα στο τοπικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ courier για καταφέρω να σηκώσουν τηλέφωνο.
SabotazNic Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάθε υποκατάστημα ΕΛΤΑ courier έχει δικό του chat? Τι να σου πω, εγώ πάντως πρέπει να έχω κάνει τάμα στο τοπικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ courier για καταφέρω να σηκώσουν τηλέφωνο. Όχι δεν έχει, αλλά αν επικοινωνήσεις με τα κεντρικά, μπορούν αυτοί να ενημερώσουν το υποκατάστημα 😉
Joshua21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Όχι δεν έχει, αλλά αν επικοινωνήσεις με τα κεντρικά, μπορούν αυτοί να ενημερώσουν το υποκατάστημα 😉 Ή το πιθανότερο να σε παραπέμψουν στο υποκατάστημα 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα