Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την είχα δει πρόσφατα την σειρά και την έχω φρέσκια. Άντε να έρθει και η 2η σεζόν. Αν και χωρίς

Spoiler

Sean Wallace δυστυχώς. Εκτός αν μας φυλάνε καμιά έκπληξη.

• Like 1
Δημοσ.
On 21/10/2022 at 19:00, Πέτρος said:

Μετά και το 2ο...στα όρια του αστείου η σειρά.

Τόσο χάλια ρε συ; Και την περίμενα πως και πως... 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, swstost είπε

Τόσο χάλια ρε συ; Και την περίμενα πως και πως... 

Ο μόνος σκοπός είναι να δείξει κάποιες "σοκαριστικές" σκηνές.

Βράδι για μπυρίτσα αν θες να κάψεις λίγη ώρα, οκ...τίποτα παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά σχετικό είναι αυτό, ας την δει ο καθένας να κρίνει. Οι βαθμολογίες πάντως των επεισοδίων στο imdb - αν και λίγες - είναι άνω του 8. Εγώ θα την πιάσω σύντομα, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα απογοητεύσει. Αυτό που ξεχωρίζει στην σειρά θεωρώ είναι οι χορογραφίες στις σκηνές δράσης.

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοειται οτι δεν ειναι για ολους. 

Αυτο που ειπε ο @Glikos, τρομερες χορογραφιες στις σκηνες δρασης και προσωπικα εμενα μου αρεσει το ολο κονσεπτ. 

Ειμαι στο εκτο και βρισκω την δευτερη σεζον εκπληκτικη, με κραταει. Εχει την βια, το σκοταδι, τις δολοπλοκιες και τις ανατροπες της πρωτης σεζον. Χαλαλι η αναμονη!

Spoiler

Δευτερο επεισοδιο και εχουμε την στιγμη που οι περισσοτεροι περιμεναμε.

Τριτο επεισοδιο, Λαλε λεμε και δεν κλαιμε! Ωραια σκηνη στο τελος εστω και για 2 δευτερολεπτα.

Τεταρτο επεισοδιο και σκεφτομαι τι εχει τραβηξει αυτος ο Λουαν. Μια με τους Νιγηριανους, μια τωρα με τον Κομπα. Παντως οταν παλευε με τα πρωτοπαλικαρα στις λασπες, τους ειχε ολους αμα ειχε το μυαλο του εκει και οχι στο να βγαλει την γυναικα του κακην κακως. 

Πεμπτο επεισοδιο, ολοι φαινονται να εχουν απο ενα σχεδιο. Ο Σον φαινεται να ειναι παντα ενα βημα μπροστα. Η' μηπως οχι?!?!

Εκτο επεισοδιο, Λαλε εναντιον Ασιφ. Πολυ δυνατη σκηνη. Θα επρεπε να τον ειχε τελειωσει οταν ειχε την ευκαιρεια στο τελος. Με ξενερωσε λιγο που αμεσως την βρηκε ο Σον στον δρομο αμεσως μετα την εξοδο της απο το κτηριο. Αυτα τα timings, λιγο ελεος. Μετα ειδα το φιναλε και καταλαβα γιατι. Παντως, ενταξει νομιζω δεν περιμενε κανεις να τελειωσει ετσι το επεισοδιο. 

Επεξ/σία από equilibrium

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...