Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα την Mop pro τα Χριστούγεννα. Αρχικά έκανα χαρτογράφηση, σχετικά μεγάλο το σπίτι, 125m², όλα καλά μέχρι να φτάσει στο πιο μακρινό από το router δωμάτιο όπου το σήμα είναι πολύ πολύ χαμηλό. Εκεί δυο φορές έχασε τον προσανατολισμό της (και τη μια ο χάρτης σαν να άρχισε να ξανα-δημιουργείται). Εχθές έκανα reset και την τοποθέτησα σε άλλο σημείο ώστε να συνδεθεί στον repeater και να φτιάξει νέο χάρτη με τη νέα βάση φόρτισης. Από αύριο θα δω πώς θα πάει.

Δεν είναι όμως χαζό να εξαρτάται από την απόσταση από κάποιο router? Ο χάρτης δεν θα έπρεπε να είναι αποθηκευμένος μέσα της;

• Απαντ. 842
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διάβασα περίπου 12 σελίδες πίσω αλλα δςν βρήκα απάντηση... υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε update την σκούπα για να δέχεται και άλλους χάρτες;;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Διάβασα περίπου 12 σελίδες πίσω αλλα δςν βρήκα απάντηση... υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε update την σκούπα για να δέχεται και άλλους χάρτες;;

Με το παρόν firmware της global έκδοσης όχι . Update δεν νομίζω να πάρει η σκούπα. Έχω διαβάσει για διάφορες πατέντες διπλό λογαριασμό στο app , μονταρισμενες εφαρμογές κ.α αλλά φοβάμαι ότι δεν μπορώ να βοηθήσω .

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Kostasm45 είπε

Με το παρόν firmware της global έκδοσης όχι . Update δεν νομίζω να πάρει η σκούπα. Έχω διαβάσει για διάφορες πατέντες διπλό λογαριασμό στο app , μονταρισμενες εφαρμογές κ.α αλλά φοβάμαι ότι δεν μπορώ να βοηθήσω .

Να μπούμε κάπως με ινδικό λογαριασμό για update;

Δημοσ.

@arxontas2323

Ομολογώ ότι δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να κάνεις update με αυτό τον τρόπο . Πάντως έχω διαβάσει ότι το firmware που κυκλοφόρησε στην Ινδία και την Τουρκία δοκιμαστικά  είχε θέματα (αρκετοί ψάχνανε τρόπο για downgrade), γι' αυτό άλλωστε και δεν έγινε global το update και έχουμε κολλήσει στην 17.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το φίλτρο είναι χάρτινο, δεν πλένεται. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις, έχε κι ένα καινούριο έτοιμο για κάθε περίπτωση. Κι αν το πλύνεις να το στεγνώσεις πολύ καλά πριν το βάλεις σην σκούπα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Το φίλτρο μπορεί να πλυθεί;;;

Το φίλτρο μπορεί να πλυθεί. 

Το είχαμε αναφέρει παλιότερα και πρέπει να είναι αρκετές σελίδες πιο πίσω.

Είχα βάλει νομίζω και την αναφορά από της οδηγίες χρήσης.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό που σε κάποιες φάσεις μπερδεύεται χάνει τον χάρτη και δεν ξέρει τι της γίνεται συμβαίνει και σε αλλους? Έχει βρει κάποιος λύση. Υπάρχει φουλ σημα σε όλο το σπιτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/3/2022 στις 6:16 ΠΜ, BELIAS είπε

Ρε παιδιά αυτό που σε κάποιες φάσεις μπερδεύεται χάνει τον χάρτη και δεν ξέρει τι της γίνεται συμβαίνει και σε αλλους? Έχει βρει κάποιος λύση. Υπάρχει φουλ σημα σε όλο το σπιτι

Ε ναι μου κάνει κι εμένα τέτοια νούμερα . Θέλει αρχικά καθάρισμα με ένα πανί στους αισθητήρες , στην συνέχεια ενώ είναι στην βάση πατάς το device leveling , μετά την βγάζεις από την βάση την απενεργοποιείς και μετά από ένα δύο λεπτά την ενεργοποιείς την βάζεις στην βάση και είσαι έτοιμος .

Επεξ/σία από Kostasm45
  • Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/3/2022 στις 11:56 ΜΜ, sT@vr0z είπε

παιδες ποια η διαφορα της mop pro 2 +  (BHR4707GL) με την pro 2 (BHR5204EU)? Βλεπω οτι η πρωτη δεν εχει και τον ''πύργο'' για χαρτογράφηση

Η πρώτη έχει χαρτογράφηση vslam  η δεύτερη έχει LDS . Το LDS υπερέχει του vslam . Επίσης έχουν ψιλοδιαφορες σε μπαταρία και στον κάδο και στο ότι η δεύτερη έχει "δόνηση" για πιο αποτελεσματικό σφουγγάρισμα . Ψάξε στο YouTube για βίντεο , ώστε να μπορείς να σχηματίσεις καλύτερη άποψη.

Δημοσ.

Έχει αγοράσει κανείς το έξτρα εξάρτημα για σφουγγαρισμα?  Αξίζει? 

Στις 27/3/2022 στις 9:28 ΜΜ, giannisb91 είπε

Έχετε βρει τρόπο να έχετε δυο χάρτες ; Η αν υπάρχει κανένας οδηγός πως θα γίνει ;

Δυστυχώς η εφαρμογή του 17 δεν το επιτρέπει 

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω αγοράσει την συγκεκριμένη σκούπα πριν περίπου ένα μήνα...καθε φορά που σκουπίζει σε κάποια πέφτει το βουρτσάκι που γυρίζει... Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό η το πάω για αντικατάσταση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...