Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 842
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, teodgeor είπε

Την βρισκει την σκουπα το κινητο  συνδεεται στο wifi και οταν το κινητο προσπαθει να συνδεθει στη σκουπα βγαζει δεν ειναι δυνατη η ληψη ip

Σου θυμίζω ότι για συνδεθεί η σκούπα , το ρούτερ πρέπει να εκπέμπει στα 2.4 και όχι στα 5 . Το έχεις ελέγξει ? 

Επίσης το όνομα του wi fi  πρέπει να είναι με αγγλικούς χαρακτήρες χωρίς τίποτα περίεργα σύμβολα μέσα .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasm45 είπε

Σου θυμίζω ότι για συνδεθεί η σκούπα , το ρούτερ πρέπει να εκπέμπει στα 2.4 και όχι στα 5 . Το έχεις ελέγξει ? 

Επίσης το όνομα του wi fi  πρέπει να είναι με αγγλικούς χαρακτήρες χωρίς τίποτα περίεργα σύμβολα μέσα .

Το ρουτερ ειναι μόνο στα 2,4 εχω απενεργοποιήσει τα 5 και το όνομα ειναι λέξη με 6 αγγλικους χαρακτηρες όπως είχα ακριβως και στην wind πρίν αλλάξω.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,
Να κανω και εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου. Αξίζει θεωρείτε για 30Ε παραπάνω να αγοράσω τη σκούπα από Πλαίσιο με εγγυηση infoquest η να πάω σε σκρουτζομάγαζο που με εγγυηση καταστήματος? και στις δυο περιπτώσεις ειναι 2 χρονια η εγγύηση.
ευχαριστω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Althael είπε

Καλησπέρα σας,
Να κανω και εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου. Αξίζει θεωρείτε για 30Ε παραπάνω να αγοράσω τη σκούπα από Πλαίσιο με εγγυηση infoquest η να πάω σε σκρουτζομάγαζο που με εγγυηση καταστήματος? και στις δυο περιπτώσεις ειναι 2 χρονια η εγγύηση.
ευχαριστω

Ναι, αξίζει, γιατί θα έχεις επίσημη εγγύηση infoquest που ότι τύχει θα στο φτιάξουν.

Κατά την γνώμη μου, 30€ δεν αξίζουν να τρέχεις σε τυχαίους μάστορες. Αν ήταν 50€ και πάνω θα το σκεφτόμουν κι εγώ.

Στο Σκρουτζ πάντως, το ElectroCrete την έχει 30€ κάτω από το πλαίσιο και έχει επίσημη εγγύηση.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ekkli είπε

Ναι, αξίζει, γιατί θα έχεις επίσημη εγγύηση infoquest που ότι τύχει θα στο φτιάξουν.

Κατά την γνώμη μου, 30€ δεν αξίζουν να τρέχεις σε τυχαίους μάστορες. Αν ήταν 50€ και πάνω θα το σκεφτόμουν κι εγώ.

Στο Σκρουτζ πάντως, το ElectroCrete την έχει 30€ κάτω από το πλαίσιο και έχει επίσημη εγγύηση.

ευχαριστω πολύ για την απαντηση σας! θα το κοιταξω και θα κινηθω αναλόγως!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και επό εμένα,

πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει η θέμα η σκούπα σε σπίτι με πολλαπλά επίπεδα; και πώς θα τη λειτουργώ σε αυτή την περίπτωση.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Sta είπε

Καλησπέρα και επό εμένα,

πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει η θέμα η σκούπα σε σπίτι με πολλαπλά επίπεδα; και πώς θα τη λειτουργώ σε αυτή την περίπτωση.

Ευχαριστώ.

Θα πρεπει να αποφασισεις σε ποιο επιπεδο θελεις να καθαρισει.

Δυστυχως στη μνημη μπορει να δεχθει μονο 1 επιπεδο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζετε κάποια σκουπα που να υποστηρίζει 2 η παραπάνω επίπεδα;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Sta είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζετε κάποια σκουπα που να υποστηρίζει 2 η παραπάνω επίπεδα;

Η viomi se υποστηρίζει παραπάνω από ένα χάρτες . Εδώ θα βρεις πληροφορίες .

Δημοσ.

Ευχαριστώ και πάλι, μιας και το τόπικ είναι αρκετά ενεργό να ρωτήσω τη γνώμη σας και για τις irobot roomba i3 και i7;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα θέλω κάποιες συμβουλές για την σκούπα ρομπότ. Εχουμε κάποια θέματα, αναφέρομαι στην Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P με Wi-Fi Black. Αρχικά μεταφέρει μερικές φορές την βάση σε άλλο σημείο μέσα στο σπίτι. Εκεί δεν ξέρουμε τι πρέπει να γίνει οπότε σβήνουμε τον χάρτη καί την βάζουμε να ξανά κάνει χαρτογράφηση. Είχε να μεταφέρει την βάση 5 μήνες και το έκανε προχτές , σβήσαμε το χάρτη και ξανά έκανε χαρτογράφηση πάλι, μόνο που αυτή την δόση αντί να σκουπίζει όπως σκουπιζε συνήθως δηλαδή το κάθε δωμάτιο από αριστερά προς δεξιά και πέρα δώθε το κάνει από δεξιά στα αριστερά και πάνω κάτω. Γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό ; Έχουμε πάρει ενισχυτή για το σήμα οπότε δεν έχει θέμα σήματος. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει λίγο τα βήματα για την χαρτογράφηση μήπως κάνουμε κάποιο λάθος. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από AthinaAthinaki
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, AthinaAthinaki είπε

Καλημέρα θέλω κάποιες συμβουλές για την σκούπα ρομπότ. Εχουμε κάποια θέματα, αναφέρομαι στην Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P με Wi-Fi Black. Αρχικά μεταφέρει μερικές φορές την βάση σε άλλο σημείο μέσα στο σπίτι. Εκεί δεν ξέρουμε τι πρέπει να γίνει οπότε σβήνουμε τον χάρτη καί την βάζουμε να ξανά κάνει χαρτογράφηση. Είχε να μεταφέρει την βάση 5 μήνες και το έκανε προχτές , σβήσαμε το χάρτη και ξανά έκανε χαρτογράφηση πάλι, μόνο που αυτή την δόση αντί να σκουπίζει όπως σκουπιζε συνήθως δηλαδή το κάθε δωμάτιο από αριστερά προς δεξιά και πέρα δώθε το κάνει από δεξιά στα αριστερά και πάνω κάτω. Γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό ; Έχουμε πάρει ενισχυτή για το σήμα οπότε δεν έχει θέμα σήματος. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει λίγο τα βήματα για την χαρτογράφηση μήπως κάνουμε κάποιο λάθος. Ευχαριστώ.

Για το τελευταίο, διάβασε εδώ. Πιθανότατα ισχύει το ίδιο.

Δημοσ.
Στις 2/9/2020 στις 9:35 ΠΜ, trabakoulas είπε

Επανέρχομαι μετά από λίγο ψάξιμο που έκανα.

Θα χτυπούσα την προσφορά που βγήκε χθες από το Banggood για την Mop Pro στα ~214 αλλά ήθελα την λευκή:lol: και international version.
Επί της ευκαιρίας ελληνικής αντιπροσωπείας (έτσι μου'πανε τουλάχιστον) στο skroutz βρήκα στα ~300€, το prive μαγαζί με σχετικά μέτριες κριτικές βέβαια.

Επίσης υπάρχει και αυτό το δοχείο νερού για την Mop Pro, το οποίο θεωρητικά της επιτρέπει να πάει μόνο για σφουγγάρισμα, παίρνει περισσότερο νερό (550ml?) και είναι πιο ασφαλές από θέμα διαρροής;
https://www.skroutz.gr/s/24086255/Xiaomi-SKV4124TY-Διάφορα-Αξεσουάρ.html
Να φανταστώ δεν το έχει αγοράσει/δοκιμάσει κάποιος;

Πάντως μάλλον θα προτιμούσα την S5 Max, αλλά η διαφορά τιμής δεν είναι και μικρή.
Δεν είμαι σίγουρος πως θα είχε νόημα να περιμένω για κάποια προσφορά από κινεζομάγαζο ή γενικότερα πτώση τιμής, καθώς δε θυμάμαι να βλέπω προσφορά για την S5 Max στο παρελθόν.

Επειδή βλέπω οι κινέζοι την έχουν βάλει 2 φορές την mop pro κοντά στα ~220 σκέφτομαι μήπως περιμένω λίγο ακόμα μπας και την ξαναπετύχω.
Αν και δεν θέλω να ξανασκουπίσω από τότε που γύρισα από διακοπές:lol:
Δεν ξέρω αν θ'αντέξω και παίζει να την χτυπήσω από εδώ στα ~300 που έγραψα παραπάνω:lol:

Σχετικά με το δοχείο νερού το έχω αγοράσει. Καθαρίζει άνετα το σπίτι και περισσεύει νερό. Δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα είμαι υπερευχαριστημενη. Να πως την έχω τρεις μήνες και το σπίτι το κάνει λαμπικο, ειδικά με ένα λυκόσκυλο μέσα στο σπίτι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...