Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@pita_kontosouvli_season2 προφανώς τα έχει παίξει ο σενσορας για το μαγνήτη .

Είμαι περίεργος να δω που θα την επισκευάσουν . Δεν τους ανέφερες ότι σου είχαν πει για service infoquest ?

• Απαντ. 842
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kostasm45 είπε

@pita_kontosouvli_season2 προφανώς τα έχει παίξει ο σενσορας για το μαγνήτη .

Είμαι περίεργος να δω που θα την επισκευάσουν . Δεν τους ανέφερες ότι σου είχαν πει για service infoquest ?

Προφανως και το ανέφερα - λάθος πληροφόρηση λέει απο το τηλεφωνικό κέντρο.

Μαξ 15 μέρες θα περιμένω. Μετά τους το κάνω (σοβαρό) θέμα αν πάει για παραπάνω καθυστέρηση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

αγορασα χθες την σκούπα και δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί η διαδικασία του σφουγγαρίσματος. 
βάζω τον μαύρο δοχείο, γεμίζω νερό, βάζω και από κάτω το πανάκι και πατάω vacuum+ Mop. Ωστόσο την ακούω να λέει install κάτι και δεν λειτουργεί. 
τι θα πρέπει να κάνω; 
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά 

ενδιαφέρομαι να πάρω και εγώ την σκούπα αλλά δεν έχω καταλάβει τι διαφορά υπάρχει αν την πάρεις από Σκρουτζ.δεν θα έχω εγγύηση?δεν θα είναι ευρωπαϊκή?έχετε να προτείνετε κάτι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/5/2021 στις 4:57 ΜΜ, Congato είπε

Καλησπέρα σε όλους, 

αγορασα χθες την σκούπα και δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί η διαδικασία του σφουγγαρίσματος. 
βάζω τον μαύρο δοχείο, γεμίζω νερό, βάζω και από κάτω το πανάκι και πατάω vacuum+ Mop. Ωστόσο την ακούω να λέει install κάτι και δεν λειτουργεί. 
τι θα πρέπει να κάνω; 
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Όταν κουμπώνεις το 2+1 δοχείο δεν σου "λέει" ότι το έχεις βάλει ? 

Σου βγάζει κάποιο σφάλμα στο app ?

Μπορείς στο app να πατήσεις την επιλογή vacuum+mop ?

Μήπως δεν κουμπώνεις σωστά πάνω στην σκούπα  το εξάρτημα με το πανάκι ?

Στις 14/5/2021 στις 9:43 ΜΜ, petros610 είπε

καλησπέρα παιδιά 

ενδιαφέρομαι να πάρω και εγώ την σκούπα αλλά δεν έχω καταλάβει τι διαφορά υπάρχει αν την πάρεις από Σκρουτζ.δεν θα έχω εγγύηση?δεν θα είναι ευρωπαϊκή?έχετε να προτείνετε κάτι?

Αν την πάρεις από τα μεγάλα μαγαζιά πλαίσιο Κωτσόβολο και τα ρέστα έχεις διετή εγγύηση από infoquest .

Από μαγαζί του skroutz ,την αγοράζεις πολύ πιο φθηνά . Λογικά θα είναι ευρωπαϊκή version ( αυτό το ρωτάς πριν την αγοράσεις )  κατά πάσα πιθανότητα όμως  δεν έχεις infoquest εγγύηση κι ενδεχομένως και η εγγύηση να είναι μόνο για ένα έτος  και αυτό το ρωτάς πρωτού αγοράσεις .

Άποψη μου , είναι μην σου κάτσει η στραβή . Κάποιες σελίδες πιο πίσω , ένας φίλος είχε αναφέρει ότι όλοι οι μικροί τις πάνε σε μια εταιρεία στην Ελλάδα για επισκευή . Είχε πει , αν θυμάμαι σωστά , ότι σε αυτή την εταιρεία είχε πάει μια roborock που είχε αγοράσει από Κίνα και του την φτιάξανε μια χαρά .

Όπως καταλαβαίνεις η απόφαση από που και πόσα είναι αποκλειστικά δική σου .

Υγ.

Λίγες είναι οι φορές που παίρνεις κάτι και σου βγάζει το Χριστό το service της κάθε αντιπροσωπείας ?

Επεξ/σία από Kostasm45
Δημοσ.

Στις 15/5/2021 στις 11:11 ΜΜ, Kostasm45 είπε

Από μαγαζί του skroutz ,την αγοράζεις πολύ πιο φθηνά . Λογικά θα είναι ευρωπαϊκή version ( αυτό το ρωτάς πριν την αγοράσεις )  κατά πάσα πιθανότητα όμως  δεν έχεις infoquest εγγύηση κι ενδεχομένως και η εγγύηση να είναι μόνο για ένα έτος  και αυτό το ρωτάς πρωτού αγοράσεις .

Αν ειναι εντος ΕΕ τοτε ισχυουν τα 2 ετη.

Δημοσ.
Στις 17/5/2021 στις 10:28 ΜΜ, fysikos είπε

παιδιά βαθμολογήστε αρνητικά το app μπας και βάλουν save map....

Συγνωμη αν πω βλακεία.... αλλά τι εννοεις? δεν σου αποθηκεύει τον χάρτη?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μετα απο 6 μήνες χρήση  ξαφνικά σταμάτησε να καθρίζει νορμάλ δύο συγκεκριμένα χαλιά στο σπίτι, τα οποία είναι λίγο ψηλά. Τα υπόλοιπα τα σούπιζε μια χαρά. Αφού ελεγξα τη σκούπα παρατήρησα οτι  κινείται πιο αργά απο ότι συνήθως και ότι μία ρόδα δεν κυλάει όπως θα έπρεπε και μάλλον γι αυτό δεν λειτουργει σωστά πάνω σε αυτά τα χαλια. Σε αυτή την περίπτωση μπορώ να την στείλω για επισκευή?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Την πήρα πριν λίγες ημέρες και εγώ αλλά δυστυχώς από οτι καταλαβαίνω είναι αδύνατο να έχω το multimap που ήταν πολύ σημαντικό για εμένα... 

Latest update 3.5.3_0017 όπου ούτε αλλαγή patterns, ούτε multiroom ...  

Έχει καταφέρει κανείς να την κάνει update? 

Global version λογικά η σκούπα STYTJ02YM 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, cakrit είπε

Καλησπέρα σε όλους. 

Την πήρα πριν λίγες ημέρες και εγώ αλλά δυστυχώς από οτι καταλαβαίνω είναι αδύνατο να έχω το multimap που ήταν πολύ σημαντικό για εμένα... 

Latest update 3.5.3_0017 όπου ούτε αλλαγή patterns, ούτε multiroom ...  

Έχει καταφέρει κανείς να την κάνει update? 

Global version λογικά η σκούπα STYTJ02YM 

Δυστυχώς στην global το πιο φρέσκο firmware είναι το ....17 δηλαδή αυτό που έχεις.

Update γιοκ !

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, fysikos είπε

αν βάλουμε το κινέζικο με το multimap, δεν έχει επιλογη να εμφανιζει το interface στα αγγλικα;

Δεν μπορείς σε global έκδοση να "φλασάρεις" κινέζικο firmware , ούτε το ανάποδο . Το γιατί , μην με ρωτάς δεν ξέρω να το απαντήσω 😁 , έχω διαβάσει ότι δεν γίνεται πολλές φορές στο telegram των Ισπανών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...