Kostasm45 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, murcielago580 είπε Ναι το ειδα μεσα στον καδο που εχει καποιες φωτογραφιες με επεξηγηση...χαζομαρα μου Κατι ακομα, μερικες φορες οχι παντα, οταν της λεω να παει σε ενα τυχαιο απο τα δωματια του σπιτιου που εχει και στον χαρτη της να καθαρισει μπερδευεται και ουσιαστικα αρχιζει να σκουπιζει απο την αρχη και φαινεται σαν να φτιαχνει νεο χαρτη. Γιατι το κανει αυτο? ειναι προβλημα η απλα να την βαζω απο την αρχη? μετα απο 1-2 φορες ξεμπερδυεται και βρισκει τον δρομο της... Οταν την βαζω να σκουπισει ολο το σπιτι(ολο τον χαρτη) δεν εχει καποιο θεμα... Τα ίδια μου κάνει και μένα , βάζοντας της στην βάση φόρτισης (είτε με το χέρι είτε μέσω του app) , στρώνει χαρακτήρα . Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρό πρόβλημα , μάλλον κάποιο bug . 1
Tsino Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά θέλω να πάρω ανταλλακτικά γιατί με τη χρήση που κάνει η γυναίκα μου θα χρειαστούν σύντομα. Βρήκα αυτα.. Θα κάνουν ? Έχει πάρει κανένας από Banggood να προτείνει κάτι άλλο? https://www.banggood.com/10pcs-Replacements-for-Xiaomi-Mijia-STYTJ02YM-MOP-PRO-Vacuum-Cleaner-Parts-Accessories-Main-Brush+1-Side-Brushes+3-HEPA-Filters+2-Wet-Mop-Cloth+2-Yellow-Cleaning-Tool+1-Screwdriver+1-Non-Original-p-1781239.html?cur_warehouse=CN&rmmds=search 1
murcielago580 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Στις 12/1/2021 στις 8:35 ΜΜ, Tsino είπε Παιδιά θέλω να πάρω ανταλλακτικά γιατί με τη χρήση που κάνει η γυναίκα μου θα χρειαστούν σύντομα. Βρήκα αυτα.. Θα κάνουν ? Έχει πάρει κανένας από Banggood να προτείνει κάτι άλλο? https://www.banggood.com/10pcs-Replacements-for-Xiaomi-Mijia-STYTJ02YM-MOP-PRO-Vacuum-Cleaner-Parts-Accessories-Main-Brush+1-Side-Brushes+3-HEPA-Filters+2-Wet-Mop-Cloth+2-Yellow-Cleaning-Tool+1-Screwdriver+1-Non-Original-p-1781239.html?cur_warehouse=CN&rmmds=search Α μαλιστα, χαλανε τοσο ευκολα ολα αυτα? ας μας πει καποιος που εχει παραγγειλει ανταλλακτικα μηπως παρουμε και εμεις κανα σετ να εχουμε γτ και εμεις 2-3 φορες τη βδομαδα τη βαζουμε σιγουρα...
Tsino Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 12 minutes ago, murcielago580 said: Α μαλιστα, χαλανε τοσο ευκολα ολα αυτα? ας μας πει καποιος που εχει παραγγειλει ανταλλακτικα μηπως παρουμε και εμεις κανα σετ να εχουμε γτ και εμεις 2-3 φορες τη βδομαδα τη βαζουμε σιγουρα... Εδω μιλάμε για 2-3 φορές την ημέρα
yiachi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Καλη σας μερα Αγορασα απο το πλαισιο 23/11/2020 την Mi Robot Vacuum-Mop P model : STYTJ02YM. Ητανε ολα μια χαρα μεχρι πριν απο πεντε ημερες που ξαφνικα δειχνει διαρκως οτι ειναι οffline Εκανα reset to wifi αρκετες φορες & return to initial factory settings χωρις κανενα αποτελεσμα. Καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα μπορει να με βοηθηση Ευχαριστω εκ των προτερων yiachi
Zipcode80 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, yiachi είπε Καλη σας μερα Αγορασα απο το πλαισιο 23/11/2020 την Mi Robot Vacuum-Mop P model : STYTJ02YM. Ητανε ολα μια χαρα μεχρι πριν απο πεντε ημερες που ξαφνικα δειχνει διαρκως οτι ειναι οffline Εκανα reset to wifi αρκετες φορες & return to initial factory settings χωρις κανενα αποτελεσμα. Καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα μπορει να με βοηθηση Ευχαριστω εκ των προτερων yiachi Καλησπέρα. Δοκίμασε να αφαιρέσεις το xiaomi Home και να το ξανακατεβάσεις. Επίσης, έχεις βάλει region Ελλάδα? Γιατί αν είναι απο πλαίσιο θα είναι firmware ελληνικό.
yiachi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, Zipcode80 είπε Καλησπέρα. Δοκίμασε να αφαιρέσεις το xiaomi Home και να το ξανακατεβάσεις. Επίσης, έχεις βάλει region Ελλάδα? Γιατί αν είναι απο πλαίσιο θα είναι firmware ελληνικό. oxi den dokimasa ,na to epanegatastiso me kenurgio username ??
Zipcode80 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, yiachi είπε oxi den dokimasa ,na to epanegatastiso me kenurgio username ?? όχι...με τα ίδια
yiachi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, Zipcode80 είπε όχι...με τα ίδια eyxaristo para poli tha dokimaso kalo,vradi
sifisbet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Είναι τέλεια! Την έχω 3 μέρες την έχω σκίσει κυριολεκτικά και μαζί με το παιχνίδι καθαρίζει και το σπίτι!!
sifisbet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα ξανά. έχω την σκουπιτσα σε έκδοση globo. θέλω να αγοράσω τώρα 2 smart plugs της xiaomi αλλά διστάζω για το γεγονός ότι δεν ξέρω για ποια region θα είναι οι πρίζες που θα πάρω. Θα της πάρω μεν από ελληνικό μαγαζί, αλλά αν τις έχει φέρει από Κίνα και για να δουλέψουν θα θέλουν τον κινεζικο σέρβερ, τι θα γίνει με την σκούπα που συνδέεται σε άλλον;; Εχει τύχει σε κάποιον; Ειναι οντως πρόβλημα;;
Trapper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, sifisbet είπε Καλησπέρα ξανά. έχω την σκουπιτσα σε έκδοση globo. θέλω να αγοράσω τώρα 2 smart plugs της xiaomi αλλά διστάζω για το γεγονός ότι δεν ξέρω για ποια region θα είναι οι πρίζες που θα πάρω. Θα της πάρω μεν από ελληνικό μαγαζί, αλλά αν τις έχει φέρει από Κίνα και για να δουλέψουν θα θέλουν τον κινεζικο σέρβερ, τι θα γίνει με την σκούπα που συνδέεται σε άλλον;; Εχει τύχει σε κάποιον; Ειναι οντως πρόβλημα;; Εξαρτάται από το τι θεωρείς πρόβλημα. Για να είσαι σίγουρος, ρώτησε το μαγαζί που θέλεις να πάρεις τις πρίζες για ποιον σέρβερ είναι (ευρωπαϊκό ή κινέζικο). Αν είναι διαφορετικός από αυτόν της σκούπας, τότε δεν θα σου παίζουν μαζί στην ίδια εφαρμογή. Οπότε θα χρειαστείς είτε δύο κινητά, ένα που θα είναι στον κινεζικό server και ένα στον ευρωπαϊκό, είτε μία εφαρμογή, που δεν θυμάμαι το όνομά της, και σου επιτρέπει να έχεις δύο φορές την εφαρμογή της Xiaomi στο κινητό σου.
sifisbet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό ακριβως θέλω να αποφύγω... τις 2 εφαρμογές.... εχουμε πήξει στις εφαρμογές... δηλαδη αν οι πρίζες δουλεύουν στον κινεζικο, η εφαρμογή μου δεν θα τις βλέπει καθολου; Η STYTJ02YM SKV4109GL σκούπα που έχω δουλεύει σίγουρα στον ευρωπαϊκό σέρβερ;; Region πάντως έχω GREECE Μπορω να το τσεκαρω από κάπου; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από sifisbet
BoullyBoy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα. Στα eshop βάλανε την συγκεκριμένη σε προσφορά στα 276, πιστεύω για εγγύηση απο eshop και άμεση παράδοση είναι αρκετά καλή τιμή. https://www.e-shop.gr/rompotiki-skoypa-xiaomi-mop-pro-2in1-skv4110gl-leyko-p-HAP.438236
Doubt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, BoullyBoy είπε Καλησπέρα. Στα eshop βάλανε την συγκεκριμένη σε προσφορά στα 276, πιστεύω για εγγύηση απο eshop και άμεση παράδοση είναι αρκετά καλή τιμή. Για το "άμεση παράδοση" μην είσαι και τόσο βέβαιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα