Kostasm45 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 28 λεπτά πριν, slk200gr είπε Ουπς καμια σχέση,,μισο να βαλω καμια φωτο Αυτή είναι η roborock και όχι αυτή του νήματος 😁 ! Το σκυλάκι πως τα πάει με την σκούπα ? Ο δικός μου την ψιλοφερμάρει αλλά όταν τον πλησιάζει εξαφανιαζόλ 😃😃
slk200gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 δεν εχει προβλημα ,συνηθος δεν ασχολειται ,μην ξεχνας οτι ειναι απο τις πιο δυνατες ρατσες
Zipcode80 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Αυτό το κουλό με το μαύρο χρώμα, ότι το αναγνωρίζει σαν κενό και δεν πάει, ισχύει ρε παιδιά? Εκεί που είχα πατήσει το κλικ...ξαφνικά βλέπω ολοένα και περισσότερα bugs
Kostasm45 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως σε εμένα σε σκούρο μπλέ με εναλλασσόμενα ανοιχτόχρωμα μπεζ μοτίβο μια χαρά δούλεψε. Αυτό με τα πολύ σκούρα χαλιά δεν αποτελεί bug μόνο της συγκεκριμένης σκούπας , και σε άλλες σκούπες (πχ roborock) αυτού του είδους συμβαίνει . Έχω διαβάσει ότι ο αισθητήρας ύψους παθαίνει κοκομπλόκο και "προστατεύει" την σκούπα από πτώση . Για την roborock αντιμετώπιζαν το πρόβλημα καλύπτοντας τον σένσορα με χαρτοταινία σε άλλους περπάταγε σαν λύση σε άλλους όχι . ΥΓ Είχα επιχειρήσει προχτές να την συνδέσω με το Google assistant αλλά δεν. Σήμερα προσπάθησα πάλι και συνδέθηκε μια χαρά . Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από Kostasm45 1
Zipcode80 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Είδα τώρα την viomi 3 by xiaomi. Πολύ δυνατή και αυτή. 1
Kostasm45 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Zipcode80 είπε Είδα τώρα την viomi 3 by xiaomi. Πολύ δυνατή και αυτή. Φαίνεται να είναι , όντως δύναμη . Αλλά 400+ ευρώ και αν σου πάθει κάτι , πιάσε το αυγό και κούρευτο . Ένας από τους λόγους που πήρα την σκούπα του νήματος είναι ότι υπάρχει η διετής εγγύηση στην Ελλάδα , είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά και στην πρώτη στραβή να πάνε κουβά. Η conga η viomi και η σκούπα του νήματος φτιάχνονται από το ίδιο κατασκευαστή (όχι την Xiaomi) για αυτό και έχουν πολλά κοινά εξαρτήματα. Στην STYJ02YM έχει κοτσάρει η xiaomi την φίρμα της και στις υπόλοιπες τις υποστηρίζει στο app της . Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από Kostasm45
Zipcode80 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά απο πολύ έρευνα και σκέψη, αποφάσισα και έβαλα το χέρι στην τσέπη και πήρα την Xiaomi Mop pro. Η επίσημη αντιπροσωπεία στο GOLDEN την είχε προσφορά στα 399,99 και μπήκαν και 12 άτοκες. 2 Χρόνια εγγύηση. Λοιπόν παιδιά η σκούπα κάνει δουλειά. Και πολύ καλή μάλιστα. Αξίζει κάθε της ευρώ μέχρι στιγμής. Μένει να το αποδείξει και σε διάρκεια βέβαια. Σκούπισμα τρομερό, σφουγγάρισμα πολύ καλό. Σκανάρει και καθαρίζει κάθε γωνιά του σπιτιού. Με το app είχα άψογη συνεργασία. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Και θα πρότεινα να την αγοράσετε απο την επίσημη αντιπροσωπεία γιατί ΚΑΙ εγγύηση 2 χρόνια ΚΑΙ στα ελληνικά οδηγίες. Υπάρχει και site για online παραγγελία. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από Zipcode80 1
Kostasm45 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Zipcode80 είπε Μετά απο πολύ έρευνα και σκέψη, αποφάσισα και έβαλα το χέρι στην τσέπη και πήρα την Xiaomi Mop pro. Η επίσημη αντιπροσωπεία στο GOLDEN την είχε προσφορά στα 399,99 και μπήκαν και 12 άτοκες. 2 Χρόνια εγγύηση. Λοιπόν παιδιά η σκούπα κάνει δουλειά. Και πολύ καλή μάλιστα. Αξίζει κάθε της ευρώ μέχρι στιγμής. Μένει να το αποδείξει και σε διάρκεια βέβαια. Σκούπισμα τρομερό, σφουγγάρισμα πολύ καλό. Σκανάρει και καθαρίζει κάθε γωνιά του σπιτιού. Με το app είχα άψογη συνεργασία. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Και θα πρότεινα να την αγοράσετε απο την επίσημη αντιπροσωπεία γιατί ΚΑΙ εγγύηση 2 χρόνια ΚΑΙ στα ελληνικά οδηγίες. Υπάρχει και site για online παραγγελία. Βλέπω ξηγήθηκες φασίνα 😁😁😁. Σκουπισμα την έχω ξεπατώσει 😄 .Το σφουγγάρισμα ομολογώ δεν το έχω ακόμα επιχειρήσει περίμενα εντυπώσεις από κάποιο πιο θαρραλέο από μένα. Τσέκαρες για τυχόν διαρροές ? Το νερό που παίρνει το δοχείο για πόσο έφτασε? Έβγαλε κάποιο μύνημα για να το ξαναγεμίσεις ? Με τι firmware είσαι ? Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από Kostasm45
Zipcode80 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μην το φοβάσαι καθόλου το σφουγγάρισμα. Μόλις τελείωσε όλο το σπίτι και δεν έχει καθόλου διαρροές. Βέβαι με τον κάδο 2 in 1 που κάνει σκούπισμα και σφουγγάρισμα ταυτόχρονα. Δεν έχει κάδο μόνο για σφουγγάρισμα ακόμα. Θα πάθεις πλάκα πόσο καλή δουλειά κάνει. Σφουγγάρισε 64.5 τετραγωνικά (το σπίτι είναι 100, αλλά αυτό μου έδειξε στο τέλος. Δεν μου έβγαλε μήνυμα ότι τελειώνει ή ότι τελείωσε. Μόλις όμως τελείωσε ήταν άδειο το δοχείο και το πανί είχε αρκετό ακόμα να δώσει. Το firmware Είναι 3.5.3_0017 Δώσ της δουλειά άφοβα. Είναι σκυλί... θα σε αποζημιώσει. 1
kax54638 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Στις 31/5/2020 στις 12:58 ΠΜ, Zipcode80 είπε Μην το φοβάσαι καθόλου το σφουγγάρισμα. Μόλις τελείωσε όλο το σπίτι και δεν έχει καθόλου διαρροές. Βέβαι με τον κάδο 2 in 1 που κάνει σκούπισμα και σφουγγάρισμα ταυτόχρονα. Δεν έχει κάδο μόνο για σφουγγάρισμα ακόμα. Θα πάθεις πλάκα πόσο καλή δουλειά κάνει. Σφουγγάρισε 64.5 τετραγωνικά (το σπίτι είναι 100, αλλά αυτό μου έδειξε στο τέλος. Δεν μου έβγαλε μήνυμα ότι τελειώνει ή ότι τελείωσε. Μόλις όμως τελείωσε ήταν άδειο το δοχείο και το πανί είχε αρκετό ακόμα να δώσει. Το firmware Είναι 3.5.3_0017 Δώσ της δουλειά άφοβα. Είναι σκυλί... θα σε αποζημιώσει. Για πείτε ρε παιδιά γιατί σήμερα είναι η πρώτη φορά που την βάζω για σφουγγάρισμα. Γέμισα το δοχείο με νερό, έκλεισα το πώμα, έβαλα το δοχείο με το νερό μέσα στην σκούπα και το εξάρτημα του σφουγγαρίσματος. Επέλεξα σκούπισμα και σφουγγάρισμα αλλά το πάτωμα το βλέπω εντελώς στεγνό. Κοιτάω το πανί και βλέπω ότι είναι ελάχιστα βρεγμένο στα σημεία που είναι τα ακροφύσια του νερού. Ελάχιστα όμως. Δεν θα έπρεπε το πανί να είναι εντελώς μουσκεμένο; Ο μόνος τρόπος να το βρέξω, ήταν ενώ είχα το δοχείο με το νερό μέσα στην σκούπα, να ανοίξω το πώμα του δοχείου ώστε να τρέξει νερό και να βρέξει το πανί. Είναι αυτό φυσιολογικό;
Neo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Πρώτα ποτίζεις με απορυπαντικο το πανί , να ποτίσει καλά , εγώ μετά γεμίζω με νερό το 2 in1 μέσα στην σκούπα για να μην τρέχω γύρω γύρω και στάζουν νερα. Το σχόλιο της μάνας ήταν "Η καλύτερη νοικοκυρουλα από όσες έχεις φέρει εδώ μέσα." 1
kax54638 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Neo είπε Πρώτα ποτίζεις με απορυπαντικο το πανί , να ποτίσει καλά , εγώ μετά γεμίζω με νερό το 2 in1 μέσα στην σκούπα για να μην τρέχω γύρω γύρω και στάζουν νερα. Το σχόλιο της μάνας ήταν "Η καλύτερη νοικοκυρουλα από όσες έχεις φέρει εδώ μέσα." Η αλήθεια είναι ότι στην συνέχεια το πανί ήταν συνέχεια μούσκεμα και το νερό στον κάδο άδειασε. Διαρροή δεν είδα μέσα στην σκούπα. Ελάχιστες σταγόνες ίσως. Δεν το αναγράφει στις οδηγίες πάντως ότι πρέπει να μουσκέψεις πρώτα το πανί. Δεν ξέρω αν είναι αλατωματικό το δοχείο μου. Με infoquest μίλησα και φυσικά δεν καταλάβαιναν καλά καλά τι λέω και μου είπαν να στείλω με δικά μου έξοδα την σκούπα στο service από επαρχεία. Ξαναμίλησα τελικά με το κατάστημα της Αθήνας, όπως με προέτρεψαν από την εξυπηρέτηση πελατών. Ο κύριος που μίλησα ήταν πολύ ενημερωμένος. Μου είπε αυτό ακριβώς το πράγμα. Να βρέχουμε το πανί πριν ξεκινήσει το σφουγγάρισμα γιατί διαφορετικά αργεί πολύ να βραχεί μόνο του. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από kax54638
Neo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν είπα οτι έτσι πρέπει να γίνετε ντε και καλά η ότι είναι official τρόπος κάπου.Όταν έψαχνα για το πως βάζεις φάρμακο για το σφουγγάρισμα πρότειναν αντί να το ρίχνεις μέσα να κάνεις αυτό που είπα. Όσο να ναι είναι ποιο εύκολο να κρατήσεις κάτι υγρό όταν είναι ήδη βρεγμένο παρά να ποτίσει όλο από την αρχή. στα + ότι μυρίζει ευχάριστα το σπίτι και είναι ποιο κοντά στο σφουγγάρισμα που περιμένεις. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Neo 1
Kostasm45 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Το 2+1 δοχείο (στην θέση που μπαίνει το νερό) έχει μέσα μια αντλία αέρα, δημιουργώντας αέρα σπρώχνει το νερό προς τα έξω . Οι τρύπες που έχει το δοχείο για να βγαίνει το νερό είναι πολύ μικρής διαμέτρου, οπότε λογικά αργεί να βραχεί το πανί . Πολύ σωστά προτείνει ο @Neo το βρέξιμο του πανιού , όσον αφορά το απορρυπαντικό θέλει προσοχή γιατί είναι πιθανό να τα παίξει (όχι άμεσα) το πλαστικό που κουμπώνει το πανί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα