dthomaidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Καλημέρα στο forum. Ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με την απόδοση I9 και AMD builds πάνω σε AE CC 2020 και Element 3D. Δε με απασχολούν τα benchmarks αλλά η πραγματική εμπειρία σας κυρίως πάνω στο workflow και rendering σε διαφορετικά setup I9 και AMD. Σκέφτομαι προς το τέλος του χρόνου να φτιάξω ένα "dream build" που να έχει ένα σχετικό future proof αλλά κάθε φορά που ξεκινάω να κοιτάξω απαιτήσεις κτλ καταλήγω σε drooling over 9980xe (και περισσότερο over AMD 39xx 😁😝) Η χρήση είναι κατά κύριο λόγο ερασιτεχνική αν και έχω κάνει κάποιες δουλειές φίλων για επαγγελματική χρήση (3D lyric video, business promo etc) και το κύριο πρόβλημά μου είναι το real workflow bottleneck (ram preview με τρέλα low fps). Έχω ολόκληρο το creative cloud με συνδρομή αλλά χρησιμοποιώ κυρίως AE και Ps/Ai για assets/logos/whatever. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά! 🙂
adtakhs Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Στο τέλος του χρόνου θα υπάρχουν RYZEN 49XX και ίσως Ripper 49XX με άλλη αρχιτεκτονική (ZEN 3) , άλλες τιμές, άλλα προϊόντα. Τι να σου πει κάποιος από τώρα.
Pokemon640 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, dthomaidis είπε καταλήγω σε drooling over 9980xe (και περισσότερο over AMD 39xx 😁😝) Να σε ενημερώσω ότι βγήκε ο 10980 XE και στην Γερμανική αγορά κυκλοφόρησαν τα πρώτα "tray", σύντομα θα δούμε και την έκδοση Box του επεξεργαστή 😁 Προσωπικά ως κάτοχος x299 mainboard θα πάρω τον 10980 xe. Το να πάω σε threadripper αυτόματα ανεβάζει +700€ το κόστος, βάλε και ότι "μπορεί" να θέλω και άλλες DDR4, άρα μιλάμε για πολλά παραπάνω €. Υ.Γ. Αν δεν έχεις από πριν x299 mainboard, και φτιάχνεις νέο workstation, ναι, πήγαινε σε threadripper 39xx.
narta Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Οτιδηποτε και να παρεις απο οποιαδηποτε εταιρια, fluid ram preview δεν θα εχεις ακομα και για 1080p res compositions αμα εχεις 3-4 layers και κανενα καλο plugin. Αρα μην το πολυσκεφτεσαι. Το ΑΕ εχει καταντησει να θελει 700GHz single core cpu για να λειτουργησει τελεια. Ευτυχως για το rendering υπαρχουν λυσεις σαν το RG για να το κανεις στον μισο χρονο αλλιως θα ηταν για φτυσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα