Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέληξα στο παραπάνω μοντέλο, το οποίο θα δωθεί ως ΔΩΡΟ σε οικογένεια με παιδιά. 
Χρήση ατελείωτη και αλυπητη, θα χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια,  προβλέπω.
- αξίζει η ανανέωση στο xg σε σχέση με το προηγούμενο xf9005 μοντέλο;

- άκυρο, σε 49 ιντσες βγαίνει το συγκεκριμένο μοντέλο, xg9005. 
- μάλλον θα πλήρωνα και 5ετη εγγύηση για ασφάλεια, τι λέτε, αξίζει; 
- αγορά στις επερχόμενες καλοκαιρινές εκπτώσεις, δεν βιάζομαι.

- επιλέχθηκε το μοντέλο της Sony, γιατί υποστηρίζει τα περισσότερα πρότυπα, ενώ είναι ταυτόχρονα και από τα ποιοτικότερα στην εικόνα (από LCD) . Δεν χρειάζεται να αρχίζουμε το τάδε εναντίον εκείνου. Διάβασα αρκετά για τους ανταγωνιστές και είδα και συγκριτικά βίντεο. 
Γνώμες, εντυπώσεις για το μοντέλο αυτό;

Υ.γ.: αρχικά σκεφτόμουν για την 7450 LG, αλλά καθώς πιθανόν να το έχουν για πολλά χρόνια (δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει στην πενταετία) , είπα να δωρίσω κάτι καλύτερο.

Y.γ.2: άκυρο η σκέψη για soundbar, δεν τη θέλουν. 

Επεξ/σία από kogba
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικώς, αγόρασα την XF9005, 55" , μετά από άπειρο διάβασμα από κατόχους σε ιστοσελίδες ( και κατόχους XG) . 

Με την ευκαιρία: η 49" XG9005 είναι πανομοιότυπη με την xf σειρά, δεν "ανήκει" κανονικά στην xg σειρά. Ίδια όλα, διασταυρωμενο από κατόχους πάλι. Η 55" είναι νέο μοντέλο του '19. Να σημειωθεί ότι το πάνελ είναι πολύ καλό και πανομοιότυπο από την xf και μετά. Περισσότερες θύρες, καινούργιο τηλεχειριστήριο και ισχυρότερος επεξεργαστής, δεν με συγκίνησαν στα νέα μοντέλα.

Την τηλεόραση την χάρισα, όπως είπα. Αγοράστηκε Σε τιμή ίδια με αυτή των εκπτώσεων, σε λίγες ημέρες , από γνωστη αλυσίδα. Είχα σημειώσει κάποια μοντέλα να δω από διάφορες μάρκες, μέχρι τα 500€ χονδρικά, αλλά μόλις είδα και την Sony η επιλογή ήταν εύκολη, καμία σχέση με τις φθηνότερες, απλά μαγευτική. Αγόρασα και επέκταση εγγύησης.

Επεξ/σία από kogba
  • Like 1
Δημοσ.

H XF9005 εχει πέσει σχεδον 300 ευρώ απο τον Δεκεμβρη και μετά απλώς και μονο γιατι ειναι μοντέλο του 2019. Εξαιρετική αγορά γι' αυτα που προσφέρει.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε

H XF9005 εχει πέσει σχεδον 300 ευρώ απο τον Δεκεμβρη και μετά απλώς και μονο γιατι ειναι μοντέλο του 2019. Εξαιρετική αγορά γι' αυτα που προσφέρει.

Έτσι νομίζω και εγώ, η τηλεόραση είναι υπέροχη. Στα 720€ μάλιστα, είναι πολύ καλή αγορά για την συγκεκριμένη( μου έκαναν την έκπτωση που θα κάνουν σε λίγες ημέρες, στις επίσημες εκπτώσεις) .

Δυστυχώς, δεν είμαι εγώ αυτός που θα την χαρεί, αλλά χαλάλι, θα την βλέπω σε καμία επίσκεψη όταν μπορώ. Περιττό να αναφέρω ότι άρεσε πάρα πολύ σε μεγάλους και... προπαντός στους μικρούς... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...