Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα αγορασα το G305 της Logitech.Παρατηρησα ομως οτι το πλαινο κουμπι και συγκεκριμενα το μπροστα εκανε εναν περιεργο θορυβο κατι σαν τριξιμο-χορδη κιθαρας.Υπαρχει καπου καποιος τροπος να το διορθωσω?Ή καλύτερα να το γυρισω πισω ως ελαττωματικο? Ευχαριστώ για το χρονο σας. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πίσω κουμπί έχει μια διαφορά με το μπροστά, δεν ακουμπάει το διακόπτη το ίδιο το πλήκτρο αλλά κάνει επαφή μέσω ενός έξτρα πλαστικού. Δε νομίζω ότι έχει θέμα το ποντίκι. Αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις με logitech στέλνοντας κωδικούς του mouse(γιατί μπορεί να το έπαθε μια συγκεκριμένη σειρά παραγωγής) και να αναφέρεις τι αντιμετοπιζεις, ακόμα και να κάνεις attach το βίντεο που ανέβασες. Έχουν πολύ καλό support και θα σου λύσουν κάθε απορία. 

Επειδή το έψαξα, και κάποιοι άλλοι στο reddit έχουν το ίδιο θέμα. Ο ήχος μοιάζει περισσότερο με ελατήριο. 

Επεξ/σία από handsomegamer
  • Like 1
Δημοσ.

Εγινε θα το ψαξω.Το ποντικι παντως ειναι ζαχαρη δεν εχει κανενα θεμα απ'όσο εχω προσεξει.

Δημοσ.

Αν και είναι καινούριο, οπότε παίζει να μη θες να το ανοίξεις, θα σου πρότεινα να βάλεις λίιιιιιγο σπρέι σιλικόνης ή καλύτερα τεφλόν (ptfe) μέσα στο μηχανισμό του κουμπιού. 

Δημοσ.

Δεν θα σου δημιουργησει καποιο θεμα οπως και επισης δεν νομιζω στην χρηση να ακουγεται κατι,εγω δεν θα εμπαινα καν στον κοπο αλλαγης ,τσαμπα χρονος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και αρκετα αργη η απαντηση μου, θα σας πω το εξης. Δεν ειναι οτι το χρησιμοποιω με αυτον τον τροπο , αλλα γενικα ισα ισα να το ακουμπισω με τον αντιχειρα κανει αυτον τον ηχο. Καποιες μερες δεν ακουγεται καθολου,καποιες αλλες δε σταματαει  να το κανει. Δε χρειαζεται να το πατησω απλα το ακουμπαω και το κανει. Οταν μπορεσω θα το γυρισω λογικα για επισκευη/αντικατασταση αν ειναι εφικτο. Ο ηχος ειναι αρκετα ενοχλητικος σε σημειο που να θελω να το πεταξω.Εδωσα κοντα ενα 40ρι δε νομιζω να ειναι δικαιολογια το οτι δουλευει μια χαρα , αλλα σιγα τον ηχο που κανει .

Δημοσ.

Στειλε mail απευθειας sthn logitech. Mια φορα ποθ χρειαστηκα το support απλα μου γερανε αλλο ιδιο Mouse και πηρανε το παλιο. Φυσικα δεν πληρωσα courier

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...