Predatorkill Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, skiabox είπε Παρόλο που είμαι μέγιστος fan της React, το κομμάτι React Native δεν με ενθουσιάζει καθόλου. Τι εννοεις δεν σε ενθουσιαζει; Εχει τους δικους της κανονες, δεν ειναι τοσο “ευκολο” οσο το να γραφεις για web και το learning curve αν ξερεις ηδη react ειναι μικρο.
Katerina25 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, coffeex είπε Προσωπικά εδώ και λίγο καιρό άρχισα την Flutter/Dart. 😎 Εσύ είσαι δικός μου!! Θέλω να με φωτίσεις.. Θέλω τις συμβουλές σου.. 😋
masteripper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Katerina25 είπε για την flutter έχω ακούσει τα καλύτερα , γιατί δεν πάτε εκεί και εσείς αλλά προτιμάτε πιο άγνωστες ; Ο προγραμματιστής είναι που κάνει την διαφορά όχι η γλώσσα/πλατφόρμα, αυτές έρχονται και παρέρχονται.... Απο εκεί και πέρα ο καθένας με βάση το υπόβαθρο του κάνει τις επιλογές του και προχωράει ανάλογα... Για να το πω πιο λιανά...Ας πούμε ότι διάβασες/παρακολούθησες κάποια βιβλία/μαθήματα....στην flutter/mutter κ.ο.κ ....και πήγαινε μια βόλτα και στους "ανταγωνιστές"...πόσο εύκολα/γρήγορα μπορείς να φτιάξεις 1 αντίγραφο απο κάποια απο τα demo που επιδεικνυουν. Υπόψιν...έχω δει ελάχιστα την Flutter και μου φαίνεται και εμένα εντυπωσιακή αλλά αν δεν δουλέψεις δεν ξέρεις. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από masteripper
coffeex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Katerina25 είπε Εσύ είσαι δικός μου!! Θέλω να με φωτίσεις.. Θέλω τις συμβουλές σου.. 😋 Θες να σου πω από που να αρχίσεις να μαθαίνεις κτλ ;
Katerina25 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, coffeex είπε Θες να σου πω από που να αρχίσεις να μαθαίνεις κτλ ; Αν μπορείς και θέλεις να με βοηθήσεις , φυσικά θέλω. Θα σου είμαι υποχρεωμένη , μετά ότι θες από μένα !😉 7 ώρες πριν, masteripper είπε Ο προγραμματιστής είναι που κάνει την διαφορά όχι η γλώσσα/πλατφόρμα, αυτές έρχονται και παρέρχονται.... Απο εκεί και πέρα ο καθένας με βάση το υπόβαθρο του κάνει τις επιλογές του και προχωράει ανάλογα... Για να το πω πιο λιανά...Ας πούμε ότι διάβασες/παρακολούθησες κάποια βιβλία/μαθήματα....στην flutter/mutter κ.ο.κ ....και πήγαινε μια βόλτα και στους "ανταγωνιστές"...πόσο εύκολα/γρήγορα μπορείς να φτιάξεις 1 αντίγραφο απο κάποια απο τα demo που επιδεικνυουν. Υπόψιν...έχω δει ελάχιστα την Flutter και μου φαίνεται και εμένα εντυπωσιακή αλλά αν δεν δουλέψεις δεν ξέρεις. Πιστεύω πώς έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες, παραταύτα είναι σημαντικό να κοιτάμε τι θά κάνει την ζωή μας ευκολότερη Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από Katerina25
papmel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 θα ηταν πολυ καλο να δώσετε ενα παραδειγμα για ενα απλο πραγμα. θέλω απλα εναν WebView Container που να ανοιγει ενα Url. Αυτο και μονο αυτο και να φτιαχνεις ενα APK ετσι ωστε να μπορει ο χρηστης να το κατεβαιζει και να το κανει install. το ιδιο και σε IOS.Μπορει να γραψει τον κωδικα που χρειαζεται η καθε γλωσσα γιαυτο ?
coffeex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Katerina25 είπε Αν μπορείς και θέλεις να με βοηθήσεις , φυσικά θέλω. Θα σου είμαι υποχρεωμένη , μετά ότι θες από μένα !😉 Ο ευκολότερος τρόπος είναι να παρακολουθήσεις αυτό το μάθημα και να το συνδυάσεις με αυτά https://flutter.dev/docs https://dart.dev/guides + youtube θα βρεις αρκετά. και για ide που θα σε βοηθήσει αρκετά διάλεξε visual studio code ή την δωρεάν(Community) έκδοση του IntelliJ και εγκατέστησε και τα flutter,dart plugins για όποιο από τα 2 επιλέξεις.
Katerina25 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, coffeex είπε Ο ευκολότερος τρόπος είναι να παρακολουθήσεις αυτό το μάθημα και να το συνδυάσεις με αυτά https://flutter.dev/docs https://dart.dev/guides + youtube θα βρεις αρκετά. και για ide που θα σε βοηθήσει αρκετά διάλεξε visual studio code ή την δωρεάν(Community) έκδοση του IntelliJ και εγκατέστησε και τα flutter,dart plugins για όποιο από τα 2 επιλέξεις. Το μάθημα αυτό το έχω πάρει έχω 3 μέρες που έχω αρχίσει να το βλέπω βέβαια βγάζω errors που στο μάθημα ο τύπος δεν φαίνεται να βγάζει έχω το android studio το visual είναι καλύτερο ; όλα αυτά είναι για το front σωστά ; για το backend όμως ;😅
coffeex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Katerina25 είπε Το μάθημα αυτό το έχω πάρει έχω 3 μέρες που έχω αρχίσει να το βλέπω βέβαια βγάζω errors που στο μάθημα ο τύπος δεν φαίνεται να βγάζει έχω το android studio το visual είναι καλύτερο ; όλα αυτά είναι για το front σωστά ; για το backend όμως ;😅 Τι λάθη στον κώδικα; Αν θες στείλε μου ένα pm. Για τα υπόλοιπα θα πας σιγά-σιγά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα