Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας δεν ξέρω αν έχει ξανά γίνει το ερώτημα, έχω ένα ψυγείο SAMSUNG RT43K6335SL/EO όταν ανοίγω τον καταψύκτη να πάρω κάτι μετά η πόρτα του δεν ξανά ανοίγει εάν δεν περάσει ένα χρονικό όριο τουλάχιστον 10 με 15 λεπτών, το είχα σε αδράνεια για αρκετό καιρό λόγο  μετακόμισης και δεν θυμάμαι να λειτουργούσε με αυτό το τρόπο. ευχαριστώ 

Δημοσ.

Και στο δικό μου (indesit) το ιδιο γίνεται , αλλα οχι για τόση ώρα. Μιλάμε για 15-20 δευτερόλεπτα

• Like 1
Δημοσ.

Λογικα το ψυγειο οταν το κλεινεις αποβαλει τον αερα που πειρε οταν το ανοιξες εικαζω ειτε εχει φθαρει καποιο λαστιχο στην πορτα και για αυτο γινετε αυτο ειτε ο αισθητητας οτι εφυγε ο αερας απο τον χωρο εχει κολησει κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Πολλα ψυγεια το κανουν αυτο αλλα οχι για τοση ωρα οπως σου ειπαν,αν χρειαστει να το ανοιξεις ανασηκωνεις λιγο το λαστιχο της πορτας με το νυχι μεχρι να παρει αερα και μετα ανοιγει

• Like 1
Δημοσ.

Οταν ανοιγεις την καταψυξη μπαινει ζεστος αερας που εχει (λεμε τωρα) "Α" ογκο στους 30οC.Οταν ψυχθει στην καταψυξη (πχ -18οC) μειώνει τον ογκο του σε Α/2 (τυχαια αναλογία) και δημιουργεί υποπίεση η οποια πρεπει να ξανα-εξισωθει με την εξωτερικη ώστε να μπορέσεις να την ανοιξεις.Οσο καλύτερα ειναι τα λάστιχα και εφαρμόζουν σωστότερα τόσο περισσότερο χρόνο θελει για να γινει αυτό.Ειναι το ίδιο που γίνεται με την κονσερβοποιηση που οι γιαγιαδες μας βαζανε καυτά τα γλυκά μέσα στα βαζα και αμέσως βιδώνανε το καπάκι το οποίο σφραγιζε τελεια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/5/2020 στις 11:47 ΜΜ, soteras είπε

Λογικα το ψυγειο οταν το κλεινεις αποβαλει τον αερα που πειρε οταν το ανοιξες εικαζω ειτε εχει φθαρει καποιο λαστιχο στην πορτα και για αυτο γινετε αυτο ειτε ο αισθητητας οτι εφυγε ο αερας απο τον χωρο εχει κολησει κλπ

Σ ευχαριστώ θα το ελέγξω 

Δημοσ.

μην πανικοβαλεσαι  το90% των ψυγειων το κανουν αυτο στη καταψυξη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...