mindreader Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μπορω, μεσα απο την winbank, να αιτηθω να μου αντικατασταθει, να μου αποσταλει ξανα, η καρτα ατμ/χρεωστικη, για εναν λογαριασμο; Απο που γινεται; Γινεται εντελως ηλεκτρονικα; Χρεωση κλασικα, γυρω στο 6ευρω;
mindreader Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μαλλον γινεται απο εδω; https://e-banking.winbank.gr/Release/#/eDebit/reissue (Δεν ξερω αν την ειχαν αυτη τη δυνατοτητα απο παλια. Νομιζω σε εσπρωχναν να πας σε καταστημα....να σου πουλησουν και κανενα secure wallet...) --- Χαιρομαι αν γινεται παντως, εντελως ηλεκτρονικα. Ειναι βημα προοδου!
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, mindreader είπε Μπορω, μεσα απο την winbank, να αιτηθω να μου αντικατασταθει, να μου αποσταλει ξανα, η καρτα ατμ/χρεωστικη, για εναν λογαριασμο; Απο που γινεται; Γινεται εντελως ηλεκτρονικα; Χρεωση κλασικα, γυρω στο 6ευρω; 13 ώρες πριν, mindreader είπε Μαλλον γινεται απο εδω; https://e-banking.winbank.gr/Release/#/eDebit/reissue (Δεν ξερω αν την ειχαν αυτη τη δυνατοτητα απο παλια. Νομιζω σε εσπρωχναν να πας σε καταστημα....να σου πουλησουν και κανενα secure wallet...) --- Χαιρομαι αν γινεται παντως, εντελως ηλεκτρονικα. Ειναι βημα προοδου! Δε θυμαμαι αν ηταν Αλφα η Πειραιως ή και οι δυο,δοκιμασα να κανω αυτη τη διαδικασια,ΑΛΛΑ,με αλλαγη διευθυνσης εργασιας,ανεβαζοντας αντιγραφο μισθοδοσιας. Ολα καλα,αλλα στο τελευταιο βημα μου εριχνε ακυρο σφαλμα και δεν προχωρουσε,με αποτελεσμα να σπανε τα νευρα μου. Θα το δοκιμασω παλι στην Πειραιως τωρα που το θυμηθηκα και θα ενημερωσω, 1
PGP737ng Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ενεργοποίηση winbank εφάπαξ πλέον 10 ευρώ! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από PGP737ng
TiMoRiS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Εγώ έκανα παραγγελία καινούργια κάρτα μέσω winbank και μου ήρθε σπίτι χωρίς χρέωση 6 ευρώ 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, TiMoRiS είπε Εγώ έκανα παραγγελία καινούργια κάρτα μέσω winbank και μου ήρθε σπίτι χωρίς χρέωση 6 ευρώ Πιθανότατα η χρέωση των 6€ θα μπει αφού την ενεργοποιήσεις. Εκτός και εάν για την περίπτωση σου δεν προβλέπεται χρέωση.
MikeJ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Γνωρίζει κάποιος πελατης Πειραιώς που κάνει χρήση του Winbank αν γίνεται να έρχονται ειδοποιήσεις για αγορές με χρήση της κάρτας άμεσα σε email ή και notification; Η παραπάνω υπηρεσία παρέχεται από τη Eurobank όπου πριν καλά καλά βγω από ένα κατάστημα που έχει έρθει notification για την αγορά. Στη Πειραιώς μου έρχεται μεν email αλλά μετά από κάποιες μέρες όταν πλέον η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί.
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 30 λεπτά πριν, MikeJ είπε Γνωρίζει κάποιος πελατης Πειραιώς που κάνει χρήση του Winbank αν γίνεται να έρχονται ειδοποιήσεις για αγορές με χρήση της κάρτας άμεσα σε email ή και notification; Η παραπάνω υπηρεσία παρέχεται από τη Eurobank όπου πριν καλά καλά βγω από ένα κατάστημα που έχει έρθει notification για την αγορά. Στη Πειραιώς μου έρχεται μεν email αλλά μετά από κάποιες μέρες όταν πλέον η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί. Γίνεται αλλά έχει χρέωση, winbank alerts λέγεται η υπηρεσία, δες τιμοκατάλογο: timologio_alerts_gr.pdf (winbank.gr)
MikeJ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 10 minutes ago, Joshua21 said: Γίνεται αλλά έχει χρέωση, winbank alerts λέγεται η υπηρεσία, δες τιμοκατάλογο: timologio_alerts_gr.pdf (winbank.gr) Ναι και βασικά δεν είμαι καν σίγουρος ότι είναι αυτό που θέλω. Η Eurobank εχει βαλει pop up notification μέσω της εφαρμογής της που χτυπάει άμεσα (και δωρεάν μετά από συναλλαγή). Κάτι αντίστοιχο θα ήθελα. Δε με νοιάζει να είναι email, sms απαραίτητα.
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, MikeJ είπε Ναι και βασικά δεν είμαι καν σίγουρος ότι είναι αυτό που θέλω. Η Eurobank εχει βαλει pop up notification μέσω της εφαρμογής της που χτυπάει άμεσα (και δωρεάν μετά από συναλλαγή). Κάτι αντίστοιχο θα ήθελα. Δε με νοιάζει να είναι email, sms απαραίτητα. Κάτι αντίστοιχο στην Πειραιώς δεν υπάρχει. 1
toni31 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Απαράδεκτες οι χρεώσεις από Πειραιώς. Ανανέωση κάρτας 6€?? 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 31 λεπτά πριν, toni31 είπε Απαράδεκτες οι χρεώσεις από Πειραιώς. Ανανέωση κάρτας 6€?? Γιατί οι άλλες τράπεζες πόσο νομίζεις ότι χρεώνουν? Της Εθνικής μάλιστα - που επίσης χρεώνει 6€ - λήγουν στα 3 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης.
toni31 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Γιατί οι άλλες τράπεζες πόσο νομίζεις ότι χρεώνουν? Της Εθνικής μάλιστα - που επίσης χρεώνει 6€ - λήγουν στα 3 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω μισθοδοσία στην Εθν. αλλά δεν μου έχει χρεώσει ακόμα. Παρέλαβα Πειραιώς προχθές, 3 χρόνια διάρκεια...... Όπως και να το δούμε το θέμα, όλες αυτές οι χρεώσεις είναι απαράδεκτες και πρέπει να καταργηθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα