Προς το περιεχόμενο

Απόψεις για μεταπτυχιακά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά,

Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας σχετικά με το μεταπτυχιακό που θέλω να κάνω, καθώς όσο περισσότερο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο μπερδεύομαι. 
Είμαι θεολόγος και ενδιαφέρομαι για τρία διαφορετικά μεταπτυχιακά: στην ιστορία της τέχνης, στην βυζαντινή αρχαιολογία και τέχνη και τέλος στην μουσειολογία και διαχείρηση πολιτισμού. Και τα τρία μεταπτυχιακά είναι πολύ κοντά στα ενδιαφέροντα μου, αφού θέλω να ασχοληθώ με τον τομέα του πολιτισμού και της τέχνης, ενώ παράλληλα θεωρώ ότι τόσο η ιστορία της τέχνης, όσο και η βυζαντινή αρχαιολογία και τέχνη έχουν σχέση με τα μαθήματα της σχολής μου και κατ’επεκταση με το πτυχίο μου. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο όμως είναι ότι εδώ στην Ελλάδα είναι δύσκολο κάποιος να δουλέψει σε μουσεία αλλά και γενικά σε αυτόν το τομέα, ποσό μάλλον αν το πρώτο του πτυχίο είναι στην θεολογία. Πιστεύετε αξίζει να κάνω την προσπάθεια να μπω σε ένα από αυτά τα μεταπτυχιακά ή να δώσω κατατακτήριες για μια άλλη σχολή, όπως το ιστορικό αρχαιολογικό, όπου θα έχω τα δικαιώματα των αρχαιολόγων και έτσι θα είναι  λιγάκι πιο εύκολο να εργαστώ στους παραπάνω τομείς;
Οποιαδήποτε άποψη θα με βοηθούσε αρκετά!  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν εχεις σκοπό να ψαχτεις εξωτερικο στην Ελλάδα δεν εχεις πολλές ελπίδες. Δωσε κατατακτηριες για μια σχολή που να μπορείς να εργαστεις και στον ιδιωτικό τομέα και αργότερα κάνεις το μεταπτυχιακό που θες ψαχνοντας παραλληλα εργασια σε μουσεία, μονες, κλπ. αν δεν έχεις αλλες υποχρεωσεις μπορεις με λιγο ζορι να τα κάνεις και τα δυο παραλληλα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...