gazp Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για ένα tablet για τη σχολή. Παρακάτω ακολουθεί η φόρμα: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 100-200€ 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Word, PDF, Power Point 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: Δεν εχω καταληξει, ιδανικα κατι στο Sweet spot του να μην ειναι τεραστιο και κουραστικο αλλα να μην βγαζω και τα ματια μου. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): Οχι απαραιτητα. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οχι. 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Ναι 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; Οχι απαραιτητα 😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Android 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Ναι 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο Ελλαδα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Μονο καινουριο Με tablet δεν εχω ασχοληθει καθολου και δεν ξερω τι παιζει. Κοιταω κι εγω αλλα εχω λιγο χαθει και ο χρονος πιεζει, δυστυχως, οποτε οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη. Ευχαριστω Με tablet δεν εχω ασχοληθει καθολου και δεν ξερω τι παιζει. Κοιταω κι εγω αλλα εχω λιγο χαθει και ο χρονος πιεζει, δυστυχως, οποτε οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη Ευχαριστω Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από gazp
skoulas Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Ξεκινάμε με το βασικό ερώτημα; Τι (νομίζεις ότι) θα κάνεις με το tablet στη σχολή; Το θες για να κρατάς/βλέπεις σημειώσεις;
gazp Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, skoulas είπε Ξεκινάμε με το βασικό ερώτημα; Τι (νομίζεις ότι) θα κάνεις με το tablet στη σχολή; Το θες για να κρατάς/βλέπεις σημειώσεις; Ακριβως. Υπαρχει και αρκετη δουλεια απο καποιες παρουσιασεις που πρεπει να ετοιμαζω οσο θα ειμαι εκει κλπ...
dimostheenis Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Σου έχω βρει το ιδανικό tablet (πιστεύω) https://www.skroutz.gr/s/22891302/Lenovo-Tab-M10-X505-10-1-LTE-32GB-Polar-White.html#shops Καλύπτει όλες τις ανάγκες σου, άμα χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια ή η τιμή του δεν είναι ιδανική (180€ το φθινότερο) μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα