Predatorkill Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 @Andre85 φτιαξε ενα codesandbox ή ενα jsfiddle με οτι εχεις φτιαξει και δωσε εδω το λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofia_k_1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 τι ακριβώς θες να φτιάξεις? Γιατί δοκίμασα αυτό που έστειλε ο @dimitrisz123 και παίζει. Εκτός και αν δεν ξέρεις πώς να αλλάξεις την δικιά σου συνάρτηση για να την βάλεις μιας και ο @dimitrisz123 χρησιμοποίησε έτοιμο πίνακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, sofia_k_1 είπε τι ακριβώς θες να φτιάξεις? Γιατί δοκίμασα αυτό που έστειλε ο @dimitrisz123 και παίζει. Εκτός και αν δεν ξέρεις πώς να αλλάξεις την δικιά σου συνάρτηση για να την βάλεις μιας και ο @dimitrisz123 χρησιμοποίησε έτοιμο πίνακα. Ακριβώς αυτό. Δεν μπορώ να αλλάξω το δικό μου ώστε να παίξει. Ο έτοιμος πίνακας παιζει.Εγω δεν ξέρω πως πρέπει να κάνω τον δικό μου κώδικα να τρέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ier506 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Βάλε ένα jsfiddle ή ένα codepen να δούμε όλο τον κώδικα και να τον διορθώσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 14 ώρες πριν, ier506 είπε Βάλε ένα jsfiddle ή ένα codepen να δούμε όλο τον κώδικα και να τον διορθώσουμε. Λύθηκε το πρόβλημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Andre85 είπε Λύθηκε το πρόβλημα!! Τελικα τι εφταιγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 19 ώρες πριν, Predatorkill είπε Τελικα τι εφταιγε; Δεν ξερω. Το παράτησα!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, Andre85 είπε Δεν ξερω. Το παράτησα!! Στις 9/7/2020 στις 3:28 ΜΜ, Andre85 είπε Λύθηκε το πρόβλημα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα