Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, stathisgtr είπε

Μάνο ελπίζω να είσαι καλά φιλαράκι μου. 

Ολοκαινουργιο msi laptop της ταξεως των 2000+  να έχει συνέχεια αποσυνδέσεις wifi και γενικά κρασαρισματα. Μπήκε μια 9260 της ιντελ και όλα καλά. Τι να πεις. Τα φορουμ της msi στα λαπτοπ είναι κολαση στο θέμα killer.

Στάθη καλησπέρα κ επίσης.

Και εγώ μία από τα ίδια.

Δύο  ακριβά laptop όπως razer blade 14, Dell xps 13 και 2 μητρικές desktop.

Όλο προβλήματα με drivers, αποσυνδεσεις, εξαφάνιση από το σύστημα κτλ μέχρι που αγανάκτησα και είπα τέλος.

Από τότε είναι κριτήριο αγοράς για εμένα να έχουν Intel η τουλάχιστον να μπορούν να αντικατασταθουν.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, odiseas46 είπε

Και ενώ μου λες ότι δεν έχω δίκιο (όχι πως με νοιάζει απόψεις εκφέρουμε),συμφωνείς με ότι έχω γράψει με την απάντηση σου. 🤣

Μα δεν συμφωνούμε! Ή μαλλον, δεν λέμε το ίδιο πράγμα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/5/2020 στις 4:25 ΜΜ, Superuser3 είπε

Αν δεν μπορείς να τον ανταγωνιστείς τον αγοράζεις

H μπορείς να δίνεις τα σχέδιά σου σε κάποιον τρίτο να σου κατασκευάζει πετυχημένα αυτό που δεν μπορείς να φτιάξεις σωστά μόνος σου...

Στις 24/5/2020 στις 5:39 ΜΜ, TopicStrarter είπε

θετικό απο την μια παρωχημένο σχετικά απο την άλλη γιατί με τις ταχύτητες πλέον (καλά οκ με εξαίρεση εδώ στην Ελλάδα) και το δυνατό hardware καθώς και την ελάττωση χρήσης p2p networks δεν έχει τόσο νόημα ..

Πιστεύεις οτι δεν το έχει σκεφτεί αυτό - καλύτερα απο εμάς - η  Intel ? Τέτοιες εταιρίες δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα αν κάνουν εξαγορές χωρίς σοβαρό λόγο...

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Eloy είπε

Πιστεύεις οτι δεν το έχει σκεφτεί αυτό - καλύτερα απο εμάς - η  Intel ? Τέτοιες εταιρίες δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα αν κάνουν εξαγορές χωρίς σοβαρό λόγο...

Marketing είναι αρκετά σοβαρός λόγος. 

Έτσι και αλλιώς ότι έμεινε απο την αρχική ιδέα απότι μπορώ να καταλάβω (μιας και είχα μόνο την πρώτη κάρτα που έβγαλε η bigfoot για desktop) έχει χαθεί και η ίδια η bigfoot έχει εξαγοραστεί απο την Qualcom και έγινε rivet που εξαγοράζεται τώρα όπως λεει το άρθρο απο την intel ) είναι μόνο το όνομα... έκτοτε δεν είχα κάποιο αντίστοιχο προϊόν μετά την εξαγορά της bigfoot αλλά μόνο που εστιάζει στο wifi φτάνει και περισσεύει για να καταλάβω ότι η φιλοσοφία δεν έχει καμία σχέση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...