dinosz750 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Heads-up: Από αύριο θα δώσουν το Call Of Duty: WW II στους συνδρομητές PS Plus για τον μήνα Ιούνιο. Υποθέτω το δίνουν μια εβδομάδα νωρίτερα για να προωθήσουν συνδρομές. Όπως και να έχει είναι καλή φάση για όποιον δεν το έχει. Μας είχε βγει και λίγο μάπα ο Μάιος στην αρχή. Spoiler
kourtembeu Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Από 3 του μήνα στο store θα την έχει σε παρόμοια τιμή η καλύτερα να την πάρω τώρα να τελειώνουμε ;
dinosz750 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 10 ώρες πριν, kourtembeu είπε Από 3 του μήνα στο store θα την έχει σε παρόμοια τιμή η καλύτερα να την πάρω τώρα να τελειώνουμε ; Το ίδιο είναι αν θες να την ενεργοποιήσεις άμεσα. Αλλιώς παίρνεις μια από φυσικό κατάστημα και την φυλάς για όποτε θες να την ενεργοποιήσεις (το γράφει πάνω στην κάρτα - αν θυμάμαι καλά έχεις 12 μήνες δικαιώμα από την μέρα της αγοράς). Εμένα λήγει τέλη Ιουνίου οπότε θα πάρω μια από φυσικό κατάστημα και θα την φυλάξω μήπως δεν μ' ενδιαφέρουν τα παιχνίδια του Ιουλίου-Αυγούστου κλπ.
IcemanGr71 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Ερώτηση.... αν πάρω ετήσια τώρα... και του χρόνου δεν ανανεώσω.... θα χάσω τα δωρεάν παιχνίδια που πήρα?????
StormGr Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Ερώτηση.... αν πάρω ετήσια τώρα... και του χρόνου δεν ανανεώσω.... θα χάσω τα δωρεάν παιχνίδια που πήρα????? Δεν θα μπορείς να τα παίξεις μέχρι να ξαναβάλεις κάρτα. 1 1
michael150583 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 καλησπέρα στην παρέα. Στο stock house πλαίσιο-μεταμορφωσης μου βγάζει τιμή 31,5 ευρώ... άραγε ισχύει κάτι τέτοιο; Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα αλλος μου ειπε ναι και αλλος λαθος στο site. Aυριο ισως μπορέσω να παω απο εκει... να αγορασω 3 χαχαχα
spacemonkey Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, michael150583 είπε καλησπέρα στην παρέα. Στο stock house πλαίσιο-μεταμορφωσης μου βγάζει τιμή 31,5 ευρώ... άραγε ισχύει κάτι τέτοιο; Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα αλλος μου ειπε ναι και αλλος λαθος στο site. Aυριο ισως μπορέσω να παω απο εκει... να αγορασω 3 χαχαχα Πες μας αν ισχυει αυτη η τιμη, ετσι μαλιστα!
Marimarilou Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, michael150583 είπε καλησπέρα στην παρέα. Στο stock house πλαίσιο-μεταμορφωσης μου βγάζει τιμή 31,5 ευρώ... άραγε ισχύει κάτι τέτοιο; Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα αλλος μου ειπε ναι και αλλος λαθος στο site. Aυριο ισως μπορέσω να παω απο εκει... να αγορασω 3 χαχαχα Υπάρχει σχετικό λινκ; Ευχαριστώ 1
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, michael150583 είπε καλησπέρα στην παρέα. Στο stock house πλαίσιο-μεταμορφωσης μου βγάζει τιμή 31,5 ευρώ... άραγε ισχύει κάτι τέτοιο; Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα αλλος μου ειπε ναι και αλλος λαθος στο site. Aυριο ισως μπορέσω να παω απο εκει... να αγορασω 3 χαχαχα https://www.plaisio.gr/gaming-zone/aksesouar-gia-konsoles/sony-playstation-plus-cards-sindromi-365-imeron_1822454 Αυτη δίνουν απλά βγάζουν το φπα 1
michael150583 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Ξαναμπηκα στο site και το διορθώσανε γιατί μπορεί να το κυνήγησαν και άλλοι οπότε στα 42 ευρώ η χαμηλότερη τιμή
mc01319 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Στις 26/5/2020 στις 11:07 ΠΜ, dinosz750 είπε Το ίδιο είναι αν θες να την ενεργοποιήσεις άμεσα. Αλλιώς παίρνεις μια από φυσικό κατάστημα και την φυλάς για όποτε θες να την ενεργοποιήσεις (το γράφει πάνω στην κάρτα - αν θυμάμαι καλά έχεις 12 μήνες δικαιώμα από την μέρα της αγοράς). Εμένα λήγει τέλη Ιουνίου οπότε θα πάρω μια από φυσικό κατάστημα και θα την φυλάξω μήπως δεν μ' ενδιαφέρουν τα παιχνίδια του Ιουλίου-Αυγούστου κλπ. Δεν νομίζει να λήγει η κάρτα όσων αφορά την ενεργοποίηση. Δεν αναφέρεται πουθενά. Οι 12 μήνες αφορούν τη διάρκεια. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
dinosz750 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, mc01319 είπε Δεν νομίζει να λήγει η κάρτα όσων αφορά την ενεργοποίηση. Δεν αναφέρεται πουθενά. Οι 12 μήνες αφορούν τη διάρκεια. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Η αλήθεια είναι πως κοίταξα σήμερα και δεν αναφέρεται στην κάρτα για ημερομηνία λήξης αλλά ούτε και στο site της Playstation οπότε μαλλόν δεν λήγουν. Πέρυσι είχα πάρει τον Μάρτιο μια κάρτα 12μηνη και έγραφε από πίσω στους όρους πως Η εξαργύρωση ισχύει για 12 μήνες από την ημέρα αγοράς. Βρήκα αναφορές και σε άλλα φόρουμ πως ίσχυε αυτό τουλάχιστον μέχρι το 2019. Μάλλον θα άλλαξαν τους όρους αφού δεν το αναγράφει πουθένα πλέον.
LeoTheAkuma Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Ακομα και να ισχυει κατι τετοιο,μπορεις να στειλεις λογικα μηνυμα στην Sony και να τους πεις να σου δωσουν αλλον κωδικο στελνωντας τον "ληγμενο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα